Şimdi Ara

Nasır nasıl yok edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
57.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avuç içinde serçe parmağımın hemen altında küçük bir bölgede nasır var.Aslında tam nasır değil.Sertlik gibi.Soydum bi kaç kere krem sürdüm yumuşar diye ama kapanınca gene sertleşiyor.Kalem tutma şeklimden olsa gerek.Bu sertliği yok etmem için ne yapmam lazım?Şimdiden teşekkürler...

• Krem, nasır bandı v.s. yöntemler nasırı ortadan kaldıran yöntemler değildir. Sadece anlık rahatsızlık için kullanılan geçici yöntemlerdir. Nasırın kökten çözümü sanırım ı bölgeyi ya cerrahi operasyon ile aldırmak ya da yaktırmak. (Doğru olduğundan emin değilim. Mutlaka daha iyi bilen arkadaşlar vardır)
  • Bana sanki nasır değil gibi geldi anlattıklarından ama,eminmisin nasır olduğuna.Birde kalemi tutarken serçe parmağının bir fonksiyonu olmuyor.Nasıl tutabiliyosun öyle anlıyamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Fata1ty

Arkadaşlar avuç içinde serçe parmağımın hemen altında küçük bir bölgede nasır var.Aslında tam nasır değil.Sertlik gibi.Soydum bi kaç kere krem sürdüm yumuşar diye ama kapanınca gene sertleşiyor.Kalem tutma şeklimden olsa gerek.Bu sertliği yok etmem için ne yapmam lazım?Şimdiden teşekkürler...
  • bende de nasır vardı ayağımda bir seneden sonra sıvı nasır ilacı kullandım geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 26 Nisan 2008; 22:01:35 >
  • benimde elimde parmağımda ve ayak parmağımda çıkmıştı nasır bandı ile olayı halletmiştim,bir tane band yapıştırmakla sorun hemen halledilmiyor ama buna dikkat et iyice o bölgenin yumuşayıp temizlenmesi gerek,geçmiş olsun
  • Serçe parmağının hemen altında ??? nasır için çok alışılmış bir yer değil sakın siğil olmasın ? nasır olsa bile aldırmanı tavsiye etmem, çünkü nasırlar sürtünme kaynaklı olan şeylerdir siz alışkanlıklarınızı değiştirmediğiniz sürece istediğiniz kadar aldırın tekrar çıkacaklardır. O bölgeye travmayı engelleyin yeter, nasır ise zaten travma engellenince kendiliğinden geçer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

Serçe parmağının hemen altında ??? nasır için çok alışılmış bir yer değil sakın siğil olmasın ? nasır olsa bile aldırmanı tavsiye etmem, çünkü nasırlar sürtünme kaynaklı olan şeylerdir siz alışkanlıklarınızı değiştirmediğiniz sürece istediğiniz kadar aldırın tekrar çıkacaklardır. O bölgeye travmayı engelleyin yeter, nasır ise zaten travma engellenince kendiliğinden geçer

spordan sonra gel ben sana avuç içini gösteriym ne süprizler bekliyo insanı bak

• Arkadaşlar o videoyu izledim.Videodaki görüntülerle alakası yok.Nasır değil demekki.Bi sertleşme ama adını koyamadım bende Rahatsız etmiyo hiç.Sadece çok hafif bi sertlik.Çok hafifde bi sarılığı var.Baş parmağımdada vardı kalem tutma şeklimi değiştim yok oldu.Yorumlarınız için teşekkürler.
  • sonuçta yaptığınız spora bağlı sürtünme noktalarında nasır gelişmesi doğaldır, ama sadece tek bir serçe parmağı altında olması ilginç geldi, nasırlar siğiller ile çok karıştırılıyor çünkü
  • Nasırlı bölgeyi dinlendirmenin en iyi çözüm olduğunu biliyorum. Fakat ayaklarda olanın dinlendirilme oranı daha az. Ben ağırlık sporu ile yoğun olarak uğraştığım zamanlar bende de çıkmıştı. Askere gittiğimde ise fiziksel faaliyetlerden uzak kaldığım için kendiliğinden kayboldu...
  • Bende olupta önemsemediğim durumda nasır demek. 4 parmağımda soyuluyordu hafif kabuk tutmalar kabarcıklar vardı. Şuan azaldı kaybolmak üzereler.
    Ellerimi çok kullanan birisiyim. Çizim yapıyorum kalem düşmüyor elimden , gün boyu eler klavyede.Bunlara ağırlık verdiğiimde çıkmıstı. El bakımını çokta ihmal etmemek lazım aslında.
  • Beyler verrutol u öneririm tamamen gidermese de bayağı etki yapıyor belki tamamen de giderir ama benim ayak tabanın altında ve çok zorluyorum ayakları az bir tabaka kalıyor zorlamayla bile ama düzenli sürmeniz lazım 2-3 kere sürün etkisini göreceksiniz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2gramşans

Beyler verrutol u öneririm tamamen gidermese de bayağı etki yapıyor belki tamamen de giderir ama benim ayak tabanın altında ve çok zorluyorum ayakları az bir tabaka kalıyor zorlamayla bile ama düzenli sürmeniz lazım 2-3 kere sürün etkisini göreceksiniz zaten

tamamen geçti mi hocam? tamamen geçsin istiyorum ben ya üzerine basamaz oldum. sürdüm şimdi ilk defa. inşallah geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

Beyler verrutol u öneririm tamamen gidermese de bayağı etki yapıyor belki tamamen de giderir ama benim ayak tabanın altında ve çok zorluyorum ayakları az bir tabaka kalıyor zorlamayla bile ama düzenli sürmeniz lazım 2-3 kere sürün etkisini göreceksiniz zaten

tamamen geçti mi hocam? tamamen geçsin istiyorum ben ya üzerine basamaz oldum. sürdüm şimdi ilk defa. inşallah geçer.

Bir hafta falan kullanmıştım, sonra kullanmadım halen nasır var, tabii durduk yere olmuyor düzenli olarak koşuyordum onun etkisi. Hazır aklıma getirmişken tekrar bir başlayayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

Bir hafta falan kullanmıştım, sonra kullanmadım halen nasır var, tabii durduk yere olmuyor düzenli olarak koşuyordum onun etkisi. Hazır aklıma getirmişken tekrar bir başlayayım

benim hala var o ilk mesajı attığıma nazaran biraz daha üstüne basıyorum ama yürüyüşüm yine bozuk biraz o yuzden. başlayın hocam iyidir koşu ama nasır kötü bea

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.