Şimdi Ara

Naturel UO / Runuo Aos Açılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hakkımda öğrenmek istediğin herşey için ekleyebilirsin.
    noyantr@windowslive.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naturel Noyan -- 10 Aralık 2009; 7:54:11 >
  • boşver abi sanırım harmesus bunları söyleyen.artık ben usandım okumaktan oda uo için bişeyler yapmaya çalışıyor fakat çok ciddiye alıyor bu olayı.yani insanlar birbirini tanımadan çok rahat birbirleri hakkında olumlu yada olumsuz postlar atabiliyor.

    Meselede bu zaten birbirlerini daha iyi tanımış olsaydı insanlar bu kadar rahat yorum yapmazlardı bu kadar kavgalar olmazdı bu kadar açılığ kapanan serverlar olmazdı ultima bu hallere gelmezdi.

    Artık o kadar yalan lar söyleniyorki seni tanımayanlar için bu dışarıdan bakıldığında sıradan geliyo fakat eminim harme de seni tanımış olsaydı neyi nasıl yapacağini verdiğin sözü tutacağını bilirdi.

    Bu arada harmesus yaşınından dolayı saygı duyuyorum sana fakat yapmış olduğun bir yorum var bu yorum inan seni seven abi deyip saygı duyan kişiler bu yorumu gördüğünde senin hakkındaki düşüncelerinin değişmesine sebep olabilir. ''kilon neyse para sayarım'' çok yalnış ve hiçkimseye yakışmayacak olan bir cümle bu. Paranın alamayacağı değerler vardır bir oyun için bu cümleyi kurmuş olduğuna inanamıyorum.

    Bende artık tartışmalara girmekten bıktım inan yıprandım.sırf arkadaşlarımın ısrarı ve sevdiğim bi abimin natureluo yu açmış olduğu için oynuyorum.daha fazla tartışmak istemiyorum bu konularla ilgili onun için daha fazla uzamasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Trader -- 10 Aralık 2009; 8:18:25 >




  • @drakanas
    kişilerin zevklerine saygı duy lütfen.

    biz de dargath da oynuyorduk inanılmazda zevk alıyordum. 8 saatte tame i 100 den 105 e kastım eski günler aklıma geldi bir an için ama hep birşeyler eksik oluyordu. Alışmışız AOS serverların actionuna. champ kasıyoruz basan yok action yapalım diyoruz adam yok. Quest yap, PvM yap her ne kadar sıkılmasamda insan alışmış bir kere. Naturel UO yu duydum önce başlama gibi bir niyetimde yoktu. Ta ki açılış zamanında bir bard açıp servera girinceye kadar. Yani anlatmaya çalıştığım sen kendini Ultima Online ı herşeyiyle benimsiyorsun fakat Aos dan sonrası bize bir anlam ifade etmiyor. Belki şuan dargath da aldığım zevki almıyorum oyundan ama kasıyorum işte... Zaten bir Aos sunucunun ömrü bana göre 5 -6 ay arasındadır bu süreden sonra ya kapatılması ya da sıfırlanması şart. Yani zaten minumum emek veriyoruz birde 3-5 senelik bir sever istemenin manası yok. o kadar süre açık kalacaksa bile 6 ayda bir sıfırlanmalı.




  • @Drakanas
    Ortada kavga veya laf atma yok arkadaşım, ben serverı kötülediğin için insanların da böyle düşünmemesini istediğim için servera gelmelerini söyledim ve serverın senin dediğin gibi olmadığını söyledim sadece... ama bazı kelimeler laflar çok koyar bazı insana :P laf dalaşını seviyosunuz herhalde belli...Lütfen Yanlış Yönlendirme Yaşına Uygun Davran zevklere saygı duy , emeğe de öyle...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naturel Noyan

    Merhaba,
    Uzun süredir dh forumlarına girmiyordum, bir çok şey yanıtsız kalmış. Aslında uzun konuşmayacağım, benim ultima online player'lık geçmişimi bilen bana güvenen inanan yalan söylemeyeceğimi bilen sadak'atımı saygımı en önemlisi insan'a olan insanlığa duyduğum saygıyı bilen herkez NaturelUo dadır. Burada kimseyle tartışmak istemem. Fakat NaturelUO Aos oluşumunu kendimden çok etrafımdaki eski player'ların isteği üzerine açtığımı belirtmek isterim. Eski player olabilirsiniz eski oyuncu olabilirsiniz bir çok husus da bilginiz üst düzey olabilir. Fakat denildiği gibi kulaktan duyma bilgilerle buraya gelmeniz çok yalnış. Bunu natureluo forumlarındada açıkladım, radore hostingden %50 indirim altınbaş holding den ise yıllık olarak reklam bedeli aldım. Evet bir holding in 200 300 player lık bi sunucunun reklamına ne ihtiyacı var diyebilirsin. Söylediğim gibi bizzat altınbaş holding personeliyim sağolsun müdürüm beni cevirmedi ve bu projeyi başlatmamda büyük katkıda bulundu kendisine buradan tekrar teşekkür ederim. Öncelikle kim olduğunuzu bilmiyorum, fakat tanımadığınız insan hakkında bu tür şeyler konuşmanız benim sizin nasıl birisi olduğunuzu az çok düşünmeme neden olabiliyor.
    Ne sizin söylediğiniz gibi son yıllarda kılıktan kılığa giren birisiyim, nede her yıl belirli dönemlerde sunucu açanlardan birisiyim. Ben kendimim lütfen olumsuz post'larınızı sunucu gidişatında söylediğiniz olası durumlardan herhangi birisi olduğunda yazınız. Burada şuan konuştuklarınız bir çok kişiye boş gelebilir nedeni ise beni tanımaları beni bilmeleridir. Söylemiş olduklarınıza katılmıyorum, neticede son yıllardaki uo gidişatı ortada, belliki buna dur demek isteyenlerdensiniz. Az çok yazmış olduğunuz vermiş olduğunuz mesajlardan anladım, fakat tanımadığınız birisi hakkında kesin konuşmanız hatadır. Ve buda ultima online geleceği için konuşan birisine yakışmamaktadır.
    Söylediklerinize katılmıyorum, fakat fikirlerinize saygı duyuyorum. Diceksinizki katılmayıp nasıl saygı duyarsın =) benim insan lara saygım var. Tanımadığım kişiler hakkında olumsuz yorumlar yapmak istemiyorum. Konuyu uzatıp daha fazla bu tartışmanın içerisinde bulunmak istemiyorum daha fazla uzamaması için bu postumdan sonra cevap vermeme hakkımı kullanmak istiyorum sizde uzatmazsanız sevinirim.

    Noyan Güler



    Teşekkrler bilinçli bir şekilde yorum yaptıgın icin cidden tşklr..Ben YAzdıgın seyleri eleştiriyorum ki süphelerim olması gayet dogal.Cünkü dedigin declare ettigin şirketin bizzat sahipleri ile gerek babamın gerekse benim uzun yıllardır bir iş hukumuz var.Ticaretin ne oldugunu,iş hayatını bilenler bilir ticaret farklı bir ortam ve anlayışı icerir.Ve menfaatler ön plandadır.İş yerinizin menfaatleri her şekilde ön planda tutarsınız.Ve bu adamlara para kazandırdım.yüz yüze görüşmüşlüğüm ve tanımışlıgım vaki hala daha görüşüyorum. İmam beyin Degil uo nette oynanan oyunalrda dahi haberi olmuyan ilgilenmiyen ve umrusamayan ve şirketini bildiginiz gibi yöneten biri degildir.Ki cebinden cıkan parayı o kadar dikkatli harcarki luzumsuz 5 ytl bile bir yere harcamaz.Kismeye bişi ısmarlamaz.ve taviz vermez.Cünkü 4 sene benzinligim alpetti .4 sene boyunca tankerlerce mazot cekmeme ragmen.Bir gün 5 ytl em eksik kalsa bile tankerimi cıkartmış degildir.Bu sadece bana degil diger bayiler icinde gecerliydi.Böyle sıkı böyle dikkatli harcama yapan birinin .İnternet ile bilgisi olmuyan birinin emilatör oyununa şirketinin ismini koyucagına inananısım gelmiyor.Bunu gectik.Diyelimki imam bey sponsör oldu peki neden logosunun orjinal jpg ini göndermedi size.Cünkü copy resim gibi duruyor pixeli olsun ..Yane bir holding sponsör oluyor ama size logosunun orjinal jpg sini göndermiyor.Ve sizde sitesinden copy paste edip yapıştırıyorsunuz sitenize..Enteresan gelmiyormu sizlerede.Cünkü ben alpet le anlaştıgımda BEnzinliğimdeki kanepemden tutun pompalarıma akdar gelkip değiştirdiler..Marketimi düzenlediler.Kanepe mi yenilediler.Bu arada kanepe denilen şey benzinlikelrdeki Pompaların üstünü örten catı gibi şey..Şirketlerin renkleri ve logolarını nisimerin oldugu çelik konsturksyon yapıya KANEPE denilir..Yani Size sponsör oluyor ve altınbas holding ufacık bir logo ile giriyor..Ve bu logo orjinal de degil..Cok enteresan...Ve PEtrol ve altın işinde gayet ciddi bir yeri olan büyük bir holding Göztepe klubunun de sahibi..Ultima online emilatörüne sponsör oluyor ve Logosunun orjinalini göndermeye tenezzül etmiyor.Ve gayet normal bir forumda ki site de cok sadece orda baska bir yerden copy edilmiş altınbas ın logosu duruyor kücücük..Bu benim dikkatimi cekti..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: suzaku639

    @Drakanas
    Ortada kavga veya laf atma yok arkadaşım, ben serverı kötülediğin için insanların da böyle düşünmemesini istediğim için servera gelmelerini söyledim ve serverın senin dediğin gibi olmadığını söyledim sadece... ama bazı kelimeler laflar çok koyar bazı insana :P laf dalaşını seviyosunuz herhalde belli...Lütfen Yanlış Yönlendirme Yaşına Uygun Davran zevklere saygı duy , emeğe de öyle...


    Ben serverı kötülemiyorum..Diyorumki Ovigatörü kimler actı ??Agressionu kimler actı..Ondan önceki acılan serverlar var hep aynı kişiler bunlar nickler degişiyor kişiler aynı...Bana bunu acıklarmısın..Aynı topluluklar,,ve 6 senedeb beri bu acayip cıkar ilişikileri acılan ve kapanan her serverın sonunda ortaya cıkıyor.Ve 2 ay gözükmüyorlar sonra tekrar ortaya cıkıp yine aynı kişiler toplanıyorlar bu nasıl bir döngüdür ya..Garip gelyior bu bana.Takip ediyorum.izliyorum.Görüyorum .Aynı kişiler ,yaw KEşke forumları kapanan serverların forumalrını arşivliyebilsek..ya virgülüne kadar aynı kavgalar..Faction acılır şimdi orda izle bak aynı buglar,Aynı sorunlar 6 senedir 1000 server acıldıysa hepsinde aynı sorunlar..Yuh diyorum bu akdar benzerlik garip degilmi yane olasılıga vurursak.logoritmasını cıkartısak bu kadar rastlantı garip gelmiyormu..ya HErkesi kandırabilirsiniz ama dünaydaki en kötü şey kendini kandırmak gafletidir.İşte ben buna cok gülüyorum..Bir insanın bir oyun icin bile kişiliğinden ödün verebiliyorsa.Yalan söylüyebiliyorsa işte ben buna şaşarım..
    İkinci kısma gelirsek,Serverda easy uo ile kasan kaç kişi var..hemen hemen herkes,Terzi kasan kaç kiş var bodcu sisitemi var,ya ıp basına en az 10 client acılıyorki daha 1 hafta dolamdan barbed kit nasıl cıkıcak..200 terzi lazım minimum diyorum..Düşün yane bir haftada 200 terziyi nasıl kasıcaksın ? tek clientllemi..30 kişi oynasa faal oalrak 5 client acsa 150 online yapar..NGu da aynı olay vardı kendi staffları itiraf ettiler.Ip basına ortalama en az 4-5 client vardı diye ki 300 online gözüküyordu en çafçaflı zamanlarında..Haaa dersinki Bu serverda ıp sınırlaması var..en fazla 5 acc acabiliyorsun bodcu isitemi yok İşte ozamansana hak veririm harbidenderimki 150 online var...
    üçüncü kısımda ise..1-2 ay sonra bu serverın forumalrını takip ediyorum arada..Görürcez..arşivliyecegimde..Ve sonucuda iyi veya kötü yapıştırıcam.Aynı boknu baslıgı altında ve senden bir cevap beklyiecegim..Anlaştık ben artık konsucagım zaman yazıcam buraya zamanı geldiginde..Forumun icerigini arşivliyecegim.Ve aynen buraya copy paste edicem.HErhalde dedigim zaman geldiginde bana hak vericeksin..




  • @Drakanas

    Bana kalırsa bu kadar uzun yazılar, düşünceler buna değmez. Sonuçta dediğin gibi olursa bile onların bu bizim seçimimiz, bizim zevkimiz diyip olayı kapatma hakları var. O yüzden bence hiç uğraşma insanlar ne yapmak istiyorlarsa onu yapsınlar. Zaten bu shardı seçenlerde sonuç olarak bu shardı kuranlarla aynı mantıktalar ki orayı seçmişler. Boşver.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K@sToR

    @drakanas
    kişilerin zevklerine saygı duy lütfen.

    biz de dargath da oynuyorduk inanılmazda zevk alıyordum. 8 saatte tame i 100 den 105 e kastım eski günler aklıma geldi bir an için ama hep birşeyler eksik oluyordu. Alışmışız AOS serverların actionuna. champ kasıyoruz basan yok action yapalım diyoruz adam yok. Quest yap, PvM yap her ne kadar sıkılmasamda insan alışmış bir kere. Naturel UO yu duydum önce başlama gibi bir niyetimde yoktu. Ta ki açılış zamanında bir bard açıp servera girinceye kadar. Yani anlatmaya çalıştığım sen kendini Ultima Online ı herşeyiyle benimsiyorsun fakat Aos dan sonrası bize bir anlam ifade etmiyor. Belki şuan dargath da aldığım zevki almıyorum oyundan ama kasıyorum işte... Zaten bir Aos sunucunun ömrü bana göre 5 -6 ay arasındadır bu süreden sonra ya kapatılması ya da sıfırlanması şart. Yani zaten minumum emek veriyoruz birde 3-5 senelik bir sever istemenin manası yok. o kadar süre açık kalacaksa bile 6 ayda bir sıfırlanmalı.


    Anlatamadıgım sey server ın yapısı aos olusu suyu buyu degil...Anlattıgım sey su aslı olmuyan..Şirketlerin yerlerin sponsörmüş gibi yayınlanması..1974 yılından beri petrolculuk işindeyiz ailece babadan ogla gectigi gibi bana kaldı şirket.. kendimi bildim bileli petrol işindeyim..İşimiz bu.Altınbas holdingin sahibi ile 4 sene ticaret hukukum oldu birebir tanırım kendisini.Cünkü benzinligimziden birisi alpet di.Adamın huyunu suyunu yapısını biliyorum.Egerki Alpet le alaksı yoksa cidden Buranın sorumlulularını Dünyanın öteki ucuna gitse bırakmaz bu bir...Ki büyük ihtimalle haberi dahi yokdur..İkincisi Logo dikkatimi cketi.İmam bey gösterişi sever ve dikkatlidir.Sponsor olsa O logoyu kesinlikle koydurtmaz..Anladınızmı Adamla İş bagım vardı.ki Ege bölge müdürü ile 10 günde bir mutlaka görüşürüzm cünkü İskontolu mal icin Bütün şirketlerin bölge müdürleri ile kontak icindeyim.Sehir ici 4 tanede A legend şirketten bayiligim var Bunlardan biride alpet,Digeri enerji,Digeri petrol ofisi ve luke oil..BEnim işim bu ..Altınbas holdingi görünce İnanmamdım.Ve inanmıyorumda devam da edicem.Cünkü bölge müdüri le görüştügümde böyle bir şeyden haberimiz yok bizim dedi..Adam arastırıcak.BEn buna kzıyorum Sen istedigin gibi yap serverı onu farklı şkeilde eleştiririz.Zevklere bişi demiyorum kendi kişişel eleştirimi yaparım ...Dargath da sürekli oynuyan biri degilim oyun sürekli oynamıyorum.Sadece bir dönem ultimaya gönül vermiş birisiyim.Yane Umrumda degil .Şu var 3-4 aylık ömrü oldugu konusunda senle hemfikirim benim kızdıgım sey su.Bunu yapan hep aynı kişiler ve bu kişilere sürekli prim vermekden sıkılmadınızmı.Duyarlılıgımız nerde.4-5 yıldır hep aynı grup işte bir şekilde cılkını cıkardılar.Ara tatil bitsin 1- ay daha devam eder.Yaza akdar bütün serverlar kapanır.E peki Bir insanın bir oyun icin aslı olmuyan seyleri yazması ne kadar dogru sizce.benmi dürüstlük üstüne cok gidiyorum.yane genel yapı bumu olmalı..Dogru şey bu yane herkes istedigini yazssın bizde aman bana ne diyip gecelim.
    Aman be bendecilik yüzünden türkiye neredeyse ic bölünmenin sınırlarına geldigini düşünüyorum haberleritakip edenler hak vericeklerdir sanırım.Artık Dogruyu ve yanlışı ayırt edip Buna yakışcıak şekilde davranmak gerektigini düşünüyorum.Biz ne icin yasıyoruz.Ne icin nefes alıyoruz.Atıp tutmak icin mi yoksa.Bir saygımız olsun bir güveniligilimiz olsun.Adil olalım .Sözüne Yaptıkalrına güveniliri birisi olıyımmı olmalı amacımız ?..Yoksa günlük menfaatlerimizi gidermek icin her yol mübahdır bu yol dogru ?..Ben buna kızıyorum ve tepkisi veriyorum.Türkiye De hep bir kesim kandırılcıak diger kesim bundan rant saglaıycak seklindemi düzen gitsin.HErkes düzenden şikayetci Ama düşüncelerimizi acıkalrsak farklı yonde algılanıyor.Ben bu topicde dargath a gelin demedim veya oranın fanatigi degilim.Su var dargath cok dogru şeyler yapmış.Evet dogru bir ultima serverı. olması gerektigi gibi.Gelen oynar giden gider bu beni ilgilendirmez.BEn Declare edilen şeyin dogrulugunu eleştiriyorum.o zaman her server yazssın yakında bu moda olcuak holdinglerin sponsörlügü .Ozaman bundan sonra acılan her server bir holdingi kullancıak :)..
    Buna kızdımki .Bu dogru bişi degil.Ben ahlak anlayışım buna müsaait degil..Midem kaldırmıyor ve tepkimi veriyorum..BEn iş yerimde her gecen seneyi özlüyorum.Cocuklugumdaki dostluklarımı özlüyorum ..NE oluyor bize analmıyorum ama toplumca bir bayagılaşma yalanc söyleme böyle benliğimiz yok olmuş gibi davranıyoruz bana böyle gelyior.HErkese saygılar




  • dün gördüklerim ve server açıldığından beri görmezden geldiğim şeylerin sonunda bu serverın da 1. ayını zor tamamlayacağını düşünmeye başladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K@sToR

    dün gördüklerim ve server açıldığından beri görmezden geldiğim şeylerin sonunda bu serverın da 1. ayını zor tamamlayacağını düşünmeye başladım.


    Kişisel görüşün budur keşke kapanmasada. İçinde bir gram iyi niyet olan oyunuyan genc veya yasi büyük insanın şevkini kırmadan cirkenleşmeden devam ettirebilseler.Birbirlerine dogru yönde bişiler katabilseler.Dostluklar kurulsa.10 sene sonra hala görüşüyor olsalar.Ultimanın güzelligi buydu.BArbed kit cıkartmak degildi.Ama tabi 20 yaşında olmak farklı bakış acısı. Cok sevdigim bir şiiri yazıyım..Cok eski bir şarkıdır aynı zamanda.. Elimden geldigince yarı unuttugum fransızcamla cevirdim..


    daha dün, yirmi yaşındaydım
    zamanı okşuyordum ve hayatla oynuyordum
    aşkla oynandığı gibi
    ve gece yaşıyordum
    zaman içinde akıp giden günlerimi saymadan
    bir sürü plan kurdum havada kalan
    bir sürü umudum vardı uçup giden
    kayboldum kaldım nereye gideceğimi bilemeden
    gözlerim gökyüzünü arar ama kalbim yerde

    daha dün yirmi yaşındaydım
    zamanı harcıyordum onu durduracağımı sanarak
    ve onu geri kazanmak hatta arkada bırakmak için
    sadece koştum ve soluk soluğa kaldım
    geçmişi görmezden gelip, gelecek zamanda konuşurken
    kendi önüme geçiyordum bütün konuşmada
    ve iyi olduğunu düşündüğüm fikrimi sölüyordum
    dünyayı patavatsızlıkla eleştirmek için

    daha dün yirmi yaşımdaydım
    ama zamanımı kaybettim aptallıklar yaparak
    sonunda bana hiçbir belli şey bırakmayan
    sadece alnımda birkaç kırışık ve sıkıntı korkusu
    zira aşklarım öldü daha var olmadan
    arkadaşlarım gitti ve geri dönmeyecekler
    etrafımdaki boşluk yaptığım hatadan dolayı
    ve hayatımı boşa harcadım ve gençlik yıllarımı
    en iyisinden ve en kötüsünden, en iyisini atarak
    gülümsemem buz tuttu ve korkularımı dondurdum
    nerede şimdi, şimdi yirmi yaşım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drakanas


    quote:

    Orijinalden alıntı: K@sToR

    dün gördüklerim ve server açıldığından beri görmezden geldiğim şeylerin sonunda bu serverın da 1. ayını zor tamamlayacağını düşünmeye başladım.


    Kişisel görüşün budur keşke kapanmasada. İçinde bir gram iyi niyet olan oyunuyan genc veya yasi büyük insanın şevkini kırmadan cirkenleşmeden devam ettirebilseler.Birbirlerine dogru yönde bişiler katabilseler.Dostluklar kurulsa.10 sene sonra hala görüşüyor olsalar.Ultimanın güzelligi buydu.BArbed kit cıkartmak degildi.Ama tabi 20 yaşında olmak farklı bakış acısı. Cok sevdigim bir şiiri yazıyım..Cok eski bir şarkıdır aynı zamanda.. Elimden geldigince yarı unuttugum fransızcamla cevirdim..


    daha dün, yirmi yaşındaydım
    zamanı okşuyordum ve hayatla oynuyordum
    aşkla oynandığı gibi
    ve gece yaşıyordum
    zaman içinde akıp giden günlerimi saymadan
    bir sürü plan kurdum havada kalan
    bir sürü umudum vardı uçup giden
    kayboldum kaldım nereye gideceğimi bilemeden
    gözlerim gökyüzünü arar ama kalbim yerde

    daha dün yirmi yaşındaydım
    zamanı harcıyordum onu durduracağımı sanarak
    ve onu geri kazanmak hatta arkada bırakmak için
    sadece koştum ve soluk soluğa kaldım
    geçmişi görmezden gelip, gelecek zamanda konuşurken
    kendi önüme geçiyordum bütün konuşmada
    ve iyi olduğunu düşündüğüm fikrimi sölüyordum
    dünyayı patavatsızlıkla eleştirmek için

    daha dün yirmi yaşımdaydım
    ama zamanımı kaybettim aptallıklar yaparak
    sonunda bana hiçbir belli şey bırakmayan
    sadece alnımda birkaç kırışık ve sıkıntı korkusu
    zira aşklarım öldü daha var olmadan
    arkadaşlarım gitti ve geri dönmeyecekler
    etrafımdaki boşluk yaptığım hatadan dolayı
    ve hayatımı boşa harcadım ve gençlik yıllarımı
    en iyisinden ve en kötüsünden, en iyisini atarak
    gülümsemem buz tuttu ve korkularımı dondurdum
    nerede şimdi, şimdi yirmi yaşım


    Kardeşim zorla gel oyna diyen yokki sana. İster girer oynarsın,istemezsen oynamazsın.Bu kadar basit.senden para da isteyen yok. O halde bu çaban ne için?
    Varsa kendıne ait server sende yaz oyuncular gırsın baksınlar hangısı güzel hangısı kalıcı kararı oyuncular versınler. bu kötüleme çabaları ne için demezlermi sana??? ki ben soruyorum sana ne için kötülüyorsun kardeşim???
    ben 36 yaşındayım işim var gücüm var. ister pvp serverına gırerım ister rp kımı ne ilgilendırır!!!!
    herkes rahatına baksın.




  • Sadhar ,

    x holdıng sponsorumuzdur denmıs fakat aslı olmayan bır durum bu dıyor arkadas

    bu acıklamada anlayamadıgın nokta neresı tam olarak ?
  • Saman alevi gibiydi başladı ve bitti , gelmek isteyen olursa 2 kez düşünsün derim...Seviyesizlik diz boyu..
  • 20 Kasım 2009 yılında açılmış bir konu ve sunucu kapanmış bildiğim kadarı ile sonuçta.
    Ve siz burada birbirinizi kırıyorsunuz,değer mi ?
    İsterse sunucunun 500+ kullanıcısı olsun ne fark eder?
  • Eee En baştan dedik..NE demiştim yukardaki postlarımda ne yazıyordu mart gelmeden kapanır demedimmi..altınbaş holding safsatasını söyledik..yine haklı cıkmakdan sıkıldım...yaz gelirken bir iki ay sonra Staffın nickleri degişicek yeni bir holding bulcuaklar sanal olarak yine acıacaklar yine apachiler toplanıcak..5 senedir aynı..izleyin ve görün..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: suzaku639

    arkadaşım sanırım sen kulaktan dolma bilgilerle gelmişin bunları yazmışın.. onun bunun dediğine ne bakıyon kimmiş bu altınbaş olayı hikayedir diyen ? editör kim lan editör ?!?! taşlamak kolaydır zaten .. gece bi gir de bak champlar basılıyor yeri gelince.. afk adam nası champta birbirini kessin ? insanları yanlış yonlendirmeyin bu zamanda server bulmak kolay deil.. alah bilir girip bakmamışındır servera ben o eski zevkleri arıyorum diyenlere samimi sölüyorum gelin kimsenin lafına bakmayın kendiniz görün !.. Beğenmezsiniz beğenirsiniz size kalmış... ama kulaktan dolma yazılara bakıp da haa bura dandik bak adam böle yazmış demeyin..

    bak kulakdan dolma arkadasa aralıkdan martı bile getirmeyen serverı destekliyen bir tür..Bitki formatım ıdiyim artık...2010 mrt ayı naturel uo nun sitesini versene bana nerde staff ...nerede rayden ...Rayden en büyük destekcesi ve kefili idi buranın...En düzgün yerdi oyle declare ediyordu herkese...Sana gülüyorum abicim...aha bu hayatta ögreneceginiz çok sey var...ben ögretmeye hazırım yeterki siz ögrenmeye hevesli olun...




  • Son kez yazıcam buraya...Son 5 yıldır acılan 3 er aylık serverlarda Gercek para iel satılan bodcular,Artifactlar serverın sahipleri ve büyük guildlerin cıkar menfaatleri ugruna bu ultimayı mahvettiniz.Aynı isimler aynı guildler aynı kişiler.Aynı igrenclik devam ediyor..Devam edicekde.Bir sonraki serverda görüşmek üzre.Görücez..İzliyoruz ..okuyoruz.Vede biliyoruz.Kimse dürüstüm havalarına girmesin.canı yananlar ise.Cafelere takılan cocuklar.Anne babalarından aldıkları harclıkları buraya yatırarak bodcu satın alanlar..Ve diger iğrenc seyler..Asıl Suc Cafe sahipleri ve Server sahipelrindedir veya bu igrenclik zincerinde kimler varoluyorsa...Bu kadar kokuşmuşluk ve onursuzlugu Görmedim..Sizler gercek hayatınızda ne yapcıaksınız hiç bilmiyorum.haksız kazanc ve kolay para degilmi..Sadece bir oyundu aslında..Cogu eski kişiler dostluk icin oynadılar.Şimdi ise eskiyim diye hava atanlar hic bir zaman egilsiniz olmadınızda..kendi kişiliklerinizi gösterdiniz.İspatı işte yaptıklarınızdır imzanız degil..




  • evet kapandı ama para sıkıntısı yüzünden deil bi yerde çığrından çıktı bi şekilde seviyesizlikler oldu falan filan.. @Drakanas Yapıcak bişey yok Şerefsizlik her zaman galip geliyor ... ve son olarak burda insanlar .öt etme çabanı anlıyorum tabi seninde hakkın bi yerlere gelmek ama yapcak bişey yok kardeşim istenildiği gibi gitmiyor işte ne kadar uraşsakda güzel bi ortam kurmaya eskiyi yaşatmaya senin gibi arkadaşlar çıkıyor ve herşey duman oluyor ha server kapandı öldükmü yoo bize birşey olmadı herşey yine devam ediyo hayatımızda değişen bişey olmadı ama şunu da anladı insanlar herşeyi tadında bırakmak lazım ..
  • @Darkanas

    bilgi sahibi olmadan yorum sahibi olmayı ne çok seviyosunuz

    naturel uo nun maddi sıkıntıdan kapanmadığını herkes biliyo ip sini yazıp şuan uzak masaustunden ulaşmayı denersen hala server makinası açık yani bu nedemek oluyo maddiyatdan kapanan bi server değil 1.5 ay olmasına rağmen hala makinasının açık olması demek sana bi şeyleri anlatıyor sanırım

    forum larda ileri geri sözler sarfedildi verilen emek lere adamlara hiçbir zaman saygı duyulmadı senin gibi 3 5 asalak çıkıp ortalığı karıştırdı ve player serverı terketti o adamlar 300 playerı yüz üstü bırakmadı o server 0 playerla 2 hafta açık kaldı umarım anlıyabiliyosundur

    ve son olarak DARGATH diye yırtıyosun bi yerlerini ya hani dargath forumları ne öyle saman alevi gibi millet isyan larda hani osi cloneydi hani türkiyenin en iyisiydi ne oldu yavru ne oldu anca konuş dışarıda kusur ara ilk önce kendi savunduğun şey 4 4 lük olsun sora milleti eleştir dargath dediğin serverda player toplamak için guild lere staff lık veriliyor alın en basit örneği
    Ciklet KPax g guildi masterı şuanda o serverda staff acaba neden staff

    seraphim ler neden başladı hadi bunları tartışalım

    boş boş konuşup insanların asabını bozma ilk önce kendi savunduklarına bak sonra dışarıyı eleştir!




  • Ben dargath diye yırtınmıyorum..Ben Olayları acıklıyorum...Bodcu olayları dönüyormu..Bir maddiyat söz konusumu,Gecmişte Bunlardan rant saglandımı saglandı.kimdi bunlar aynı isimler aynı kişiler.Aynı grup aynı cukur icinde debelenen aynı insanlar..Ben nerde dargath ın reklamnını yaptım..YAzdıklarım nedir yorumlaman nedir ?..Dargath Dogru şeyler yapmış dedim..neye göre dedimwww.uostratics.com Varmı buna itirazı olan..yokdur sanırım.Adamlar yüzde 95 buraya göre yapmışlar..İkinci konya gelirsek..Varmı su anda Oynuyan orda yok..Guild lerle Staff ların ilişkilerini bilmiyen varmı aksini idaa eden varmı yok sanırım.Bu işten rant saglıyanlar varmı var.Nasıl bir rant 3 aylık 4 aylık dönemlerde insanlar kandırılarak bir şekilde Ticaret dönüyor..Ticaret bumudur yoksa bizim ögrendigimiz ticaret daha farklı bişimi..Kimse Para ile aldıgını utandıgından söylemiyor..Ve gelmişssin hala kısır döngü catışma icerisine giriyorsunuz..Abicim Ahmet mehmet süleyman zart zurt bunlardan bahsetmiyoruz.Kokuşmuşlukdan ,Oyunun artık oyun olmadıgından ve bunları yapanların hep aynı kişiler oldugunu vurguluyorum..istiyen istedigi yerde oynar Destekler sunu yapar bunu yapar..nbe dedik altınbaş holdingin alakası yok dedik.Cıktımı gercekler cıktı..yalan söylüyenlerin yanına kar kalsın öylemi...Her gecen gün daha kalitesiz acayip kişilikler ortaya cıksın...HErkes Bas bagır bagırıyor.nerede o eski kalite Diye ..Düşündünmü neden insanlar sürekli eskiden bahsediyor..Bu dolapların dönmedigi dönemleri özlüyor..Neden herkes Uo bitmiş diyor.neden herkes 3 ayda sıkılıp oyundan soguyor. bunları tartışıyorum ben veya söylüyorum sen gelmişssin masa üstünden acık hala maddi sıkıntı diye anlamsız konunun iceriginden uzak şeyler sarfediyorsun..Sevgili kardeşim yazdıklarımı oku konuyu saptırma..Anla ilk önce dediklerimi..Yalanmı ..Her gecen gün Baska bir pis kokular yayan Gercekler cıkıyor ortaya..ya bu ultima dünyasında Hicmi dürüst Güvenilir Akıllı saygılı kaliteli insan cıkmıaycak ortaya ?.Hiçkimse yokmu.Bu tür olaylara Dur diyecek yanından bile gecmiyecek karekterli insanlar ?..5 senedir aynı dümen aynı dolap aynı kişiler.O yuzden boşa konusuyorsun..ben Dargath ın reklamanı yapmadım..yaptıklarının Diger serverlardan daha Dogru buldugumu söyledim.Sana dogru gelmez Bu senin fikrindir..naturelk uo Declare ettiklerini yaptımı yada ibra veyahut beyan ettiklerini hayır..haticeye degil neticeye bakalım..Fasaryalarla ugrasmaya gerek yok.yukarıda ilk uyarılarımın hepsi cıktımı ortaya CIKTI...Sen gelmişssin pokhla Güneşi sıvamaya calısıyorsun..Aynen devam edin.iyice batırın balçığa..Bunlar veya bu tür şeyler Ayıpdı eskiden AYIP..Benim Sindirim sistemin sizlerinki kadar geniş degil maalesef..Genişlik meselesi bunlar..Ticaret in para kazanmanın alın terininde Bir degeri vardı onuru vardı adabı vardı.Aferin sizlere Gelecek sizi beklyior devam edin böyle..hep dedigim gibi İnsanları insan yapan Erdemleridir ÜStündeki kıyafet veya cebinizdeki para Degildir..




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.