Şimdi Ara

Nasıl Umursamaz Bir İnsan Olunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela bir olay oluyor,haklı olduğumu bile bile canımı sıkıyorum,kendimi üzüyorum. Acaba neler olacak yarın modundayım sürekli.Sizden yardımcı olmanızı istediğim şey nasıl bu olaylar umursanmaz ? Nasıl gamsız,dertsiz birisi olunur ? Her türlü yardımınızı bekliyorum.

• Umursamaz olunmaz umursamaz doğulur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişilik meselesi.
    Veya görüp gecirmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişilikler sonradan değiştirebilir ama ya,mesela cimri birisi uğraşarak cömert birine dönüşebilir. Aynı şey umursamazlık için de geçerli değil mi ?
  • Umursamazsan umursamaz olursun. Bu mesajı okuduktan sonra umursamayacağın gibi. Aynı zamanda bu mesajı umursamadığın için bir umursamazsın şu an.

Tebrikler. Aramıza katıldın

• hocam herkes birer insan hata yapabilir senin yaptiklarin seni ilgilendirir baskasinin ne dedi ne dusundugu ne fark eder herkes kendi cikari icin hareketbediyo bu devirde sen kendinden sorumlusun sadece sen kendi eglencene kendi cikarina bakicaksin ne baskasi seni ilgilendirir ne de sen baskasini sen ne istiyosan onu yapicaksin canin ne istiyosa... bunu yap zamanla oluyo zaten

• Umursamaz olmak isteyerek olamazsın yaşadıklarınla alakalı olarak zaten otomatikman olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya en büyük korkum arkadaş çevremi kaybedeceğim hissi.Galiba bunu yenersem umursamaz da olabilirim.İnsanlara güvenmekle ilgili sorunlarım var.Herkesin politik davrandığını düşünüyorum çoğu kez
  • beyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak ben çok umursamaz biriyim. sürekli birilerini kaybettim etrafımda kimse kalmadı. bunu kaldırabilecek misin? biraz kişilik meselesi.
  • Hayır işte ya,ama sadece gereksiz olayları umursamamak istiyorum

• iyi bir kazık yersen hayattan olursun merak etme
  • Aramıza hoş geldin kardeşim.

Şimdi okuduğum kitapta geçen cümle,

"Rotanı bir yıldıza bağlarsan, her fırtınayı aşarsın." Leonardo davinci

Benim amaçlarım var.İngiltere'de kendi hayatımı kurmak, büyük yazılım şirketi kurmak Hakiki müslümanca çalıimak, vs vs.

Hedefim uğruna çok çalışıyorum.

Birşeyi engel olarak görmüyorum yani.

Ve şuna da emin ol, çok güzel birşey değil.Son zamanlarda yüzüm pek fazla gülmüyor.Cool'luğun zirvesinde olmak iyi bişey değil.Coolluk seviyesini indirmek için çoktan harekete geçtim.
  • Benim rotam umursamaz olmak.Umursamazlık coolluk değildir ki ama,kendine zarar vermeyi bırakırsın sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.