Şimdi Ara

Natro'dan alan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda natrodan alan adı alan var mı? ya da tavsiye edebileceği başka siteler olan? ayrıca neden natro kimlik no istiyor diğer siteler istemiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: GylR?

Arkadaşlar aranızda natrodan alan adı alan var mı? ya da tavsiye edebileceği başka siteler olan? ayrıca neden natro kimlik no istiyor diğer siteler istemiyor?

Merhaba;

İsterseniz tarafınıza alan adı tescil hizmeti sunabiliriz, online tescil hizmeti sayesinde alan adınız anında tescil edilmektedir. Web sitemizden işlem ücretlerimize gözatabilirsiniz.

Kimlik numaranızın istenmesi konusunda bir bilgi veremeyeceğiz, bu konuda bilgiye Natro yetkilileri doğru olarak yanıt verecektir.

* Türkiye'de ilk ve tek, domain tescilinde 4 gün iade garantisi, ProIrc Hosting'de!..

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    Web/Ticket:http://www.proirc.net/
    destek@proirc.net / 0 506 965 84 25
    Alper İZGÜDEN

• quote:

Orijinalden alıntı: zum2002

Selam !

T.C kimlik NO Faturanızın kesilebilmesi için ilgili firmaların Muhasebe birimleri tarafından istenmektedir( Maliye ile ilgilidir ), bilginiz olsun.
    İyi Çalışmalar.

IHS istemiyor o yüzden dikkatimi çekmişti.
  • quote:

quote:

Selam !

T.C kimlik NO Faturanızın kesilebilmesi için ilgili firmaların Muhasebe birimleri tarafından istenmektedir( Maliye ile ilgilidir ), bilginiz olsun.
    İyi Çalışmalar.

Size tavsiyem, İHS yi adam yerine koymayın ve uzak durun. Profesyonel görünebilir aldanmayın. Çalışan elemanların birbirleriyle haberi bile yok.

Telefonda 30 dk beklediğimi bilirim. X kişi olur diyor 3 gün geçiyor Y kişi olmaz diyor. Böyle saçmasapan bi firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simkalp

quote:

quote:

Selam !

İyi Çalışmalar.

Size tavsiyem, İHS yi adam yerine koymayın ve uzak durun. Profesyonel görünebilir aldanmayın. Çalışan elemanların birbirleriyle haberi bile yok.

Telefonda 30 dk beklediğimi bilirim. X kişi olur diyor 3 gün geçiyor Y kişi olmaz diyor. Böyle saçmasapan bi firma.

nereden alalım hocam? webgator? godaddy?

• ben bir sene öncesinde natro dan aldım . Şimdi 28 şubat gibi süresi bitecek bu geçen sürede herhangi bir sıkıntı yaşamadım
  • 2 yıldır natrodan alıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim müşteri temsilcileri biraz odunlama ama sıkıntım çözülmeden telefon falan kapanmıyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.