Şimdi Ara

Nasil hayatta kaldim anlatiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun basima geldi. Aksam hic uyumamistim direk sinava gittim oradan 11 gibi gelip pc basina gdctim. 1 gibi de yataga uzanip yayin izlerken uyumusum. 14 30 gibi kaltim direk markete gidip nescafe express alip eve dondum. İctim onu sonra dus alayim diye tuvalete girdim kapiyi kilitledim!




    O evde henuz kaldigim 2. Gundu anahtar deligi bi ilgic gelmisti tak tok ses cikartti kitlerken. Neyse aldim dusumu kurulandim tam cikicam kilidi acmaya calisiyorum olmuyor, oyle yapiyorum boyle deniyorum sola yatmiyor anahtar. Kaldim burda dedim icimden. Oturdum belki biri gecer seslenirim diye yanimda telefon falanda yok. Asagidan zil sesi duydum gorevli acti kapiyi yukari dogru yurume sesleri geliyor seslendim ama kimseden cit cikmiyor duymamis gibiler.



    Evde de tekim kimsenin benden haberi yok yine disardadir diye dusunuyorlar. Saat 16 30 a kadar anahtarla ugrastim artik iyice sinir oldum iyice bastirirken çıt diye bi ses geldi aha dedim acildi kapi anahtari bir cektim ucu yarilmis ucmus biyerlere. 6 7 metrekare alan kucucuk bi yer ayaklarimda islak mermere oturunca usuyorum. İyice burdan cikamayacagima bagladim olayi ne sesimi duyan var ne bisey.



    Duvarlara vurmaya basladim ellerim aciyana kadar gidip kapiyi zorluyorum kilidi esnetmek icin. Bi ara kopuk anahtarla esnetmeye calistim anahtar yamuldu vazgectim. Asil korktugum olaylardan biri havalandirma yok tek hava giren yer anahtar deligi boguldugum zaman oraya yaklasip nefes aliyorum. Surekli dolasiyorum yumrukluyorum bagiriyorum ama ne gelen var ne duyan.





    Dusa kabin kuruyunca usumemek icin oraya oturdum sirtimi duvara verip cenin pozisyonunda dusunuyorum ne yapabilirim diye. Artik iyice aklim gitmeye basladigini hissetmistim insanin oyle bir durumda inanin buradan cikamayip acliktan havasizliktan can verecegini dusunuyor. Ama vazgecmiyordum surekli kapiyi zorluyor surekli duvarlari yumrukluyordum.




    Sureklide zil sesleri geliyordu adam ogrencilere aparti gezdirirken ben bagiriyorum tuvalette kapandim diye ama hic tepki yok dibimdeler lan dibimde nasil duymazlar artik iyice kafa gitti kapiyo tekmelemeye basladim aglayorum hickira hickira aklima surekli annem geliyor diger odadan telefonumun sesini duyuyorum ama gidip cevap veremiyorum.





    Delirmis gibi etrafta dolasmaya basladim her seyi gozden geciriyodum nasil cikabilirim diye. Zil sesleri devam ediyor cildirmis gibi bagiriyorum cikarin beni burdan abi duyun artik diye. O anda kapida bi olay farkettim.



    Yumusak tahtadan yapilmisti eger kendimin gececegi bir alan yaratabilirsen cikacaktim. Tisortumu cikarip elime doladim ilk yumrugu koydum ama sandigimdan daha da saglamdi iki uc tane daha vurdum tik yok.





    Etrafta dolasmaya basladim dusa kabinin oradan gerilip duvara tekmeler atmaya basladim dan dan sesler geliyordu ama hala kimse benim orada oldugumdan haberi yokmus gibi davraniyodu koca evde tek ben yokum katta ki tek ogrenci olabilirim ama ustteki sicinca cektigi sifonu duyan ben, haykirarak bagirislarimi duymuyorlar.




    Kapiya dogru gerildim tekme attim geri sektim tekrar vurdum yine kirilmadi bu sefer arkami donup topugumu havaya kaldirip bi gecirdim catir diye kucuk bi yuvarlak olustu. Direk o bolgeyi genisletmek icin ugrasmya basladim ilk darbede elimi feci sekilde kestim ama umrumda degildi tahtalar kan olmus bicimde oradan cikmaya ugrasiyodum.





    Ancak tahta iki katliydi orta bolge kagit ile doldurulmus diger bolumde ilk bolum gibiydi. 2. kati sona biraktim tekmeliyorum arada kalkip bagiriyorum ev yerinden oynuyor gelen yok!



    İlk kati bitirmistim ortayi temizleyip ikinci kati tekmelemeye basladim nasil bi can havliyle yaptisam ellerim perisan ayaklarim kipkirmizi olmustu. Kafami soktum etrafa baktim etraf karanlikti gece olmustu yaklasik 6 7 saattir tek basima tuvalette idim.




    Ancak cevre deigiskti sanki farkli biyere getirilmis gibiydim o anki bosanan ter direk dua okumama neden oldu comeldim dua ediyordum.



    Cok feci korkuyodum kimsenin cevap vermemesi olaylarini artik dini olaylardan oldugunu dusunmeye baslamistim. Ama devam etmeliydim kapiyi genislettik kafami soktum ancak omuzlarim gelmiyordu cikarip direk tekmeleyeme basladim catur cutur sesler ev inliyordu kafami soktum tek omuzumu soktum sonra doger omuz ve ayaklari cikarttim.







    İsiklari yakmadan kan revan olan ustumu degistirdim direk yerdeki talaslari toplayip posete koydum korkudan titriyordum beynim yerideb cikacak gibi olmustu asagi indim guvenlik oradaydi abi ses mes duydunmu hic dedim hayir ne sesi dedi ciktim direk sokaga nereye gittigimi bilmiyordum sadece yuruyodum sonra direk annemi aradim anlattim kadincagiz acayip telaslandi ama beni rahatlamis gorunce o da rahatladi. Suan da eve gidemiyorum korkudan hele o tuvalet ile 4 sene nasil gecirecigim bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imakenya dragons -- 9 Eylül 2015; 22:03:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >



    _____________________________




  • Guncel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Dostum başlığa kız yazsaydın tutardı konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Ben beğendim hocam devamınıda yazar mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dementor17

    Ben beğendim hocam devamınıda yazar mısınız?

    Bitirecegim zaten inanmayan olursa gece 2 3 gibi ellerimin ve kapinin ss ni atacagim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Ss atarmisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Kaybedenler Kulübü
    'madem kaybediyoruz, beraber kaybedelim'
  • Gecmis olsun hocam. Ama madem evde teksin neden kapiyi kilitliyorsun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kiza nasil sarilinir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blogisa

    Gecmis olsun hocam. Ama madem evde teksin neden kapiyi kilitliyorsun?

    Dus hali hocam malum zaten evin tek anahtari var herkesin ayni yani ben cikip ust kattaki arkadasin odasina girebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.