|
Naughty Dog'un Yeni Oyunu Orta Çağ Fantastik Temalı Değil (Güncelleme)
-
-
Çok iyi olur valla. -
Dante’nin kitabını yapsalar ne güzel olur. Dramatik işleri iyi beceriyorlar düşünün bir de cehennemde geçen bir oyun yaptıklarını. EA yapmıştı zamanında ama GoW klonu olmaktan öteye geçemedi.
Edit: Şimdi fark ettim çizimlerde maskülen kadınları görüyoruz; geliyor gelmekte olan :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi v. Persie -- 20 Ocak 2021; 18:27:59 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hep Rockstar veya Naughty Dog'dan bu tarz bir temaya sahip oyun çıksın istemişimdir, Ps4'te sınırı belirleyen Naughty Dog Ps5'te neler neler yapar düşünmesi bile heyecan verici.
2023 - 2024 gibi çıkacağını tahmin ediyorum. Maksimum 1 yıl içinde de duyurusu yapılır :) -
ND den bir orta cag rpg oyunu muthis olurdu tadindan yenmez valla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -Objektif Oyunsever- -
Orta çağda kadın savaşçı...! -
Orta çağı yaparsa bunlar hayvan gibi yapar hem de.
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN:thunder-ekmek XBOX LİVE:thunder ekmek Twitch.tv:Thunder_Ekmek Facebook:ThunderEkmekTV Youtube:Thunder Ekmek TV -
Yeni IP'ye ihtiyaç var kesinlikle ne TLOU ne de Uncharted istemiyorum. Bir sonraki proje TLOU 3 olabilir ona tamamım ama şimdi PS5'in erken ve orta vadelerinde yeni IP'ler gelse çok daha iyi olur.
Ben şu an PS5 niye almalıyım sorusuna cevap veremiyorum çünkü kendi adıma. Çıkış oyunları beni pek sarmadı, Horizon 2 hemen çıksaydı güzel bir albenisi olurdu ama o da yok. Bu PS5 hiç bir işe yaramıyor bence şu an.
Karaborsa olması rezillik yani neye istinaden bu rağbet bilmiyorum.
_____________________________ Artstation:https://www.artstation.com/evren01 -
Awolved ve Tes 6 karşısında çok büyük kumar ve meydan okuma tabiki. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
kullanıcılar için sistem tarafından kullanılan bir robottur. -
bir zahmet farklı birşey yapın artık. uncharted last of us 15 senedir böyle bıktık _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
Yakışır uncharted temasında orta çağ oyunu. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
Muhteşem olur açık dünya olmasın tabi tlou 2 kadar açık olsun Muhteşem hikaye Muhteşem grafikler ve kılıcın etin içine girişini hissettiğimiz naguthy dog oynanışı offff
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Zotac Rtx 2080 ti Amp Intel Core i7-6700K Skylake Samsung 850 EVO 500 GB SSD Kingston HyperX Fury Black DDR4-2600 MSI Z170A GAMING M5
Konsol - ps1 ps2 ps3 ps4 -
-
Oyunlarda en sevdiğim temalardan birisi. Büyük ihtimal action adventure olacak.
_____________________________ -
Rpg türüne girmesin hiç, 7-8 yılda iki tane oyun anca yapabildin Rpg türüne girerse artık koca bir nesil bekleriz. Ayrıca Obsidian, Bethesda, Larian gibi firmalarla rekabet edebilmek pek mümkün gözükmüyor bu türde. Ne demişler en doğru bildiğin işi yapacaksın o yüzden sinematik aksiyon TPS oyunu yap geç. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
önce söz verdikleri last of us 2 multiplayeri yapsınlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Of şu sitedeki t*şak kokusu bir türlü bitmedi. Ne homofobiniz varmış, birkaç oyunda farklı cinsiyet kimlikleri gördünüz diye mağdur ola ola kendinizi paraladınız. _____________________________ Not: Bu üyelik Haberlere, siteye üye olmadan yorum yapmak isteyen
Adamların yaptığı oyunlara ve günümüzdeki teknolojinin geldiği noktaya bakarsak, Naughty Dog fena bir oyun yapabilir.
|
Orta çağda kadın savaşçı...!
|
|
ND den bir orta cag rpg oyunu muthis olurdu tadindan yenmez valla.
|
Benzer içerikler
- ps plus aylık oyunlar
- fm 25 mobile
- denuvo anti cheat nedir
- mortal kombat karakterleri
- geforce now fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı