Şimdi Ara

Nasıl Hacker Olunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilmiyorum bu çeviriyi okuyan oldu mu ama, UNIX-Linux dünyasındaki "Hacker Kültürü" ile alakalı olduğu için buraya bağlantısını vereyim dedim.

http://bilmuh.ege.edu.tr/~senturky/hacker_nasil.html

ya da

http://www.belgeler.org/howto/hacker-howto/hacker-howto.html

• "üstat” (“hacker”) kelimesini korsanları (“cracker”) da içine alacak şekilde kullanıyor ve büyük bir yanılgıya düşüyorlar.

Temel fark şudur: üstat birşeyler yapar, korsanlar ise bunları bozar.

Eğer üstat olmak istiyorsanız okumaya devam edin. Eğer korsan olmak istiyorsanız, gidin alt2600 haber grubunu okuyun ve düşündüğünüz kadar zeki olmadığınızı anladığınızda kafanızı oraya buraya vurmaya hazır olun. Korsanlar hakkında tüm söyleyeceklerim bunlar. "
    katılıyorum kesinlikle.
  • yauwww bu muhabbet aylar önce yapılmıştı devamı mı? çekiliyor Bide şöyle bir kavram var lamer...Zevk uğruna milletin sistemlerini çökerten kişi veya gerizekalılara...HAcker kelimesi tamamen yanlış bir anlamanın ürünüdür..Ben böyle yorumluyorum...
  • ehehe..
    ortalik lamer dolu zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grave

yauwww bu muhabbet aylar önce yapılmıştı devamı mı? çekiliyor Bide şöyle bir kavram var lamer...Zevk uğruna milletin sistemlerini çökerten kişi veya gerizekalılara...HAcker kelimesi tamamen yanlış bir anlamanın ürünüdür..Ben böyle yorumluyorum...

Daha önce bir tartışmada geçtiğini biliyorum. Ama, ayrı bir konu olarak dursun dedim. Konuyla alakasız bir yerde başlayan bir tartışma esnasında linkini vermiştim. Şimdi yazmamın sebebi belki işe yarar diye idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Challenger -- 16 Ağustos 2004, 14:06:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Challenger

quote:

Orjinalden alıntı: Grave

yauwww bu muhabbet aylar önce yapılmıştı devamı mı? çekiliyor Bide şöyle bir kavram var lamer...Zevk uğruna milletin sistemlerini çökerten kişi veya gerizekalılara...HAcker kelimesi tamamen yanlış bir anlamanın ürünüdür..Ben böyle yorumluyorum...

Daha önce bir tartışmada geçtiğini biliyorum. Ama, ayrı bir konu olarak dursun dedim. Konuyla alakasız bir yerde başlayan bir tartışma esnasında linkini vermiştim. Şimdi yazmamın sebebi belki işe yarar diye idi.

Aslında şu sıralar linux/unix sunucularına yapılan saldırılar artsada genelllikle Windows sunucularına yapılan saldırılar cracker ların gözdesi.Sen bunu windows bölümünede yazsan daha iyi olur.

• Belgeyi sanırım hiç okumadınız. Hacker kavramı konusunda kargaşa var sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    thief nasıl olunur
    17 yıl önce açıldı
    Nasıl Emo Olunur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk yayınlandığın dan beri okuyorum yazılarınızı merak etmeyin.. Ben sadece windows kullanıcılarına bundan haberdar olması gerektiğini anlatmak istedim..
  • anlasmazlik yok di mi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahraaa2002

anlasmazlik yok di mi..

ne gibi?
  • Devir Hack devri üstadıım.
    Bütün Hackerlere................
    ,
    Bütün Crackerlera........ (kraker misali)

eĞER yolda hacker görürsek

• Jocman, smiley kullanmayı mı öğreniyorsunuz yoksa yorum mu yazıyorsunuz?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 2 Haziran 2007; 21:13:59 >
  • challanger in tarzı bu
    ama burası konu dışı değil!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.