Şimdi Ara

NaughtyDog'dan Yeni Projeler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  NaughtyDog'dan Yeni Projeler!
     NaughtyDog'dan Yeni Projeler!


    Naughty Dog un başkan yardımcısı Evan Wells, yeni projeler hakkında kendilerine sorulan soru üzerine, Uncharted 2 nin henüz yapım aşamasında olmadığını, ancak ileride kesinlikle bunu düşündüklerini söyledi. Zaten bu oyunu bir seri olarak düşündükleri, bu potansiyeli gördüklerini söyleyen Wells, yeni bir Jack and Daxter oyunu hakkındaki söylentilere ise, yakın bir gelecekte çok kuvvetli bir ihtimal olduğunu iletti.

    Firmanın ofisinde de çalışanlardan bu hit seriye bir dönüş talebi geldiğini, kendilerinin de Uncharted motoru ile yapılmış bir Jak and Daxter ı çok merak ettiklerini söyledi. (Alıntı: Psturkiye)

    quote:

    Falling short of an official confirmation of a sequel, Naughty Dog recently said that it expects to develop future iterations of Uncharted: Drake's Fortune.

    "We developed Uncharted as a franchise. The pulp action/adventure genre lends itself perfectly to serialization and continued episodes which is one of the reasons we were attracted to it," Naughty Dog co-president Evan Wells told the semi-official PlayStation 3 blog Three Speech. "Right now we are brainstorming on what Naughty Dog’s next project will be, but even if we don’t do an Uncharted sequel right away, you can pretty much count on us doing one in the near future."

    Uncharted launched November 16 in the US, garnering positive reviews.

    SCEA subsidiary Naughty Dog is also the studio behind the hit Jak & Daxter series, a franchise that could return on PS3.

    "Jak and Daxter is a definite possibility some time in the future," he said. "There is a lot of interest around the office in going back to that franchise and seeing what we could do with it using the Uncharted engine."


    Kaynak:http://www.next-gen.biz/index.php?option=com_content&task=view&id=8262&Itemid=2







  • iki oyunuda merak ediyorum açıkcası.Bakalım herşeyi zaman gösterecek...
  • Bende Jak & Daxter'ın duyurulmasını bekliyordum zaten PS'nin kaçınılmaz exclusive'lerinden. Oyunun yeni nesil grafiklerle yapılması çok güzel olur bence Ratchet'ta da kullanıldı ve çok beğenildi.
  • Evet jak and Daxter kesin cikmali, oyun platform ama saglam hikaye var ayrica da cok komik
  • abi ne jack and daxter'ı ya crash bandicoot istiyoruz haklarını başka firmaay satmışlardı sanırım yada kendilerine bağlı olan bi firma yapmıştı son oyunu. gerçi fena olmamıştı ama jak karakterine uyuz oluyorum saçma salak bi tipi var. sırf daxter olsa hadi neyse.

    ama yine de söylüyorum crash bandicoot istiyorum ben. ne güzeldi ps1'deki oyunları ya
  • Crash falan yok kimseye.. Jak and daxter cikmadan cikartirlarsa eger yikarim ortaligi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: defected

    abi ne jack and daxter'ı ya crash bandicoot istiyoruz haklarını başka firmaay satmışlardı sanırım yada kendilerine bağlı olan bi firma yapmıştı son oyunu. gerçi fena olmamıştı ama jak karakterine uyuz oluyorum saçma salak bi tipi var. sırf daxter olsa hadi neyse.

    ama yine de söylüyorum crash bandicoot istiyorum ben. ne güzeldi ps1'deki oyunları ya
    Bence de Crash Bandicoot yapmaları lazım ama keşke isim hakları Sierra'da olmasaydı, o zaman kesin yaparlardı.
    Şimdiki Sierra'nın Radical Entertainment'a yaptırdığı Crash oyunları afedersiniz çok kötü.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.