Şimdi Ara

Navigasyon hakkinda Öğrenmek istedigim bir kaç soru ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar butcem 200 tl kadar bir navigasyon almayı dusunuyorum butceme gore en iyi sonuc wericek cihazin piranha oldugunu ogrendim oncelikle piranhayi escalede cihazini tavsiye edermisiniz ?

2.si bu nacigasyon cihazini otomobilmde bulunan ses sistemine baglaya bilme imkanım varmı yoksa dahili kendinde bulunan hoparlordenmi calar sürekli ?

3.sü kullananlar war ise bir şeyi merak ediorm gidecegim noktayı işaretledigim zaman gerçekten dogru yollardanmı goturuyor yoksa ara sokaklar olsun vs vs abuk zubuk yerlerdenmi yönlendiriyor ? caddeleri kullanmak yerine ?

4.cü olarak ve son soru cihaz bizi geç yonlendırme yapabiliyormu ? sapagı geçtikten sonra uyarma gibi ?

cewaplayacagınız sorularım icin sımdıden tesekkur ederim sizelere --

saygılar.

• Arkadaşın sorduğu sorulara ek olarak ben birde piranhaların GPS-uydu sinyalı bulabilme performanslarını merak ediyorum.

Yani makineyi açtığımızda ne kadar zamanda GPS'i buluyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 2 Kasım 2009; 16:58:43 >
  • ben de uygun fiyatlı navigasyon cihazı arıyorum yalnız hangi kriterlere dikkat ederek seçmem gerektiğini bilmiyorum, yardımcı olur musunuz
  • navigasyon cihazı alırken dikkat edilmesi gereken ilk özellik harita performansıdır. yani haritanı güncelliği, kapsama alanı ve ne sıklıkla güncelleme hizmeti verdiği önemlidir. ardından GPS uydu performansı, navigasyon arayüz programının kullanım kolaylığı ve hızı, cihazın donanım performansı ve üretici/ithalatçı firmanın satış sonrası desteği.
    saydığım özellikler ile ilgili forumda birçok başlık ve yazı bulabilirsiniz.

perfect dead:
    1-200 TL altı cihazlardan harita anlamında en başarılı performansı Piranha'dan alabilirsiniz.
    2-istediğiniz özelliği destekleyen cihazlar mevcut ama 200TL altı cihazlar için zor.
    3-navigasyon cihazları seçtiğiniz güzergah planına göre ya "en kısa" olarak ara yollardan ya da "en hızlı" olarak ana arterleri tercih ederek hedefinize ulaştırır. bu sizin seçiminize göre değişir.
    4-bazı programların "yeniden hesaplama süresi" uzun olduğundan bahsettiğiniz durum yaşanabiliyor. ancak igo hızlı bir programdır ve bu sorunu kolay kolay yaşamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.