genişçe pilay tavasında sıvı yagı atıp ısındırıyoruz, içine makarnalarımızı atıp kavuruyoruz. sonra bir kaç çay kaşıgı tuzunu atıyoruz kavurmaya devam ediyoruz. makarnalar hafif kızarmışken kaynar suyumuzu atıyoruz ( makarnaların üstünü biraz geçecek sekilde) sonra kapagı kapatıp bekliyorsunuz aynı pilav gibi.
bunun tadı haşlanıp yapılandan bin kat güzeldir. mantıgınız varsa sorgulamazsınız bile çünkü bütün tadı suyuna geçirip ordanda süzgeçten çöpe gitmesinin mantıgı nedir ?
Çok güzel oldu hocam sağolasın. Üstüne bir de ton balığı attım. Oh mis.
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
Orijinalden alıntı: dOmi
Bakın gençler ;
genişçe pilay tavasında sıvı yagı atıp ısındırıyoruz, içine makarnalarımızı atıp kavuruyoruz. sonra bir kaç çay kaşıgı tuzunu atıyoruz kavurmaya devam ediyoruz. makarnalar hafif kızarmışken kaynar suyumuzu atıyoruz ( makarnaların üstünü biraz geçecek sekilde) sonra kapagı kapatıp bekliyorsunuz aynı pilav gibi.
bunun tadı haşlanıp yapılandan bin kat güzeldir. mantıgınız varsa sorgulamazsınız bile çünkü bütün tadı suyuna geçirip ordanda süzgeçten çöpe gitmesinin mantıgı nedir ?
Çok güzel oldu hocam sağolasın. Üstüne bir de ton balığı attım. Oh mis.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme