Şimdi Ara

National Point 5000 / 0 oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5000 np vardı.Sabah diez de ki savaşa girdim.Bir kere öldüm.5050/5050 idi 5000 / 0 olmuş.Neden sağ taraf sıfır oldu?Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yazsın.Ayrıca clana np katkım olmayacak mı???

• benim bir arkadasımada aynısı oldu cz de oldu butun np si gitti 10000/0 oldu bizde anlayamadık
  • quote:

Orjinalden alıntı: [28]

5000 np vardı.Sabah diez de ki savaşa girdim.Bir kere öldüm.5050/5050 idi 5000 / 0 olmuş.Neden sağ taraf sıfır oldu?Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yazsın.Ayrıca clana np katkım olmayacak mı???

5000 np'yi para ile mi aldın?
  • sagdaki ayda 1 sıfılanır o zamana rastgelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 3 Eylül 2005, 11:43:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FLAME MaGe

Musakka bildiğim kadarıla sadece 500 np parala alınıyo ve bide admin olup bunu bilmemene şaşırdım

Savaşlarla aram pek iyi değildir... Herşeyi bileceğim diye bir kural mı var?
  • Sağ taraftaki NP sayisi 1 Ay içinde kazandiğin NP'yi gösterir ve her ayın başlangıcında sağ kısımdaki NP sıfırlanir.
    Kaale alinan taraf soldakidir.Toplam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FLAME MaGe

Musakka bildiğim kadarıla sadece 500 np parala alınıyo ve bide admin olup bunu bilmemene şaşırdım

600np de para ile alınabilir

önemli olan parayla np alıdıgın zaman np nizin 100den fazla olmamasıdır

mesela 0 np niz var diyelim 350 k ya gidip 100np bunun üstüne 1,5m a gidip 500np daha alabiliriz yani para ie 600 np yapabiliriz

ama ilk basta 500np alırsak sonradan 100np alamyız çünkü parayla np alabilmemiz için np mizin 100ve aşşagısı olmas gerekir..

umarım acılayıcı anlatmımdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Data Crow 4.0.10
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler yanlışınız var her ay np sıfıtrlanmaz yaa ozaman nasıl pelerin giyecek ben 1 ayda 144bin kasan adam görmedin daha saçma geldi ama bilmiyorum artık bir daha düşünsek hiç fena olmaz
  • yok kardeş oyun hatası ama arakdaşın dedı gıbı arada np sıfır lanıo sonra gerı gelıo merak etme bısı olmassss bana ınan
  • arkadasım sağdaki np savasta kazandıgın np soldaki toplam np sağdaki np nin sıfırlanması senin np ni etkilemez soldaki np sıralamaya gecer o yuzden ayda 144000 np kazanıpta pelerin alcam sanma + sadece clan baskanının degil clanın toplam 144000 npsi olması lazım ve abyss in 19. katındamı ne bi at insan karısımı bi yaratık var onu oldurmen lazım pelerin icin
  • Temmuz 21 den ihtibaren kingiht online np uygulamasına yeni bi yontem geldi hatırladıgınız kadarıyla yeni zipler eklenmişti mesela son eklenen zip 1288 bununla ilgiliydi onceden sağ taraftaki np onemli olan np sayısı idi daha sonra adminler soyle bi uygulama getirdi ''herkes aylık kazandıgı np miktarını ogrenebilirmi acaba'' daha sonra tamam deiler ve eskiden kaale alınan sağ taraf aydan aya sıfırlanacaktı yani onemli olan sol taraf olucaktı ve kullanıcılarda bu şekilde hem ayna ne kadar np yaptıgını ogrenecekti hemde farklı bi uylgulama ile devam edeceklerdi ve bunu yaptılar artık sağ taraf ın onemi yok sağ taraf server RESTART larda ve Aydan aya siliniyor sol taraf da sizin ana np niz oluyor yani yukardaki arkadasın 5000 np si sol taraftaki 0 onemsiz
    umarım açıklayıcı olmustur
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

Temmuz 21 den ihtibaren kingiht online np uygulamasına yeni bi yontem geldi hatırladıgınız kadarıyla yeni zipler eklenmişti mesela son eklenen zip 1288 bununla ilgiliydi onceden sağ taraftaki np onemli olan np sayısı idi daha sonra adminler soyle bi uygulama getirdi ''herkes aylık kazandıgı np miktarını ogrenebilirmi acaba'' daha sonra tamam deiler ve eskiden kaale alınan sağ taraf aydan aya sıfırlanacaktı yani onemli olan sol taraf olucaktı ve kullanıcılarda bu şekilde hem ayna ne kadar np yaptıgını ogrenecekti hemde farklı bi uylgulama ile devam edeceklerdi ve bunu yaptılar artık sağ taraf ın onemi yok sağ taraf server RESTART larda ve Aydan aya siliniyor sol taraf da sizin ana np niz oluyor yani yukardaki arkadasın 5000 np si sol taraftaki 0 onemsiz
    umarım açıklayıcı olmustur

sağolasın kardeş aydınlatıcı oldu bende sağ taraf önemli biliyordum

• 1 hafta sonra sıfırlanır sağ tarafta yazan np o hafta topladığın np dir sol taraftaki ise toplam np
  • arkadaşlar kimse burda kural dışı bişi yapmış olmasın
    bişi açıklıyıcağım
    ben gmim
  • quote:

Orjinalden alıntı: beramusta 69 lvl

arkadaşlar kimse burda kural dışı bişi yapmış olmasın
    bişi açıklıyıcağım
    ben gmim

gene mi lan sen kafa adam sın en azından
  • Lunar savaşında savaşın ortasında DC olmuştum, oyuna girdiğimde "Earned 7107 National Points" şeklinde yazı dikkatimi çekti sonra bir baktım sağ tarafdaki 0 lanmış, önceden benimde 7107/7107 idi, neyse önemli olan sol tarafmış @manyamisboyss arkadaşımız açıklama yapmış, eline sağlık ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: beramusta 69 lvl

arkadaşlar kimse burda kural dışı bişi yapmış olmasın
    bişi açıklıyıcağım
    ben gmim

Kardeş bana şöyle 30-40 gold bar bağışlasana

• quote:

Orjinalden alıntı: [28]

5000 np vardı.Sabah diez de ki savaşa girdim.Bir kere öldüm.5050/5050 idi 5000 / 0 olmuş.Neden sağ taraf sıfır oldu?Bu konu hakkında bilgisi olan lütfen yazsın.Ayrıca clana np katkım olmayacak mı???

onca açıklamadan sora ben bişiyi merak ettim ;
    her gün en az 1kez server reslenio ve sağ taraf 1-2günde bir sıfırlanıyo arkadasım sen nası 5050 np'yi 1-2gündee kastın yaw...bildiim kadarıyla lvl60 deilsin ve 3savaşatada warder kestiini hiç sanmıyorum ...
    Bu arada bu beramuscuk genemi geldi
  • Yok baba yaw.Ay da bir sıfırlanıyormuş.Zaten onları ben 2 haftada falan kasmıştım.Savaşlara gire gire.Diez de genellikle El moradlar kazanır.
  • yok abi daha bugün bide 2gün önce sıfırlandı cz'den çıkmıyom biliom heralde :9
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.