Merhaba arkadaşlar benim sistemimde bazı sorunlar var bu nedenle bir haftadır farklı yöntemler denerken olumsuz olduğunda format atıyorum 4.kez attım bugün. Gameloop üzerinden Pubg mobile oynarken sorunlar var diye bunu yapıyordum 3.parti yazılımlar kullandığım için denemeleride misafir hesapla yapıyordum. Bir önce ki formatta kurulum biter bitmez masaüstünde simgeleri bozuk şekilde gameloop ve pubg mobile ikonları masaüstündeydi, herhalde onedrive yüzünden dedim microsoftta oturum açmıştım çünkü ama bugün attığım formatta (tek disk var ve bütün ayrılmış disk alanlarını silip, 1tb lık tek bölüm bırakarak ve onuda biçimlendirerek format attım) ve aynısını yapmasın diye internet kablosunu çıkardım, oturumda açmadım. ilk iş önce onedrive kaldırmak oldu sonra internete bağladım. Hala oturum açmışta değilim ama gameloopu ve pubg mobile yükledikten sonra tekrar misafir hesabı seçtim ama çok ilginç bir şekilde 3 format öncesinde açtığım isim ve kıyafetleriyle aynı hesaba girdi direk. Bu nasıl olabiliyor? Windows update ve nvidia ile sürücü kurmak haricinde hiç bir yerden hiç bir dosya indirmediğim sıfırlanmış pcde zerre anlam veremedim, virüs vs gibi bir şey olma ihtimali varmı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nasıl olur? Bilgisayara format atmama rağmen Pubg Mobile Misafir hesabı duruyor

-
-
Bazı oyunlar, cpu adına mı seri numarasına mı bakarak ban atabiliyorlardı. Belki gameloop da öyle yapmıştır derdim ama zor ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendisine bile hayrı olmayan bir emülatör olduğu için bende pek ihtimal veremedim ona hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emulatör seçeneklerinde ID varmış onu değiştirince değişiyormuş. (Sanırım IMEI tam bakamadım, ama adı üstünde emulatör olduğuna göre değiştirilebiliyor olmalı)
Peki formata rağmen neden aynı ID veriyor... Muhtemelen:
- Ethernet veya WiFi kartındaki MAC Adresine
- HDD/SSD-CPU-GPU-Anakart seri numarasına
bakarak bir ID oluşturuyordur.
-
Cihaz banı yada ip banı gibi bir sistemi dahi olmayan bu oyunun sadece misafir hesap saklamak için o tarz bir teknoloji kullanmaz gibi gelsede, benimde aklıma dediklerinizin dışında bir şey gelmiyo virüsten başka ama virüs olsada niye herşeyi silip hesabı saklasın diyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- gta vice city crack
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- kargo info
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ping düşürme
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- telefon suya düştü ne yapmalıyım
- steam açılmıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X