Şimdi Ara

Nasıl konuşabilirim yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet merhabalar direk konuya giriyorum en baştan anlatıyorum 4 aylık bir serüven bu  , şimdi ben bu kızla aynı üniversitedeyim aynı sınıftayım, aynı durakta bekliyoruz aynı otobuse biniyoruz hatta aynı durakta iniyoruz neyse kızla sınıfta vesaire hep göz göze geliyorum (bu arada kıza ben instadan takip atmışım üni başlamadan önce yani instası var) 4-5 hafta hep baktım arada o da bana bakıyor. Bende dedim bari ben bir adım atayım kıza instagramdan yakın arkadaştan fotoğraf atmaya başladım ilk fotoğraftan sonra kızda beni yakın arkadaşlarına ekledi daha fotoğraf atmadı ama ilk adımı bu oldu, bu arada kızla ortak arkadaşım var erkek, kız, arkadaşıma beni sormuş whatsapptan instagramımı atmış tanıyor musun vesaire sormuş arkadaşımda tam göstermedi, ikinci adımı da bu oldu, sonraki gün kızla durakta bekliyoruz çöp atmaya giderken kızla bakıştık kıza istemeden göz kırptım gerçekten istemeden oldu o da bana göz kırptı bir kaç hafta bakısmalar devam etti daha sonra dersi beklerken kız geldi yanıma beni çağırdı teksen gel dedi bende o sıra arkadaşımı bekliyordum dedim arkadasımı bekliyorum, daha sonra dedim. (bu arada kızın kendi grubu var kızlı erkekli çoğunluk kız 6 kisi falan grup) neyse gitmedim canım gibi daha sonra yine haftalarca konusmadık canım gibi bakmaya devam ettim, bi cocuk kızla yakınlasmaya basladı ama kız cok yüz vermiyordu yine böyle devam etti daha sonra bunlar hiç konuşmamaya başladı kız sanki zorla duruyormuş gibi grubunda, daha 3 gün önce tekrar durakta karşılaştık yine bakıştık falan konuşmaya hiç cesaretim yok inanılmaz utanıyorum yüzüne bakamıyorum kızın o kadar güzelki yardım edebilirseniz çok sevinirim kız arkadaşlarda cevap verebilirse çok iyi olur ne yapayım sizce konusayım mı, nasıl konusayım veya teşekkürler

• üni yıllarından sonra böyle anıların yüzde 90 ihtimalle olmayacak, en güzel yıllar. çekinmeye gerek yok. seviyorsan git konuş. en fazla olmaz.

Kardeşim kızın evlilik teklif etmesinimi bekliyorsun ? Daha ne yapacak. Yüz yüze utanıyorsan mesaj atacaksın eklediğin platformdan. Selam yaz merhaba yaz napıyorsun yaz tak tak acıma. ? Yazar veya terslerse birşey yok de yazma. Baktın cevap veriyor selam diyor merhaba diyor veya sana hal hatır soruyor bana yaz devamını getiririz 👏🏻

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.