Şimdi Ara

Intergalactic: The Heretic Prophet | PS5 | ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
685
Cevap
29
Favori
32.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende öyle düşünüyorum ps6'nın çıkışına 6-7 ay kala çıkar ps6 çıkınca bide oraya remastered çıkar 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geliyor

[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Source kullanıcısına yanıt
    Oyuna dair az şey biliyoruz stüdyonun kalitesini de biliyoruz da hocam sizce uncharted ve last of us gibi eşsiz hikayelere yaklaşabilecek bir oyun olacak mı bana biraz geçtiği evren yüzünden onlar kadar sağlam olmayabilir vibe ı veriyor.

• Oyun dünyasına yön verecekler yine.Çok can yakar bu yapım, benden söylemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin aksine ben bu oyun patlayacak diyorum, uzay teması kendilerine uygun ve ustesinden gelecekleri bir tema değil bana göre, uzay aracinda elinde kılıç sallayan bir karakter bana makul gelmiyor

Bildiğin ışın kılıcı gibi bir şey elindeki. Bu mantıkla star wars filanda çok saçma dimi hocam hiç makul değil. Bizim bildiğimiz uzay hiç böyle değildi çok değişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkX -- 3 Aralık 2025; 9:5:1 >

Adamlar jak and dexter,crash bandicoot gibi platform oyunlardan (Ki bu oyunlar türleri içinde en popüler oyunlardan)Uncharted gibi bir oyun,ordan da bambaşka bir tür last of us gibi bugün oyun dünyasında eşi benzeri olmayan bir yapım kazandırdılar oyun dünyasına.Stüdyonun adı naughty dog.Naughty doğ gibi bir firmanın arkasında olduğu oyuna patlayacak demek bana bı değişik geldi.

• Herkesin aksine böyle bir fikir yürütmüş olman bile söylediklerini dikkate almamızı zorlaştırıyor. “Patlayacak” dediğin oyunu yapan firmanın geçmişinde sorunlu ya da kötü çıkmış bir yapım yok! Bu benzetmen, neredeyse “GTA 6 kötü çıkacak” demekle aynı şey.

Elbette herkesin fikri farklı olabilir, buna saygımız var. Ancak ortada önce mantıklı ve temele dayanan bir fikir olması gerekir.

Daha fazla konu kirliliği oluşturmamanı rica ediyorum....

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU

• Ben oyunun asla patlayacağını veya kötü çıkacağını düşünmüyorum bunu bu stüdyodan beklemek biraz hayalperestlik olur. Ama düşündüğüm şey hikaye olarak bir önce ki oyunlarına yaklaşabilir mi bir soru işareti, nedeni ise yeni oyunun geçtiği evren. Ama bir yanım da adamlar öyle oyunlar yaptılar ki bugüne kadar nasıl olurda böyle düşünürsün de diyor. Altından kalkamayacak ları bir iş yok lakin hikaye konusunda endişeliyim umarım ben yanılırım çünkü uzun zaman naughty dog tarafından yeni bir IP bekliyorduk

Hocam haksız olduğunuz taraf patlayacak demeniz ama katılıdığım anlatmak istediğiniz noktalar da var. Madem bu kadar iyi oyun yapıyorlar satışlar da iyi olması gerekmez mi? Madem iyi neden pc yede çıkıyor? Benim bildiğim sony günahını satmazdı bundan 10 yıl önce Evet güzel oyunlar fakat fanboy olmak yerine satışlara bakmakları yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi run...rabbt -- 3 Aralık 2025; 14:54:44 >
  • Şuana kadar yaptıkları projelerden çok farklı bir konumda görünüyor bu oyun ve konsepti , benim hislerim ve düşüncelerim bu şekilde beklentilerin altında kalacak diye düşünüyorum zaten bu dediğim olur beklentinin az altında kalırsa insanlar çok tepki vereceğinden çok olumsuz yönde etkilenir oyun, daha çıkmamış oyuna somut oynanış bilgiler olmadan iyi çıkacak demek de tutarlı değil

• Arkadaşlar niye bu kadar gerildiniz ben açıkça fikrimi belirttim görüyorum ki sataşan aklınca hakaret etmeye çalışanlar olmuş böyle tepki verip aciz duruma düşenler ya gözleri görmeyen fanboy yada Sony çalışanı olabilir

• Jak, platform oyunu olmasına rağmen evreni, hikayesi, silahları itibari ile bolca sci-fi ögesi içeriyordu, o kadar da uzak değiller temaya. Jak'ın son oyunu iyi referanslara sahip bu konuda, oynamayanlar vardır mutlaka, ama orada hava aracı ile atmosferde vortex içine girip savaşılan yerler var, keza görseldeki gibi robotlarla da mücadele ediliyordu.

Intergalactic: The Heretic Prophet  | PS5 | ANA KONU

• Oyunun 2026'da çıkmasına imkan ihtimal yok. Naughty Dog'u bilmiyorsunuz belli ki. TLOU part II'nin yapım sürecini youtubeda vs sosyal medyada da bulabilirsiniz. Neill her şeyin en ayrıntılı ve mükemmel olması için çalışan biri. Karakterlerin yürüyüşü, el ve göz mimiklerine kadar 100lerce kez değiştirip cilalayıp öyle sunuyorlar ki, bazı arkadaşların da dediği gibi en az 2 erteleme olacaktır bu oyunda da çıkışı için. Red Dead'deki suyun akış mekaniği gibi şeylere Naughty Dog'da en az Rockstar kadar özen gösteriyor. Daha bu oyuna dünya kadar motion capture eklemeleri, çıkartmaları, çekimleri olacak. Oyunun hikayesidir, kurgusudur, karakter tasarımlarıdır vs vs çok fazla iş var. Oyunun fragmanımsısının gösterildiği ilk videoya bakın, orada hiçbir şey yok oyuna dair. Yani uzun lafın kısası bu oyun 2027de çıkar hatta bana kalırsa PS5 jenerasyonun sonuna denk getirirler yine TLOU 1 ve 2de olduğu gibi. Eski nesil biterken 2-3 ay kala çıkar bu oyun ki o da 2027'nin son çeyreğine yetiştirirler. 2027 Kasım - Aralık gibi PS6 çıkınca da bu oyunu Remastered olarak PS6ya çıkartırlar veya PS6 çıkışına denk gelir ama oyun hem PS5 hem PS6 içinde çıkar. Aynı God of War Ragnarok gibi. Yani böyle olacak. 2026 mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naughty Dog -- 5 Aralık 2025; 11:54:33 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.