Şimdi Ara

Nasıl kara iksir toplayabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Köy binası 7 seviye oldu bir hafta önce. Barbar kral için kara iksir biriktirmeye çalışıyorum. Ancak 3 günde 2k civarı biriktirebildim. Kupa 1200 civarı. Nasıl bir taktik izleyerek çabuk biriktirme bilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabır ya sabır

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Sabır ya sabır

İnsan heyecan yapıyor barbar kral için :D

• O kupada pek kara iksir olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: forumkeeper02

quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Sabır ya sabır

İnsan heyecan yapıyor barbar kral için :D

Gene şanslısınız şimdi size sonda verdiler biz o seviyelerdeyken sondamız bile yoktu. Kupa yuksel altın 1-2 civarı. Saglam bir ordu yap deposu kenarlarda kalmış köyleri tırtıklamaya çalış veya yıldırım buyulerini dolu depolara çak çak geç.. yalnız son yöntemde kulakların çok çınlar benden söylemesi.

• Bizde sizin zamanınizda öyleydik , hocam altın 3 - altın 2 liginde takil. Gerçekten güzel karaiksir ve bazı Karaiksirli ölü köyler var. Buyuleriniz 3 yıldırım olsun dolu depo gördün mu ( en az 1.5 k ) cak - geç yıldırımi Ben suan th8'im kralı 10 'a basacam 40 k istiyor 10'dan daha fazla yükselmiyor köy binası istiyor Size kolay gelsin hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kupa kasıo altın lige yükseleyim o zaman ben.Yıldırımları da geliştireyim.
    @scarface1453 sağolun hocam size de kolay gelsin 40k da çokmuş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ashe İçin Ne skilleri alıyım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende altın 3 ligindeyim 3 günde 5k toplıyabildim
    1.5-2k karaiksiri olan köylere yıldırım büyüsünü atıp çıkıyorum şuan en mantıklık toplama yöntemi sanırım budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumkeeper02

kupa kasıo altın lige yükseleyim o zaman ben.Yıldırımları da geliştireyim.
    @scarface1453 sağolun hocam size de kolay gelsin 40k da çokmuş ya

dediğin gibi 40k çok ama bana kalırsa barbar kralı 5 yapıp izbedeki askerleri geliştirmek daha mantıklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altina degil biraz daha cabalayip kristal 3e cik..3 yildirimla minimum 1.5k kara iksir toplarsin her saldirinda.Iksir fabrikasinida hızlandırırsin seri bir sekilde kasarsin ayrıca 50 kara iksirde bonusu var 10 tane koy binasi yiksan 500 temiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: fullzeka

Altina degil biraz daha cabalayip kristal 3e cik..3 yildirimla minimum 1.5k kara iksir toplarsin her saldirinda.Iksir fabrikasinida hızlandırırsin seri bir sekilde kasarsin ayrıca 50 kara iksirde bonusu var 10 tane koy binasi yiksan 500 temiz..

olabilir aslında. ama önce altına çıkmam lazım.
  • Ben 1 gün ul kendimi vermiştim 1 günde 0 dan 10 bine kralı almıştım söyleydi. Zaten hazırda 30 elmasım vardı calı cıroı kaldırdım 50 yaptım oyunda hep fabrikayı hızlandırdım sınrs 12 dev 5 kırıcı 30 goblin geriye eşit kcu barbsr basıyodum mesela kosey yakın yerlere gieiyodum mesela 300 -450 kara fln dalıyo ama bazen sondada oluyodu sondayada 2-3 okcu salıp tek savasta 300 fln alıyodum.
    Sonra faneika o arada hızlandıemada tabi 3 yıldıeım fln baısyodum intşkamda gezip karası 700 ün üstğndekşlere yıldırımı depoya salıp sondalarda doluysa dalıyodum. Mobil oyuncucunun da son bi videosu var onuda izle. Ama ben bu işlemleri altın 3 de yapmıstım gümüsde kara ğksirin k si olmaz.

• Hocam teşekkürler , zaten kralın karaiksiri hazır sadece basmıyorum :) , biraz daha birikmesini istedim Kralı 10'a bastıktan sonra goleme yükleneceğim

• 3 tane 4 seviye yildirimi at depoya en az 1000 2000 :) köy binasida disarida ise tadindan yenmez

• Simsekle 2 gunde 9 bin

• Altın 2'deyim Sondalardan Günde 15 Bin Geliyor. 20'de Ben Çalıyorum Geçinip Gidiyoruz

Not: Köy Binası 10 / Tüm Yaratıklar Son Seviye Sayılır Duvarları 9 Yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OLIVERA

Altın 2'deyim Sondalardan Günde 15 Bin Geliyor. 20'de Ben Çalıyorum Geçinip Gidiyoruz

son seviye kara ixir sondası üretim hızı 100/saat; 100 x 24 = 2400 günde bir sondanın üretimi. th10 da 3sonda var, hiç durmadan sondaları hızlandırıyorsun galiba :p benim günlük kara hasılatım 15 - 20k civarında.

valla en iyi taktik hiç tasvip etmesemde kara depolarının üzerine yıldırım atmak. ben atana saydırıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAytac

quote:

Altın 2'deyim Sondalardan Günde 15 Bin Geliyor. 20'de Ben Çalıyorum Geçinip Gidiyoruz

son seviye kara ixir sondası üretim hızı 100/saat; 100 x 24 = 2400 günde bir sondanın üretimi. th10 da 3sonda var, hiç durmadan sondaları hızlandırıyorsun galiba :p benim günlük kara hasılatım 15 - 20k civarında.

valla en iyi taktik hiç tasvip etmesemde kara depolarının üzerine yıldırım atmak. ben atana saydırıyorum:)

Yuvarlark Hesap Yazdım Ben :)
    Barbarım 19 Kraliçe 15 Askerler Zaten Son Seviye Dev Hariç Daldımı 2-3 Binlik Kara İksir Olan Köy Dalıyorum Öle Böle Kurtuluşu Yok Yıldırıma Gerek Yok Fakat Köy Binası 7-8ler Malesef Yıldırım Kullanmak Zorunda

• quote:

quote:

quote:

Barbarım 19 Kraliçe 15 Askerler Zaten Son Seviye Dev Hariç Daldımı 2-3 Binlik Kara İksir Olan Köy Dalıyorum Öle Böle Kurtuluşu Yok Yıldırıma Gerek Yok Fakat Köy Binası 7-8ler Malesef Yıldırım Kullanmak Zorunda

7 de yıldrım gereekli ama 8 de gerekli depil şöyle ki;
    12 dew 60 okcu 30 goblin 6 kırıcı gerisi barbar basıyoruz.
    Duvar top sihirbaz kulesi arkasına duvar havan ve kara şksir deposu koyan birsürü kisi var sondalarıda 3 oluyo bazılarının baya geliyo. Soyle yapıyosun 2 kırıcı bırak devleri sal arkadan yavas yavas okcuları barbarı sal sonra gıblinleri bırak depodan 450-500 temiz. Kara iksr sondanda 3 se ginde 1080 kara temiz getiriyor ama kimse calmassa ceyrini calsalar 750 kalır yine iyi 2 sondada 3 se günde 2160 temiz sen ınada 1800 de . Sondaları dısarda olan birsürü var onlarada dal san 400 gelse ki gelir sonda 3 se kb yide yıksan kupa kaybetmeden alırsın yine. Bu ekilde 4 günde 22.500 kastım yani kb 8 ler, kücümseme 😉😉😉☺️☺️☺️😊😊😊

• quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

quote:

quote:

quote:

7 de yıldrım gereekli ama 8 de gerekli depil şöyle ki;
    12 dew 60 okcu 30 goblin 6 kırıcı gerisi barbar basıyoruz.
    Duvar top sihirbaz kulesi arkasına duvar havan ve kara şksir deposu koyan birsürü kisi var sondalarıda 3 oluyo bazılarının baya geliyo. Soyle yapıyosun 2 kırıcı bırak devleri sal arkadan yavas yavas okcuları barbarı sal sonra gıblinleri bırak depodan 450-500 temiz. Kara iksr sondanda 3 se ginde 1080 kara temiz getiriyor ama kimse calmassa ceyrini calsalar 750 kalır yine iyi 2 sondada 3 se günde 2160 temiz sen ınada 1800 de . Sondaları dısarda olan birsürü var onlarada dal san 400 gelse ki gelir sonda 3 se kb yide yıksan kupa kaybetmeden alırsın yine. Bu ekilde 4 günde 22.500 kastım yani kb 8 ler, kücümseme 😉😉😉☺️☺️☺️😊😊😊

Köy Binası 8 Olanı Küçümsemem İçin Benimde Köy Binamın 8 Olması Gerekir Bu Yüzden Ortada Küçümseme Olamaz Siz Farklı Alanda Savasıyorsunuz Biz Farklı

Ben Bi Daldımı 300-400'er Bin İksir Altın 2000-3000 Kara İksir Alıyoruz

Siz Daha Farklı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.