Şimdi Ara

Navigasyon cihazları ve ilgili teknolojilerdeki gelişmeler üzerine video

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
13.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Navking ile navigasyon cihazlarındaki gelişmeler ve gelecekte hayatımıza girecek yeni teknolojiler üzerine konuştuk.

• çok keyifle izlediğim bir 15 dakika.....teşekkür ederim.soracağım bazı soruların anlatımda cevaplarını buldum...sorulardan biri yeni yazılımdı.konuda geçti...
    tekrar teşekkür ediyorum..benim için iyibir işti-sunumdu.
  • igo candır, kandır. basit ve kullanışlı.
  • Galaksi s 9003 nasil navi gasyon yuklerim cevaplarsaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 172gokhan

Galaksi s 9003 nasil navi gasyon yuklerim cevaplarsaniz sevinirim

Android işletim sistemlerine uyumlu yazılımımız hazır. Bütün dünya ile aynı anda yazılımı web sitemizden sunacağız.
  • Navking Navigasyon ...
    bulmuşken iki soru:1-yeni harita indirime ne zaman sunulacak...2-sitede(navking)bir sorunmu var...teşekkürler
    ed:
    sorum 3 e çıktı:s320 de simülasyon özelliği varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hezerfen -- 20 Mayıs 2011; 14:22:00 >
  • çok güzel bir söyleşi olmuş. teşekkürler.
    benim de bir sorum olacak, maxi hd modelinin desteklediği müzik,resim ve video formatlarını maxi tv modeli de aynı şekilde destekliyor mu ?

edit: bir soru daha.
    maxi tv modelinde av-in var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avidema -- 20 Mayıs 2011; 15:33:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen
    Navking Navigasyon ...
    bulmuşken iki soru:1-yeni harita indirime ne zaman sunulacak...2-sitede(navking)bir sorunmu var...teşekkürler
    ed:

Websitemizin destek bolumunde bulunan Navking SYNC yazilimını bilgisayarınıza kurunuz ve cihazınızı bilgisayara USB kablosu ile baglayınız. Daha sonra My Navking kullanici adı ve parolanız ile giris yaparak guncelleme butonuna basınız. Mini S320 cihazınız ile de simulasyon yapabilirsiniz bununla ilgili egitim videosunu egitim videolari kismindan bulabilirsiniz. Web sitemizde bu aralar yogunluk oldugu icin bazen aksakliklar cikabiliyor kusura bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avidema
    çok güzel bir söyleşi olmuş. teşekkürler.
    benim de bir sorum olacak, maxi hd modelinin desteklediği müzik,resim ve video formatlarını maxi tv modeli de aynı şekilde destekliyor mu ?

edit: bir soru daha.
    maxi tv modelinde av-in var mı?

Biz tesekkur ederiz. Ayni video ve muzik formatlarini desteklemektedir. Maxi TV cihazinda AV-İN ozelligi yoktur.
  • güzel söyleşi olmuş, teşekkürler

yalnız bu trafik yoğunluğu algılama işinde sim kart falan devreye girme işi hiç hoş olmamış, bu hem ekstra maaliyet hemde bir firmaya bağımlı kalma anlamına geliyor, daha pratik bir çözüm bulunmalı bence. Ayrıca sim olması demek benim bir şekilde sürekli yerimin bilinmesi, nereye gittiğim, nereden geldiğim, saat kaçta nerede olduğumun bilinmesi anlamına geliyor. Üzerinde düşünmek gerek

birde 12. dakika dolaylarında cihaz üzerindeki bir kamera sisteminden vs bahsedilmiş. Madem böyle bir kamera olacak ve cihaz içine ileride sim yerleştirmeyi planlıyorsunuz, aslında bu iki alt yapıyı kullanarak kullanıcılar sayesinde yol güncellemenizi yapmanız çok olası, biraz üzerinde çalışılırsa çok işe yarayan bir özellik olur bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navking Navigasyon

quote:

Orijinalden alıntı: hezerfen
    Navking Navigasyon ...
    ed:

Websitemizin destek bolumunde bulunan Navking SYNC yazilimını bilgisayarınıza kurunuz ve cihazınızı bilgisayara USB kablosu ile baglayınız. Daha sonra My Navking kullanici adı ve parolanız ile giris yaparak guncelleme butonuna basınız. Mini S320 cihazınız ile de simulasyon yapabilirsiniz bununla ilgili egitim videosunu egitim videolari kismindan bulabilirsiniz. Web sitemizde bu aralar yogunluk oldugu icin bazen aksakliklar cikabiliyor kusura bakmayin.

cevap için teşekkür ederim..sorularımın tam karşılığı cevaplar alamadım.....
    yeni harita indirime ne zaman başlayacak dedim...bana indirme şeklini anlattınız..2010q2 zaten yüklenmiş...2011Q1 indirime ne zaman sunulacak.sitede hala güncel harita olarak 2010Q2 var...
    eğitim videolarını inceledim cihazımda orada anlatılan yolları deneyecek seçenek yok..burda birşey söylemek istiyorum.simule için cihazın iyi aldığı biryermi gerekiyor...ben rizenin bir köyündeyim ve sadece köyümün ismi çıkıyor..
    aydınlatırsanız sevinirim.
    not:bazı soruları siteye soruyorum.sağolsunlar ilgilenip hemen cevaplıyorlar..sizi burada görmüşken daha kolay olur diye size yönelttim soruları..siteyede aynı soruları sordum henüz cevaplara bakmadım..kolay gelsin

• Eğlenceli bir anlatım olmuş, teşekkürler.
  • Güzel bilgiler ve zevkli röportaj için teşekkürler
  • Sayın hezerfen açıklama eksik olmus kusura bakmayınız. Bundan sonra harita guncellemelerimiz daha basit olsun diye Navking SYNC uzerinden olacak My Navking hesabiniz ile Türkiye 2011Q1 haritasını cihazınıza yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii
    güzel söyleşi olmuş, teşekkürler

yalnız bu trafik yoğunluğu algılama işinde sim kart falan devreye girme işi hiç hoş olmamış, bu hem ekstra maaliyet hemde bir firmaya bağımlı kalma anlamına geliyor, daha pratik bir çözüm bulunmalı bence. Ayrıca sim olması demek benim bir şekilde sürekli yerimin bilinmesi, nereye gittiğim, nereden geldiğim, saat kaçta nerede olduğumun bilinmesi anlamına geliyor. Üzerinde düşünmek gerek

birde 12. dakika dolaylarında cihaz üzerindeki bir kamera sisteminden vs bahsedilmiş. Madem böyle bir kamera olacak ve cihaz içine ileride sim yerleştirmeyi planlıyorsunuz, aslında bu iki alt yapıyı kullanarak kullanıcılar sayesinde yol güncellemenizi yapmanız çok olası, biraz üzerinde çalışılırsa çok işe yarayan bir özellik olur bence

Biz tesekkur ederiz. Projelerimiz bir çok kesime farklı çözümler sunacaktır. Bu projeler ile ilgili web sitemizden bilgilendirmeler yapacagiz.

• bu sitede reklamını görüp bir tane piranha aldım ve gayet memnunum. güzel bir alet.
  • Navigasyon cihazlarının tercih edilmesinin sebebi tablet p.clere göre daha ekonomik olması dır. Siz her çıkardığınız navigasyon cihazına başka bir tablet p.c özelliği eklerseniz ve fiyatlarını da git gide arttırırsanız ilerde bu fiyatların tablet p.c fiyatlarını yakaladığında kullanıcı neden bir gps li tablet p.c yerine navigasyon cihaz alsın ?
  • Translate :D (Turkce'den Turkce'ye?)
    poi = point of interest = ilgi noktasi
    quick search = hizli arama = otomatik tamamlama
    birde son cumlede urunleri gonderirken charge etmiyoruz dedi :) yani ucret talep etmiyoruz diyor
  • navking sync programı yüklenmiyor.
  • navkinsync programı siteden yüklenmiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.