Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 22 Ocak 2024; 23:34:50 >

• 9 mden sat cleaver al
    bence
    zati sag elinde md olursa sekmez
  • itemler:+10 chitin set(no rbt),+10 dual exp shard(no rbt), +5 dual rof, +5 rol, +5 dual re, +5 in, +5 ib fp dd 25 bu itemler varsa ne gerek var
  • Senin hoşuna gittiğine göre gzl bi ticaret yapmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: T.R.U.G.

okcuydum asas a döndüm 82 m param kaldı
    gittim ucuz dan 1.1 1m den cleaver cektim +5 suan 26 m kaldı ve 15 tane cleaver +7 oldu 1 tanesini ark a verdim

14 tane kaldı
    14x9=126 m para (9 m den satarsam)
    14x8=112 m para(8 m den satarsam)

dier elim bostu md ya da cleaver alacam

ya beyler dün birisi cok denedim md al dedi cleaver cok seker dedi

cleaver mı alayım md mi alayım bi söleseniz elimde suan rbt +3md var ne yapayım

bi daha konu açmıcam cok konusuom

Topmu Ki Bu Seksin?(L.J Alıntıdır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: D4rKRoGu3

itemler:+10 chitin set(no rbt),+10 dual exp shard(no rbt), +5 dual rof, +5 rol, +5 dual re, +5 in, +5 ib fp dd 25 bu itemler varsa ne gerek var

O itemler varsa boşver sen md rebirth +3 ü tak bi tek hatta eziklere yumrukla dal yinede alırsın

Çok acayip derecede sallıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrazY_ArcherY

quote:

Orjinalden alıntı: D4rKRoGu3

itemler:+10 chitin set(no rbt),+10 dual exp shard(no rbt), +5 dual rof, +5 rol, +5 dual re, +5 in, +5 ib fp dd 25 bu itemler varsa ne gerek var

O itemler varsa boşver sen md rebirth +3 ü tak bi tek hatta eziklere yumrukla dal yinede alırsın

Çok acayip derecede sallıyosun

bişi söylüycem ama darılma kardeş adam zaten dalgasına yazmış alta o itemleri arkadaşın hoşuna gitti yorum yaptı sense adamın salladığını söyleyerek ezmeye çalışıyosun
    türkçede okuduğunu anlama die bi bölüm var bi ara oraya çalış inş yardımcı olabilmişimdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.