Şimdi Ara

Nasipse yarın toplamaya başlıyorum... Görüşlerinizi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar.. Arkadaşlar uzun zamandır kasa toplamak istiyorum nasip olmadı ve artık başlamak lazım.. öğrenciyim ve ucuz yollu bişiler yapmaya çalışıyorum..kasamı kendim yapıcam.. resimleri sizlerle paylaşırım.. gelelim sisteme:

Gigabyte GA-MA78GM (ram uyumu var sanırım,hangileri destekler?Veritech?)
    3600+ am2
    500Gb sata2 Ncq hdd (16mb-32mb cache arasında çook fark varmıdır?)
    ve şimdilik 1Gb 800mhz ram..
    bunların dışında elimde fazla dvdrw vs. var... ha bide: psu en az kaç watt? 350 yeterli gelirmi? oc az da olsa yapmak istiyorum..
    şimdilik bununla idare edip yavaş yavaş ram + ekran kartı ekliyeceğim.. yorumlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 15 Haziran 2008; 19:38:22 >

• unutmadan:
    AMD -ATHLON 64 LE-1600 AM2 940P BOX (2.2GHz)1MB
    bu işlemci 3600 ile kıyaslanırsa? ne dersiniz? daha düşük fiyatlı ama frekansı yüksek..
    yinede bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim..

yav şimdi baktım sağa sola.. sempronmuş bu.. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 15 Haziran 2008; 20:01:26 >
  • 3600+ çift çekirdekli 1600 ise tek çekirdekli işlemciler. Sempron ama eski tek çekirdekli athlonlardan daha iyiler.
    Veritech ram benim topladığım her sistemde sorunsuz çalışıyor. F/P çok iyidir.
    HDD 7200/11 serisi 32Mb ön bellekli hem aha ucuz hem daha performanslıdır.
  • gigatektenmi alıcan o işlemciyi.alma bence ordan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenom -- 15 Haziran 2008; 20:58:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dellino

3600+ çift çekirdekli 1600 ise tek çekirdekli işlemciler. Sempron ama eski tek çekirdekli athlonlardan daha iyiler.
    Veritech ram benim topladığım her sistemde sorunsuz çalışıyor. F/P çok iyidir.
    HDD 7200/11 serisi 32Mb ön bellekli hem aha ucuz hem daha performanslıdır.

evet sonradan fark ettim doğru diyosun.. ama 32mb önbellekliler daha pahalı + seagete görüyorum heryerde.. zaten kalite değilmi? ben 5 6 senedir kullanıyorum sea. herhangi problem olmadı.. yenilerde öyledir inşallah..

quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

gigatektenmi alıcan o işlemciyi.alma bence ordan

neden dostum? yok ordan almıyacağım.. izmirde mağazaların herhangi birinden alacağım..
    30 daha ekleyip 4600 falanmı alsam diyorum ama.. maaliyet böyle dedikçe yükseliyor:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 15 Haziran 2008; 21:37:28 >

• 3600 ün 1,9 GHz lik modelini seç çünkü Brisbane çekirdekli. 2,0 GHz olan ise Windsor[. Windsor çekirdek ile oc yapmak çok zor :'(]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 15 Haziran 2008; 21:38:25 >
  • gigatektekini ben alıcam da ondan

bence 3600 al işlemciler ucuzlar sonra 5600 alırsın.

ama bu çekirdek olayını iyi araştırmak gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen almadan ben alayım :p doğru diyosun şimdilik yeterli zaten 3600+... brisbane alalım ama.. bunun kutusunda yazıyor mu peki? alırken inceliyim?
    bu arada hi-level ram lar nasıl? soğutuculu falan buldum fiyatıda gayet iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togy_35 -- 15 Haziran 2008; 23:41:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.