Merhaba arkadaşlar 2 saat önce yurtdışında yaşayan kız kuzenimle konuştum. 30 dk falan konuşmuşuzdur hasret giderdik. Veda ederken hoşçakal canım dedi bende hoşbulduk dedim. Yerin dibine girdim telefonu nasıl kapattım bilemezsiniz. |
Nasıl Rezil Oldum Anlatamam Gelin Ey Millet

-
-
bir şey olmaz,öyle utanılacak bir olay
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80bir şey olmaz,öyle utanılacak bir olay
Hocam telefonu kapatırken hafif gülme sesi geldi. İnsanlarla pek iletişim kurmadığım için bu tarz garip hatalar yapıyorum.
-
Hayattaki tek derdim bu olsaydı keşke
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Hayattaki tek derdim bu olsaydı keşkeNe derdin var anlat bakim Scorpion kardeş
-
Seninle ve konunla bir derdim yok.Sadece kendim için bir temennide bulundum
quote:
Seninle ve konunla bir derdim yok.Sadece kendim için bir temennide bulundumBiliyorum. Derdin çok özel değilse anlat belki yardımcı olabilirim.
-
İletişim konusunda paslanmışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: .Ferrum.
İletişim konusunda paslanmışsınHocam yabancı kızlarla konuşmaktan Türkçeyi unuttuk.
-
Hayatın monotonluğuyla alakalı üstesinden gelebileceğim birşey biraz zaman lazım sadece.Senle bir sorunun yok sadece ilk başlarda günde 10 tane yemek konusu açıyordun ona gıcık oluyordum.Sorun yok şimdi
1.5 yıldır falan kız görmüyorum
-
quote:
Hayatın monotonluğuyla alakalı üstesinden gelebileceğim birşey biraz zaman lazım sadece.Senle bir sorunun yok sadece ilk başlarda günde 10 tane yemek konusu açıyordun ona gıcık oluyordum.Sorun yok şimdiHayatın monotonluğundan herkes şikayetçi hocam. Hele şimdi bir de ramazan oruç tutuyoruz diye iyice tembellik yapıyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB801.5 yıldır falan kız görmüyorum
Tahminimce 1 yıl daha göremeyeceksin. Şimdiden evde güzel bir vücut yapmaya çalış. Kızların karşısına herkül gibi çık. Ağızları açık kalsın yala beni sabri desinler.
-
Sağ kolum 50 cm oldu etkilenirler mi
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80Sağ kolum 50 cm oldu etkilenirler mi
Nasıl yaptın diye sorarlarsa günde 5 bin kalori, 2 saat spor dersin. Sol kol cılızsa bisiklet pompasıyla şişir.
-
Benim uzun süredir monoton ve yalnızlıkta olunca çok zor oluyor.Laf olsun diye monoton diyenler gibi değil yani...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 8 Mayıs 2021; 5:29:53 >
quote:
Benim uzun süredir monoton ve yalnızlıkta olunca çok zor oluyor.Laf olsun diye monoton diyenler gibi değil yani...Hobi edinmeye çalışın hocam. Mesela yarın neler yapmak istediklerinizi bir yere not edin onları yatağa gidene kadar yapmaya çalışın. Uzun süre yatakta kalmamaya çalışın. Gün içinde 1 saat uyuyabilirsiniz. Uyandığınız zaman ilk 1 saat boyunca herhangi bir elektronik cihaza bakmayın. Klasik alışkanlıklarınızı yapın, kahvaltı ve diş fırçalama gibi sonra kitap okuma alışkanlığı edinebilirsiniz. Belki spor da yapabilirsiniz.
-
Biliyorum hocam 1-2 yıla herşey daha güzel olacak inşallah.Yeni bir düzen kurucam...
quote:
Biliyorum hocam 1-2 yıla herşey daha güzel olacak inşallah.Yeni bir düzen kurucam...Umarım hocam.
-
Hocam sen de gülseydin olay kapanirdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- eve giren hırsızı yaralamanın cezası
- cinsel organ tahrişi için krem
- mature ne demek
- devlette zirkonyum yaptiranlar
- kuduz aşısından sonra banyo yapılır mı
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X