Şimdi Ara

Navia Black Edition kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Navia Black Edition kullanıyorum. 1 sene önce kadar satın aldım. Aldığım zaman DH'deki forumları gayet aktif ve sağlıklı bilgiler içeriyordu. Ancak bir senedir bu forumdakiler sanki buhar oldu uçtu. Ne bir bilgi paylaşımı ne bir şey. Kendi sitelerinde de durum aynı. En son güncellemeler 2008 yılına ait. Güya bu ay bir güncelleme yayınlanacaktı, bu bilgiyi de tel ile arayarak kendilerinden almıştım ama bu da şimdiye kadar fos çıktı. Sanki firma artık yokda varmış gibi yapılıyor tarzı bir hava hakim. Bu ürünü halen kullanan ve bütün bunların nedenini bilen var mı? Başka bir ürüne mi geçiş yapsak acaba?

• haritası tele atlas tı sanırım o cihazların sen şayet imkanın varsa ıgo yazılım başarsoft haritalı bir cihaza geç rahat et
  • firma navigasyon işinden çekildi ancak kanunen 10 yıl boyunca her türlü teknik desteği vermek zorunda ancak ülkemizdeki yasal prosedürlerin ne kadar yavaş işlediği göz önünde bulundurulduğunda sorunlar karşısında firmanın çözüm üretmesini beklemek hayalden öteye gitmez diye düşünüyorum...
    kalın sağlıcakla
  • Cihazı gönderirsem güncelleyeceklermiş. BUda beni 1 sene daha götürür sonrasına da bakarız. Benim anlamadığım 1 sene öncesine kadar aktif olan firma neden bu işten çekilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.