Şimdi Ara

nasıl yapılır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu coveı nasıl yapabilirim ? yardım edermisiniz

• tasarımı yapmak için photoshop kullanabilirsiniz. Ama içindeki tank, asker vs hazır değilse ve bunu kendiniz çizmek istiyorsanız
    bu durumda CorelDraw veya Illustrator ile önce bunu yapmanız gerekiyor. Genel olarak bu tip çalışmaları kağıt üstünde karakalem
    çalışması ile oluşturduktan sonra vectör bir programa scanner taraması ile aktarıp, üzerinden çizimi tekrardan, bilgisayar üstünden
    yapmanız gerekiyor. Arkasından süsleme, renklendirme vs etkiler için çok uğraşmanız gerekiyor.

Bunları bitirdiğinizde elinizdeki çalışmayı cd veya cd koruma kapağı üzerinde kullanırsınız. Bu tip bir görsellik içinde Mockup kullanabilir
    veya photoshop bilginize göre bunu kendiniz yapabilirsiniz. Aynı işlemi CorelDraw üstünde de yapabilirsiniz. CD ve Koruma Kapağını
    çizerbilir veya hazır bulursunuz. Sonrada Power Clip ile bunu oluşturursunuz.

Size photoshop üstünde yaptığım bir çalışmayı gönderiyorum. Kutu ve CD hazır, biraz ararsanız internette bir sürü var.
    Üzerinde tasarımı ekledim ve bitirdim (fazla uğraşmadım)

nasıl yapılır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

tasarımı yapmak için photoshop kullanabilirsiniz. Ama içindeki tank, asker vs hazır değilse ve bunu kendiniz çizmek istiyorsanız
    bu durumda CorelDraw veya Illustrator ile önce bunu yapmanız gerekiyor. Genel olarak bu tip çalışmaları kağıt üstünde karakalem
    çalışması ile oluşturduktan sonra vectör bir programa scanner taraması ile aktarıp, üzerinden çizimi tekrardan, bilgisayar üstünden
    yapmanız gerekiyor. Arkasından süsleme, renklendirme vs etkiler için çok uğraşmanız gerekiyor.

Bunları bitirdiğinizde elinizdeki çalışmayı cd veya cd koruma kapağı üzerinde kullanırsınız. Bu tip bir görsellik içinde Mockup kullanabilir
    veya photoshop bilginize göre bunu kendiniz yapabilirsiniz. Aynı işlemi CorelDraw üstünde de yapabilirsiniz. CD ve Koruma Kapağını
    çizerbilir veya hazır bulursunuz. Sonrada Power Clip ile bunu oluşturursunuz.

Size photoshop üstünde yaptığım bir çalışmayı gönderiyorum. Kutu ve CD hazır, biraz ararsanız internette bir sürü var.
    Üzerinde tasarımı ekledim ve bitirdim (fazla uğraşmadım)

nasıl yapılır ?

Ben nette buldum bi tane

nasıl yapılır ?

ben resimleri hazır eklicem

nasıl yapılır ?

boyle nasıl eklerim psd dosyası var bende

burdan indridim

disc

• bilen yok mu ?
  • En kolay çözüm olarak, Photoshop'ta resmin gelmesini istediğiniz alanı seçip maskeleme yapabilirsiniz.
    Sonra da overlay seçip, biraz renk ayarları ile oynayarak gerçekçi bir görünüm elde edebilirsiniz.
  • yöntem aynı, hazır dosya olduğundan 1-2 dk'da senin malzemelerle istediğini yaptım.
    önemli olan dvd kapağı ve cd kapağını bir clipping mask olarak diğer katmana bağlamaktır.
    Bunları sana aşağıda kırmızı kutularda gösterdim. Eğer tasarımını bir clipping mask olarak alttaki layere bağlamazsan
    cd'nin içindeki resim tam daire olarak elde edilemez.

LAyer içinde Clipping Mask komutu var. Bunu kullanırsın. Türkçesini bilmiyorum....

nasıl yapılır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    burnout nasıl yapılır!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.