Şimdi Ara

Nasıl yazar olabilirim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: EdaisY

quote:

Orjinalden alıntı: Shuffy

quote:

Orjinalden alıntı: kalomeira

quote:

Ben açık sözlüyümdür ki çünkü öylesin.Neden gelip bize soruyorsun?Ne olmak istediğine iraden karar vermeleri başkalarının görüşleri değil.Ayrıca o kitapları yazan insanlar düşünerek yazıyor.Düşünmeyen yazar sana mantıklı geliyor mu?Sen dünyada varolanlar sırları tekrarlamak istiyorsan tekrarla ama bir faydasını görmeyeceksin cebini şişiren kağıtlardan başka...
    Sana iyilik yapmaya çalıştım ama son sözüm bu.

Açık sözlülük farklı birşey,önyargı bambaşka birşey.Ben size olabilirmiyim diye sormadım ya da görüşlerinizi,öneri istedimburaya yazı yazabildiğime göre ve bu konu tarafımdan açıldığına göre düşünebiliyorumvarolan sırları tekrarlamak istemediğimden hayal gücüne ihtiyacım olduğunu niye varsaymıyorsun?bence önyargılarını bir kenara at ve gerçekten işime yarayabilcek birşeyler ver bana,eğer veremiyorsan beni yargılama ya da karar verme hakkımda..

yıllardır sorguluyoruz zaten,herşey sorgulanmış..geride sorgulancak ne kaldı ?

Üstelik egona da düşkünsün.Farkında mısın bilmem ama insanlık gelişiyor ve çağlar atlıyor.Bu gelişim hep sorgulayarak oldu tembel boşluklarda uyuyarak değil.Konunun sorusuna ucuz bir cevap arıyorsan sana yardımcı olayım:Sen yazar olamazın.

Seni listeye ekledim.

• yazarak
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kalomeira

quote:

Ben açık sözlüyümdür ki çünkü öylesin.Neden gelip bize soruyorsun?Ne olmak istediğine iraden karar vermeleri başkalarının görüşleri değil.Ayrıca o kitapları yazan insanlar düşünerek yazıyor.Düşünmeyen yazar sana mantıklı geliyor mu?Sen dünyada varolanlar sırları tekrarlamak istiyorsan tekrarla ama bir faydasını görmeyeceksin cebini şişiren kağıtlardan başka...
    Sana iyilik yapmaya çalıştım ama son sözüm bu.

Açık sözlülük farklı birşey,önyargı bambaşka birşey.Ben size olabilirmiyim diye sormadım ya da görüşlerinizi,öneri istedimburaya yazı yazabildiğime göre ve bu konu tarafımdan açıldığına göre düşünebiliyorumvarolan sırları tekrarlamak istemediğimden hayal gücüne ihtiyacım olduğunu niye varsaymıyorsun?bence önyargılarını bir kenara at ve gerçekten işime yarayabilcek birşeyler ver bana,eğer veremiyorsan beni yargılama ya da karar verme hakkımda..

yıllardır sorguluyoruz zaten,herşey sorgulanmış..geride sorgulancak ne kaldı ?

[Üstelik egona da düşkünsün.Farkında mısın bilmem ama insanlık gelişiyor ve çağlar atlıyor.Bu gelişim hep sorgulayarak oldu tembel boşluklarda uyuyarak değil.Konunun sorusuna ucuz bir cevap arıyorsan sana yardımcı olayım:Sen yazar olamazın.

egosuna düşkünlüğü yazar olamamkla alakası yok zaten egosunu düşkün olması lazım bütün yazarlar egosuna düşkündür

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.