Bildirim
• National Geographic Belgeselleri • (11. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok çok güzel bir konu -
Bulunsun. -
takip -
Süper konu -
quote:
Orijinalden alıntı: zekaikcc
http://www.youtube.com/playlist?list=PL423C5A9CF775B78A&feature=view_all
Bu link maden gibi resmen. 132 tane belgesel var -
arkadaşlar elimde 29 dvd lik büyük göçler koleksiyonu var gazeteyle almıştım almayı düşünenler irtibata geçebilirler. -
quote:
Orijinalden alıntı: pridedawson
arkadaşlar elimde 29 dvd lik büyük göçler koleksiyonu var gazeteyle almıştım almayı düşünenler irtibata geçebilirler.
Dostum forumun ikinci el bölümü mevcut istersen orada bir ilan aç, daha çok kitle bu konuda sana ulaşmak isteyecektir eminim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
quote:
arkadaşlar elimde 29 dvd lik büyük göçler koleksiyonu var gazeteyle almıştım almayı düşünenler irtibata geçebilirler.
Dostum forumun ikinci el bölümü mevcut istersen orada bir ilan aç, daha çok kitle bu konuda sana ulaşmak isteyecektir eminim.
teşekkürler yeniyim de forumda.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
quote:
Dostum forumun ikinci el bölümü mevcut istersen orada bir ilan aç, daha çok kitle bu konuda sana ulaşmak isteyecektir eminim.
teşekkürler yeniyim de forumda..
Rica ederim ne demek, takıldığınız bir kısım veya yardımcı olmamı istediğiniz bölüm olursa pm bölümünden tarafıma danışabilirsiniz.
İyi akşamlar, görüşmek üzere.
-
Linklerin bazıları uçmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: raunk
Linklerin bazıları uçmuş.
+1 -
Konuyu açan arkadaş konuyla ne zamandır ilgilenmemiş. Linklerden bazıları patlamış. Bunlarla ilgilenecek başka bir arkadaş varsa iyi olur. Ya da yönetici arkadaşlar yetki verirse ben ilgilenebilirim konu ile... -
quote:
Orijinalden alıntı: Turgut Bey
Konuyu açan arkadaş konuyla ne zamandır ilgilenmemiş. Linklerden bazıları patlamış. Bunlarla ilgilenecek başka bir arkadaş varsa iyi olur. Ya da yönetici arkadaşlar yetki verirse ben ilgilenebilirim konu ile...
http://www.youtube.com/playlist?list=PL423C5A9CF775B78A&feature=view_all
patlayan belgeseller burda bilginize. -
Gavur harbiden yapıyor ama biz çeşitli nedenlerden ötürü izleyemiyoruz.Ya belgeselin altyazısını çeviren yok ya türkçe dublajı yok yada bizde ingilizce yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limitsiz internetin şerefine hepsini indireceğim.Aralarında Hd olanlar var,güzel olmuş. -
listeye baktım ama göremedim şu ton balıgı orkinos yakalanan programın adı neydi ? -
http://www.youtube.com/playlist?list=PL423C5A9CF775B78A
İnşaat müh. ile alakalı belgeseller -
up layım -
mesajım kıvrılsın şuraya.. yalnız bazıları açılmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X