Şimdi Ara

Nasıl Herkes Hakettiği Yerdedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seriye çıkmışsın oyuna giriyorsun afk 4 kişisin mid yok. e burda senin suçun ne ? belki 5 kişi olsanız kazanicaksınız.
    topda adam daha oyunun ilk dksınsa trade girip ölüyor /all gg ben afk diyip afk kalıyor e burda senin suçun ne ? kimse hakettiği yerde değildir herkes şansın onu getirdiği yerdedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1

• Sana gelen afk feeder karşıya da geliyor. Kimse kendisini kandırmasın.

• afk varsa ben de oynamam gerek yok kasmaya adam doğrusunu yapmış,ne kadar çabuk biterse o kadar iyi bir sonraki oyuna hemen başlarsın.
  • Johathan Touch kullanıcısına yanıt
    Sen onu gel benim match history me anlat

• +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

Duo ile girin ihtimalleri azaltmış olursunuz. Ama şöyle bir şey var, tamam şans faktöru de var ama eğer ben diamond lık oyuncuyum diyen adam her türlü taşır. Afk feeder olsa bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şeyi rankedlara ilk başladığımda düşünmüştüm şu an afk olsa bile tasıyabiliyorum

• Karsiya afk gelsin o lp ile seriye cik.Seride sana gelince niye neden niciin? edaları.

• Asıl hesabım silver1 onda daha da yükselemiyorum, ranked atasım bile gelmiyor gelen insanlardan dolayı. Fakat asıl hesabımda hal böyleyken arkadaşımın hesabını gold2 den plat yaptım. Daymında kadar tamamen şans işi bence bu lig olayları.
  • Johathan Touch kullanıcısına yanıt
    Challenger arkadasla duo girip zar zor tasiyoruz 2 v 5 onun disinda solo girdigimde tasiyamiyorum cunku gold seviyesinde oynuyorum diamond ne yazar
    Al hatta bak tum rank maclardan bi tanesinde sadece 4/5 oynamisim onda da 4/2 oynarken tflerde oldum habire:http://www.lolking.net/summoner.php?region=tr&summoner_id=5280132#matches

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 15 Mayıs 2014; 13:00:37 >
  • Bikmadin bole konular acmaktan

• An itibari ile Challanger oldum. TR'deyseniz lig atlamanız kesinlikle şans. Ben 1 maç için 2-3 defa dodge atan (serilerde bile) biri olarak challangerım.

SoloQ/DuoQ %60 şans işidir bu kadar açık söylüyorum. Yeğenimin hesapta orta dereceli botlarla oynuyordum oyunu ona gösteriyordum kaybettik öyle takımlar geliyor ki 1 vs 5 yapacak heron olmadığı için de kesin yeniliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOLO SWAG -- 15 Mayıs 2014; 17:31:36 >
  • Ya şu adamı banlayın kimseye bir katkısı yok
  • "hi im uxi" diye bi eleman vardı smurf kasiyordu 1-2 haftada bronzdan gold 1 yapmişti yanliş hatirlamiyorsam , evet herkez hak ettiği yerdedir kardeşim, o adama hiçmi denk gelmedi yani afk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdeniz222 -- 15 Mayıs 2014; 13:19:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epic Sax Guy

Ya şu adamı banlayın kimseye bir katkısı yok

sen istedin diye banlarlar şimdi sende gece rahat uyursun

• higuain75 kullanıcısına yanıt
    boş boş konular açıp forumu kirletiyorsun üstüne bir de yalancısın 2 gün önce adam seni cümle alemin önünde rezil etti hala nasıl hiç bir şey olmamış gibi davranıyosun hayret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johathan Touch

quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

Duo ile girin ihtimalleri azaltmış olursunuz. Ama şöyle bir şey var, tamam şans faktöru de var ama eğer ben diamond lık oyuncuyum diyen adam her türlü taşır. Afk feeder olsa bile.

Diamondluk oyuncu bronz,silver ve goldda taşırda platta takımda iş yoksa yine taşıyamıyor.Mesela kendimden de bir örnek vereyim.Goldda güzel bi win streak yaparak oynadığım maçların genelini taşıdım,takımımda gayet iyi oynadı.Plat 5 oldum takıma diamond 5 trundle gelip renektona karşı 0/6 oynadı.10 maçta 3 winim var ve sadece 1 tanesinde kötü oynadım.Yaklaşık 5 maçta asıl hesabı diamond 5 olan arkadaşla duo girdik o da ne yaptıysa taşıyamadı.Çünkü yapabileceğin birşey yok.Her ne kadar skorun çok iyi olsa da takımındaki adc tek yakalanıp ölürse 4v5 fightta ne yapabilirsinki.

Bu şans denilen illet hiç benden yana olmuyor nedense.Lanede rakibim çok kötü oynarken,karşı takımı resmen ezerken bizim takımdan birisi yaptığı bir hareketle maçı satıyor.Ben anlamıyorum ki neden karşı takımda kimse maçı satmıyor.Neden hiç ben kötü bir skorla oynarken benim takımım beni taşıyamıyor.

Ben midde rakibi ezip,karşı jungler ı üstüme çekip ona rağmen laneimi kazanıyorken botta bizim jungle,support ve junglerımız rakip adc e triple kill veriyorsa benim nasıl bir suçum olabilir bu takımda.Ve dediğim gibi bu olay hep benim takımımda oluyor.Bir kere bile bana karşı takımdan biri 'xxx free win.' demedi.

Bu herkes hak ettiği yerdedir olayını çürüten bir örneğim daha var.O da dün girdiğim diamond arkadaş.Şimdi bu adam normalde diamond.Ama plat maçını taşıyamıyor.Plat 5 taşıyamayan adam diamondsa ya diamonda şans eseri çıkmıştır.Ya da platta takımına şans eseri rezil oyuncular gelmiştir.Yani demek istediğim herşey şansla olmasada şans neredeyse oyunculuk kadar etken.

Üst mesajlarda da Challenger bir arkadaş olayın tamamen şans olduğunu belirtmiş ki forumda geçen sezonun TR birincisi smurf hesabına lig atlatamadığını söylemişti.Yani bu herkes hak ettiği ligdedir lafını sürekli söyleyenlerin de bu şansı yaver giden ve bu egosunu tatmini için kullanan arkadaşlar olduğunu düşünüyorum.

• Arada bir twitch açın ve şansınız varsa " Good Guy Garry" izleyin ve ağlamayı bırakın artık. Siz eğer daha yüksek liglerde olmayı hak ediyor olsaydınız olurdunuz 5 yaşında çocuk gibi ağlamayı kesin. Adam bronze dan başlayıp diamond a kadar 2-3 günde çıkıyorsa oturup derdinize yanın. Yok hep bana geliyor vallahi hep bizim takıma geliyor diyip kendinizi teselli etmeyin. Çok baydınız hakketen artık. Ya olduğunuz yeri kabullenin yada ben nasıl daha iyi olabilirim diye düşünün. Lane'i kazandım şurası feedledi bahanesinin tek çözümü roam yapmaktır. Yapmıyorsan da senin hatandır. " Lane de adama kill vermedim gitti bota double aldı geldi kafama vurdu " diye ağlayanlarda var rakip roam yaparken mal gibi lane de beklersen de senin hatandır demek isterim. Ward diye bir şey var al koy onu adam ne tarafa gidiyorsa ya uyar yada sen de git counter gank at.

Diyebilirsiniz ki sen hangi ligdesin şu arada west te gold 3-5 arası gidip geliyorum. Benim seviyem bu demek ki diyip kabul ediyorum sizler gibi ağlamıyorum. " Daha kendin diamond olamamışsın bize mi akıl veriyon dürzü " diyen de olabilir , ben sadece olması gerekenleri yapılması gerekenleri söyledim ufak çaplı olarak.

• bana oynadıgın her oyunun ss'sini yollasana onun üzerinden konuşalım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.