Şimdi Ara

Nation Transfer Hakkında neler biliyorsunuz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler nation transfer yapmayı düşünüyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

• onun scroll u var galiba. power up store dan alınıyo. yani pre. ve knight cash lazım.ama pazardan alırsın belki
  • nt(nation transfer) yapmadan önce clandan çıkmalısın,friend listeni silmelisin ve hala devam eden bir questin warsa onu iptal etmelisin etmezsen karşı ırka geçtiğinde bazı görevleri yapamazsın.nt için 2000kc(knight cash)ın olması gerekiyor 2000cash=20$power up storeden scrollü aldıkdan sonra oyundan çıkacaksın siteye login olacaksın orada işlem için onay yapacaksın oyuna gireceksin ilk girdiğinde dc yersin 2. kes girdiğinde ise hangi ırk a döndüysen onun köyünde doğarsın.

not:eskiden onay bekleniyordu nt yaptıkdan sonra şu an nt kağıdını aldıkdan 1 dk sonra human olabiliyorsun.nt kağıdı pazara falan koyulamazinvertoryde görülmezde zaten .

dipnot:premiumun olması şart değil 2000 cashının olması yeterli.Genelde cash alanların premiumları olduğu için söylemeye gerek duymamıştım ama yukarıadaki arkadş pre şart demiş bi hatılatayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _retrayt_ -- 21 Ocak 2007; 17:41:47 >
  • Friend listeyi silmeye gerek yok sadece clandan çık ve pusdan yap transferi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackeaggle

Friend listeyi silmeye gerek yok sadece clandan çık ve pusdan yap transferi

kağıdı alırken dikkat ettiysen friend listenizi siliniz yazıyor bug olabiliyor.işini garantiye almak için silinmesi gerek.
  • quote:

nt(nation transfer) yapmadan önce clandan çıkmalısın,friend listeni silmelisin ve hala devam eden bir questin warsa onu iptal etmelisin etmezsen karşı ırka geçtiğinde bazı görevleri yapamazsın.nt için 2000kc(knight cash)ın olması gerekiyor 2000cash=20$power up storeden scrollü aldıkdan sonra oyundan çıkacaksın siteye login olacaksın orada işlem için onay yapacaksın oyuna gireceksin ilk girdiğinde dc yersin 2. kes girdiğinde ise hangi ırk a döndüysen onun köyünde doğarsın.

Kardeşim çook saol sayende işi sorunsuz halleldecem çok teşekür ederim...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9499033/tm.htm
    forumdakı bır kardesımız hazırlamıs burdan yap harıka anlatım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _retrayt_ abi şunu sorcam ben sana
    ben orc wariorken humanda kadın worior olmak istiom onu ayarlama nasıl oluo ne olacağım nasıl belli oluo kardeşim?(male-female-barbar)
  • bilen yok mu yaw
  • hah öyle olmuyo işte, bende erkek orktum dedim kadın human olayım ama erkek humana döndü otomatikmen, yapacak bişi yok. yada ben bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazit_04

_retrayt_ abi şunu sorcam ben sana
    ben orc wariorken humanda kadın worior olmak istiom onu ayarlama nasıl oluo ne olacağım nasıl belli oluo kardeşim?(male-female-barbar)

Bende orc warriorken human erkek warrior olmak istiyorum bunu yapabilirmiyim yoksa o kendi otomatik olarak barbian veya warrrior erkek kadın kendimi veriyor?
  • quote:

hah öyle olmuyo işte, bende erkek orktum dedim kadın human olayım ama erkek humana döndü otomatikmen, yapacak bişi yok. yada ben bilmiyorum

çok saol kardeşim.Desene boşu boşuna kaçtı bana 30 M
    sırf kadın wori olmak için orctum boşuna orc olduk
    Yapmayı bilen var mı beyler bu arada şu işi??
    Galiba 300 nightcash'e satılan bi scroll vardı orda.Onunla mı yapılıyo acaba????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.