Şimdi Ara

• National Geographic Belgeselleri • (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
306
Favori
48.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulunsun.
  • takip
  • Süper konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekaikcc

http://www.youtube.com/playlist?list=PL423C5A9CF775B78A&feature=view_all

Bu link maden gibi resmen. 132 tane belgesel var
  • arkadaşlar elimde 29 dvd lik büyük göçler koleksiyonu var gazeteyle almıştım almayı düşünenler irtibata geçebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pridedawson

arkadaşlar elimde 29 dvd lik büyük göçler koleksiyonu var gazeteyle almıştım almayı düşünenler irtibata geçebilirler.

Dostum forumun ikinci el bölümü mevcut istersen orada bir ilan aç, daha çok kitle bu konuda sana ulaşmak isteyecektir eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

arkadaşlar elimde 29 dvd lik büyük göçler koleksiyonu var gazeteyle almıştım almayı düşünenler irtibata geçebilirler.

Dostum forumun ikinci el bölümü mevcut istersen orada bir ilan aç, daha çok kitle bu konuda sana ulaşmak isteyecektir eminim.

teşekkürler yeniyim de forumda..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

teşekkürler yeniyim de forumda..

Rica ederim ne demek, takıldığınız bir kısım veya yardımcı olmamı istediğiniz bölüm olursa pm bölümünden tarafıma danışabilirsiniz.

İyi akşamlar, görüşmek üzere.

• Linklerin bazıları uçmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Linklerin bazıları uçmuş.

+1
  • Konuyu açan arkadaş konuyla ne zamandır ilgilenmemiş. Linklerden bazıları patlamış. Bunlarla ilgilenecek başka bir arkadaş varsa iyi olur. Ya da yönetici arkadaşlar yetki verirse ben ilgilenebilirim konu ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Konuyu açan arkadaş konuyla ne zamandır ilgilenmemiş. Linklerden bazıları patlamış. Bunlarla ilgilenecek başka bir arkadaş varsa iyi olur. Ya da yönetici arkadaşlar yetki verirse ben ilgilenebilirim konu ile...

http://www.youtube.com/playlist?list=PL423C5A9CF775B78A&feature=view_all

patlayan belgeseller burda bilginize.
  • Gavur harbiden yapıyor ama biz çeşitli nedenlerden ötürü izleyemiyoruz.Ya belgeselin altyazısını çeviren yok ya türkçe dublajı yok yada bizde ingilizce yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limitsiz internetin şerefine hepsini indireceğim.Aralarında Hd olanlar var,güzel olmuş.
  • listeye baktım ama göremedim şu ton balıgı orkinos yakalanan programın adı neydi ?
  • http://www.youtube.com/playlist?list=PL423C5A9CF775B78A

İnşaat müh. ile alakalı belgeseller
  • up layım
  • mesajım kıvrılsın şuraya.. yalnız bazıları açılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.