Şimdi Ara

National Point ile ilgili soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • National point te örnek olarak 18396 / 785 yazıyor. Birincisi np fakat ikinci kısımdaki rakam neyi ifade ediyor?

• leader np mi ne öle biseydi galiba
  • leader point i temsil ediyo
  • ben de leader np die hatırlıyorumm
  • leader np ne demek
  • leader point...birinde toplam np sagdakinde kastıgın np yazıo ama neden ole oldugunu biliorm(sagdaki sıfırlanıo)
  • Leader Point . Galiba xxxx / yyyy Y yazan yer 9.5 k yı gecince yanina otomatikman M sembolu geliyor Her ay sıfırlanıyor Ve bu Y yazan yandaki Np daha fazla oldukça İşaretler değişiyor.Bende su an Kırmızı sembol var 32 k np "Yandaki np 32 k "
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • leader point
  • Lider Puanıdır !

O puana göre hani nickin yanına rütbe verilirya, o rütben o puana göre veriliyor !
  • peki bu her ay deişio o zmn
  • O Sembol Almaya Yarıyor İlk 10 ve 25 Arasında İsen Mavi S harfi İlk Yüz İçerisinde İse M Harfi Geliyor Diye Bİliorum
  • her ay sıfırlanıo o simge almana filan yarıyo
  • leader point işaret falan alınırken ona göre alınıyo
  • Bak arkadaşım sana anlatam.2 . si leader pointtir ve her ay sıfırlanır.Leader point SimGe cıkmasını sağlar fakat oyle belli bi sınırı yoktur.Her serverin bi ortalaması vardır.Mesela leader pointler daha yeni sıfırlanmışsa direk git 1 hafta np kas adam gibi S simgesini çıkarırsın cünkü sıfırlandıgı için leader point ortalaması düşmüştür.Seni bir nevze olsun bilgilendirdiysem ne mutLu bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak06666

Leader Point . Galiba xxxx / yyyy Y yazan yer 9.5 k yı gecince yanina otomatikman M sembolu geliyor Her ay sıfırlanıyor Ve bu Y yazan yandaki Np daha fazla oldukça İşaretler değişiyor.Bende su an Kırmızı sembol var 32 k np "Yandaki np 32 k "

salla salla ;o) arkadaşlar sağ taraftaki o ay kastıgınız np i gösterir her ay sıfırlanır . sıralamada kacıncı olursanız o kadar yükselir o işaret . tamamen o ay kastıgınız np e baglı işaretler. eğer np niz 500 k dan fazla ise sizde cıkacak olan işaret kare içinde görünür .
  • ya aslında cok uzun bi açıklama yaptım ama internet hata verdi sorry :D
  • o bu ay içinde kastığın np diye biliyorum...
  • evet leader...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Advanced

National point te örnek olarak 18396 / 785 yazıyor. Birincisi np fakat ikinci kısımdaki rakam neyi ifade ediyor?

solunda olan np sennın kalıcı olan np
    ileride clan felan acarsan grade için
    sagında olan np senın ilk 100 sıralamasına girip kafanda K,M,S, vs vs ..
    gibi işaretlerin cıkmassına yarıoo
    ama sagında olan np her ay temizlenioo
    sıralamalar için
  • Kare içinde olayı tam öle değil sanırsam arakdaşın np si 1m üstü S işareti var ama kare içinde değil
    K işaretini kaldırdılar yani artık ilk 50 sıralanıyor
    1 Dragon
    2-5 Gümüş
    6-10 Kırmızı
    11-25 S
    26-50 M
    diye biliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.