Şimdi Ara

Nasus'un Q stack sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasus ilk göz ağrılarımdan ve ad nasus oynamayı seviyorum.

Ama şu nasus'un q stack olayı olmuyo ya.veigarın q skili gibi aynı biliyorum.

minionlara last hitte Q ile vurunca ad gelmesi lazım normalde,gelmiyor.

oyun sağlam,repairla falan alakası yok zaten konunun.bilmediğim bişey mi oldu nasusa

• 1.si nasus off tank yani fighter dir ancakad kasma tanky kas daha cok is yapar2.si ya sen beceremiyosundur ya da zaten her minion basina 3 ekstra attack verdigi icin cok farm yapmadiysan fark etmemissindir
  • AD gelmiyorki.Q'nun damage yükseliyor.Q'nun üstüne gel mavi sayı vardır.O senin kestiğin minion başına +3 dmg gelen sayıdır.
  • nasus tri force disinda full defansif kasilir. bloodthirster, infinity falan almiyorsun degil mi nasus'a? ayrica q ad vermez q icin damage arttirir sadece. yoksa oyun sonunda 600 ad ile gezip 1.5k crit vuran nasus olsa oyun oynanir miydi sence? tryndamereden beter right click olurdu nasus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmnn11

Nasus ilk göz ağrılarımdan ve ad nasus oynamayı seviyorum.

oyun sağlam,repairla falan alakası yok zaten konunun.bilmediğim bişey mi oldu nasusa

amatör seni
  • anladım,teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanVeKemik

quote:

amatör seni

ukala seni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brand*

quote:

Orijinalden alıntı: KanVeKemik

quote:

amatör seni

ukala seni

c-c-c-combo breaker.

editsel büdütasyon: Nasus'a armor alacaksan hayatta thornmail alma. Kimse sana odaklanmayacak, senin yapman gereken taretlerin altına girip oranın altını üstüne getirip sağ çıkmak. Frozen Heart gözdem. Oyundaki en müthiş defansif item. Tanky-Mage'ler için yaratılmış. Ama Nasus'a da güzel. Q ile kaç vurduğun mu önemli, yoksa ne kadar sık vurduğun mu? Cevabı saldırı hızı mı yoksa saldırı gücü ve life steal mi sorusu ve coca-cola'nın formülü ile aynı kutuda saklı.
    ek: Nasus'a infinity Edge kasmıştım. Sonuç: Bir AD Carry değil.

Nasus'un Q'sunu en iyi biriktirme yolu CDR yapmak. Bu yüzden Celerity rünlerini her mecrada öneriyorum ama kimse takmıyor. Her karakter Mana kullanmaz, her karakter AP ya da AD ya da her ikisini kullanmayabilir. En iyisi oyunda az bulunan özellikleri değerlendirmek (Life steal ve Spell vamp hariç) Movement speed, attack speed, critical chance, cooldown, Flat MR, Flat Armor vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 22 Şubat 2012; 4:28:58 >

• Her kestigimiz minion icin mi
    q ya damavge geliyor yoksa q ile kestigimiz her minion icin mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vörç

Her kestigimiz minion icin mi
    q ya damavge geliyor yoksa q ile kestigimiz her minion icin mi ?

Q ile kestiklerin için gelir.

Özellikle solo kasarken arkadasınız gank gelirse über op oluyor nasus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.