Şimdi Ara

Nasri ve Aboubakar geldiyse şampiyon belli beyler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene nisan ortasında ilan etmelerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Beşiktaş çok güzel takım kurdu ama bir sorun var..ilk 11 deki 5,6 adam belkide 7 adam kiralık olacak..ferguson un bir lafı vardır,1 brezilyalı yarar,ikincisi karar,üçüncüsü ise zarardır der:) şenol hocaya büyük iş düşüyor bu adamların gelmesi,türkiyeye monte etmek,kiralık olmaları dezavantaj bence..Kiralık oyuncu başarılı olamaz diye birşey kesinlikle demiyorum..Mondragon,Melo bize kiralık gelmişti,Gomez bjk ye kiralık gitmişti. Ama o homojen yapı nasıl oluşur allah bilir..birde gökhan ve canerde abicilik her zaman vardır,yanlarına tolga reisi de aldılar mı şenol hocayı esir de edebilirler:) bakalım neler olcak.

Hocam su an gozuken talisca var nasri ve aboubakar var. Ilk 11 kiralik olan. Caner Adrianonun yedegi 11 olamaz direk. Stopere bagli olarak 4 olabilir ama ben o kadar fazla adam gormuyorum?
    Kiralik oyuncular tamamen senol hocaya bagli ve senol hocaninoyuncudan verim almasiyla ünlü olmasi beni hiç korkutmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edizgega kullanıcısına yanıt

• 1 ay oncesine kadar kaciniz abubakar mi nedir adini biliyodu?

Nasri icin de bemce cok umutlanmasinlar. Nani ve rvp transderlerinden daha basarili olurlar mi supheliyim.

• Besiktas fena patlayacak gorursunuz. Taraftarin baskisina oyuncu aliniyor ustelik hepsi kiralik veya gg gibi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Nasri'nin kiralama bedeli yok, maaşının 2.7 m lik kısmını biz vereceğiz.

Talisca 2 m kiralık. 1.5 m yıllık.

Aboubakar 2.5 m kiralık. 2 m yıllık

Kira maliyetleri + Maaşlar Toplamı = 10.7 m

Sen sadece kiralama bedeline 17 m demişsin :D

Size bu kafayla kayyum gelir.

• iyide abou gomezden kötü, geçen yıl sosa nın yaptığı katkıyı 600dk oynayan nasri yapar mı hiç sanmıyorum
    kale hala leş stoper yok.bekler iyi olsa ne olur gg caner yıllardır fb de ambargo mu koydular, adriano ilk deparda perte çıktı beck in bruma karşısında hali ortadaydı çimde sürünüp bacaklarına yapışıp durdurmaya kalktı
    bjkliler en son portekiz çetesi geldiğinde uçuyordu bu kadar hatırlayanlar bilir forumun ne halde olduğunu o dönem. benzeri yaşanıyor

diarra seviyesinde dmc almazsak bizim için sezon 2. hafta biter bunuda yazayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WINTER IS COMING -- 26 Ağustos 2016; 10:37:37 >
  • Tolga faktorunu unutuyorsunuz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. O. Özyakup

Aboubakar için kulübe 3, kendisine 3.5 verildi diye geçiyor haberlerde. Talisca için kulübe 2, kendisine 1.5 şekilde geçiyor. Yani Aboubakar + Talisca = 11 milyon.

Nasri'nin de senelik 6.5 aldığını hesaba katarak 17 milyon dedim. Kiralama ücreti var mı, maaşın ne kadarını BJK ödeyecek KAP'a bildirildiğinde görürüz. Eğer toplam 2.7 milyon veriyorsanız Nasri için bedava olmuş.

Benim demek istediğim, her sene bu paraları kiralık oyunculara vererek bu iş yürümez. Bak bu sene Töre'yi Sosa'yı sattınız. Seneye kimi satacaksınız? Kiralık oyuncular geri gidecek. Yerlerine kim gelecek ?

• Nasri gelirse İstanbul geceleri için gelir. Kafasında bitirmiş futbolu. İçinde hala istek olsaydı zaten gelmezdi Türkiye'ye.

• neverlate kullanıcısına yanıt
    Seneye Töre 10M'e ve Oğuzhan+20M'e satılacak. FFP kalkacak. Caner'in 2.5 m opsiyonu kullanılır. CL'ye tekrar katılırsak Adriano için 1.2 m daha verilecek. FFP olmadığı için Fikret Orman'dan sansasyonel transferler görebiliriz. Talisca belki mükemmel oynarsa 25'e onun opsiyonunu karşılayıp çok daha fazlaya başka bir kulübe satabilir. (Roma, Rüdiger'in 9 M opsiyonunu kullanıp sakatlanmasa 30'a Chelsea'ye satacaktı). Fikret Orman 10Mlik topçuları 2M'e 3M'e alıyordu. Şimdi sermaye daha büyük olacağı için 20mlik topçuları 8M'e 10M'e alabilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soziologe

konya 3-1 koyunca görürüm sizi

olmadı seni bekliyor konya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

olmadı seni bekliyor konya

he canım he, çizgiden top çıkarırsınız işe yaramaz defansla :)
  • vay be adamlar bu senede şampiyon oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: edizgega

quote:

Orijinalden alıntı: JeffJason

Gelmeden de sampiyonuz

Süper kupadaki gibi mi?

saçmalığa bak sper kupa 1 maçlık lig 34 hafta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Bu sezon BJK sampiyon olmak zorunda. Gelecege yatirim yapmak yerine bu sampiyonluga servet doktuler. Aboubakar, Nasri ve Talisca'nin sadece 1 yillik kira maaliyetleri 17 milyon euro.

Seneye bu oyuncular gidecek. Quaresma gidecek. Atiba 35 yasinda olacak, bir sene daha oynayacagini sanmiyorum. Adriano, GG, Tosic, Rodolfo 32 yasinda olacak. Eskisi kadar performansi veremeyecekler. Gerie pek bir oyuncu kalmiyor. Sene sonunda 8-9 futbolcu almazlarsa buyuk bir dususe gecebilirler. Ki yukaridaki oyuncularin kalitesinde transfer yapmalari icin buyyk gelirler elde etmeleri lazim.

Yani bu sene BJK icin bir donum noktasi. Sampiyon olamazlar ve CL'ye gidemezlerse, ellerinde patlar bu transferler.

Quaresma nereye gidiyor 2 sene daha güzel oynar şuan 32 yaşında 33-34 yaşına kadar oynar

• quote:

2-2 xx ?
  • Bu takımın en büyük dezavantajı kaleci tolga. Bu herif kalede oldukça takımda ki diğer oyuncular her maça kesin gol yeriz moralsizliği ile başlıyor. Defansın sürekli hata yapıyor olmasının sebebi de tolga. herife takımda zerre güven yok. Bir kaleci defans hattını geriden oyunu okuyarak yönetme kabiliyetinde olmalı, sürekli uyarmalı. tolga da geleni içeri alma dışında bu tür bir yetenek yok. uyarıyor olsa bile eminim bunda da hata yapıyordur. bu herife rağmen geçen sene şampiyon olduk ama bu sene gomez yok, bu yüzden her maça bir sıfır yenik başlama lüksü artık başımıza iş açar. Bu sene en büyük sorunun kalede olduğu ortadaydı, bakıyoruz aynı sorun ile lige başladık, yönetimin en büyük hatası tolga ile mukavele uzatması.

Beşiktaşı bu sene yine bu herif yakacak orası kesin. Onca transfer yerine gs den muslerayı alsaydık 4 transfere bedel bir transfer yapmış olurduk. kaleci faktörünün ne kadar önemli olduğunun bir kanıtı muslera. herif olmasa galatasarayın hali ortada. tolgaya orta sahadan ben bile bu yaşımda şut çeksem içeri alır, herif bir kere topla buluşmaktan korkuyor, görüyoruz her pozisyonda ödü patlıyor, özellikle karşıdan, yandan ve havadan gelen pozisyonlarda herif felç olmuş gibi sadece seyrediyor. bunun bu zaaflarını artık herkes biliyor, bu yüzden ceza sahası dışından kaleyi gören yapıştırıyor, olmadı kaleye havadan dolduruyor ne de olsa topa çıkan biri yok vur kafayı gitsin. Yazık olacak Beşiktaşıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr. O. Özyakup

Aboubakar için kulübe 3, kendisine 3.5 verildi diye geçiyor haberlerde. Talisca için kulübe 2, kendisine 1.5 şekilde geçiyor. Yani Aboubakar + Talisca = 11 milyon.

Nasri'nin de senelik 6.5 aldığını hesaba katarak 17 milyon dedim. Kiralama ücreti var mı, maaşın ne kadarını BJK ödeyecek KAP'a bildirildiğinde görürüz. Eğer toplam 2.7 milyon veriyorsanız Nasri için bedava olmuş.

Benim demek istediğim, her sene bu paraları kiralık oyunculara vererek bu iş yürümez. Bak bu sene Töre'yi Sosa'yı sattınız. Seneye kimi satacaksınız? Kiralık oyuncular geri gidecek. Yerlerine kim gelecek ?

ya ne farkeder keyfimziden kiralamadık herhalde uefanın getridiği sınırlama vardı mecburen hem şampiyon olduktan sonra kiralama ? olayının opek önemi yok diye düşünyorumm

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.