Şimdi Ara

Nasıl Sütlü Kahve yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her gün 3 kupa nescafe 2si1arada tüketen birisiydim. Dışarıda olursamda Latte tarzı şekersiz kahve ve sütten oluşan içecekleri içerdim.

Daha sonra 2si1arada gibi küçük paketlerle uğraşmaktan bıktım. İnternetten başka naısl kahve yapacağımı denedim. Gitti french pressle filtre kahve aldım. 1 ay denedim. Ama yok. Hiç sevmedim. 2si1arada gibi etkisi yok. Uykumu açmıyor. Süt eklemeyi denedim tadı daha da kötü oldu.

Şuan 2 haftadır Türk kahvesi içiyorum. Koca bardakta yapıyorum bol bol kahve atıyorum ama yok etkisi sıfır. Bu sabah erken kalkmam lazımdı sade Türk kahvesi yaptım. İçtikten sonra sızmışım. Ben 2si1arada ile 2 gün ayakta durduğumu bilirim.

Biraz düşündükten sonra beni ayık tutanın süt olduğunu düşünmeye başladım. Çünkü 2si1aradanın %90nı süt tozu. Latteninde öyle. Sadece kahve içtiğimde hiç faydası olmuyor. Bu garip değil mi? Sonuçta süt uyku getirmesi lazım.

Şimdi ben evde nasıl bir kahve yapabilirim. Bana filtre kahve yada makineli bir şey önermeyin. Lanet ettim. Büyük pakette alabileceğim, sütle yada süt tozuyla yapabileceğim, 2si1arada gibi Ayık tutacak bir kahve önermenizi istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Süt sindirilmesi en zor besinlerden biri mide hazmet ile uğraşırken metabolizma çalışmaya devam eder. Uyku moduna geçemezsin. Mercimek çorbası da uyku kaçırır tuzlu fistik dene oda uyku kaçırır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Süt sindirilmesi en zor besinlerden biri mide hazmet ile uğraşırken metabolizma çalışmaya devam eder. Uyku moduna geçemezsin. Mercimek çorbası da uyku kaçırır tuzlu fistik dene oda uyku kaçırır.
    Bilmiyordum bunu hocam. Sütlü kahvenin daha etkili olması doğru o zaman? Kahve olarak öneriniz var mı? Nescafe klasik ile beyazlatıcı denemiştim bir ara. Ama tadını 2si1arada gibi tutturamadım. Sevmemiştim.

• Süt ile kahveyi karıştır.
  • Nasıl Sütlü Kahve yapabilirim?

2'si 1 arada kahve değilki toz krema tarzı birşey gerçek kahve demlenir has tadi acımsı gibidir. İçtiğiniz sağlıklı değil filtre kahveyi zorla deneyin illa süt şart diyorsan sütü köpürten kremsi şeyler var onu dene kahveye ilave et ayrıca nescafede kafein dandiktir azdır sizi dinç tutma sebebi pleabo bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kahve yap üstüne süt ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

2'si 1 arada kahve değilki toz krema tarzı birşey gerçek kahve demlenir has tadi acımsı gibidir. İçtiğiniz sağlıklı değil filtre kahveyi zorla deneyin illa süt şart diyorsan sütü köpürten kremsi şeyler var onu dene kahveye ilave et ayrıca nescafede kafein dandiktir azdır sizi dinç tutma sebebi pleabo bence.
    Nescafe içmek bende istemiyorum hocamda ne yapayım. Şimdi gidip aldım. Etkisini tekrar anladım. Filtre kahve 1kg duruyor öyle. Bayatladı zaten. Tekrar para verip alacağımı sanmıyorum. Sütle denediğimde hiç güzel olmamıştı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kakaolu filtre kahve yaptım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

Bilmiyordum bunu hocam. Sütlü kahvenin daha etkili olması doğru o zaman? Kahve olarak öneriniz var mı? Nescafe klasik ile beyazlatıcı denemiştim bir ara. Ama tadını 2si1arada gibi tutturamadım. Sevmemiştim.

Alıntıları Göster
    Osmanlı kahvesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Osmanlı kahvesi

Alıntıları Göster
    Dibek kahvesi ile aynı şey mi?
  • Ben kahve uzmanı değilim sadece normal kahve içen biriyim ve size vereceğim tavsiyeler şunlar;

Önce ağız tadınıza göre bir kahve bulmanız lazım. Bir çok kahve çeşidi var sert, yumuşak içimli vesaire... Ben kahveyi Tchibo'dan alırdım. Siz isterseniz gidin Starbucks'tan alın isterseniz internetten getirtin. (taze olması çok önemli tabi) Kahveyi edindikten sonra onu Frenchpress'e göre çektirin sonra talimatlara uyarak press kahvenizi yapın. Suyu kaynatın, suyun derecesi düştükten sonra (4dk) kahveyi ilave edin bu sırada sütü kaynatabilirsiniz. Kahveniz de iyice demlendikten sonra basın pressi ne kadar kahve ne kadar süt olacağına karar verip zevkinize göre için.

Şimdi gelelim tadına, siz 2si1 arada içiyorsunuz eğer bundan böylesi bir kahveye geçerseniz içtiğiniz kahvenin tadının olmadığını düşüneceksiniz. 2si1 arada denilen kahve demiyorum şeyin içinde tatlandırıcıdan tutunda bir çok zararlı şey mevcut. Güya şekersiz içiyorsunuz... Zaten süt kreması diye bir şey çok enteresan geliyor bana. Neyse eğer presste kahve hazırlıyorsanız filtresinin kaliteli olmasını umuyorum.

• Havan

• dediğin doğru. 3ü1 arada tarzı tekli paket kahvelerin içinde başka bir şey var insanı daha ayık yapıyor. normal nescafenin büyük sade kahve paketini bile alsan aynı etkiyi yapmıyor. zaten tekli nescafelerde ufacık bir şey içini açarsna kahve bile yok yani içindeki kahve olsa o kadar ufak bir şey olmaz koca yemek kaşığı mehmetefendi kahve koyuyorsun bi bardağa o bile nescafe 3ü1 paketindeki dinçliği vermiyor. diyeceğim içinde bambaşka uyarıcı etki yapan bir madde var o paketlerin, kahve falan hikaye.
  • 2'si 1 arada içebileceğin en anlamsız , en zararlı ve tadı kahveden en uzak şeydir.

uykunu açar mı bilemem ya da sert kahve içebiliyor musun bilmem ama git bir filtre makinesi al , bir de sağlam sert bir kahve al . Onu bir iç zıpkın gibi olursun tabi tadı da sert olur

ben orta kavrulmuş orta sertlikte kahve içiyorum , memnunum
  • Nescafe gold 2 çay kaşığı.
    Bardağın çeyreği boş kalana kadar sıcak su.
    Kalan kısmına süt.

İkisi bir arada kahveye ilk başlarken güzel geliyor. Ama sadece kahve ve süt kullanmak varken, glikoz şurubu ve 1000 tane saçma sapan malzeme içeren karışımları kullanmak gereksiz.
  • Evde çekirdekten kendim öğütüp french presste demliyorum. Yanında sütü bitter çikolata ile kaynatıp ekliyorum. %60 kahve %40 süt çikolata oranında yapıyorum. Kahveye süt ve çikolata girdi mi mocha deniyor zaten. Bitter çikolata ile hem lezzeti artıyor hem de kafein oranı. Sütte yumuşak içim ve zengin bir tat sunuyor.

Hergün içerim bu şekilde fakat bir kupa kahveyi bu şekilde hazırlamam ortalama 15-20 dk sürüyor. Bunu dışarıda pratik şekilde yapman imkansız. Ancak mutfağı olan bir ofiste falan çalışıyorsan olur.

Şöyle yapabilirsin; Süt ve suyu bir cezveye koyar, içerisine de çikolata atıp kaynatırsın. Sonra termos bardak alıp karışımı ona dökersin. İçerisine ince ayarda çekilmiş kahve atarsın, içinde türk kahvesi gibi demlenir telvesi dibe çöker içersin mis gibi.

Site olarak kullandığım kafeingo'yu şiddetle tavsiye ederim. 1. kalite hizmetleri var. Kahve olarak da mexico tavsiyemdir. Kakao notaları olan zengin aromalı bir kahve.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.