Evet gençler, sınav yavaş yavaş yaklaşırken eski Aykut, yeni Ersun hocanız olarak sahalara geri dönmeye ve buraları şöyle bir kolaçan etmeye karar verdim. Nasıl gidiyor çalışmalar? Psikolojiler ne alemde? Anlatın bakalım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 28 Mayıs 2021; 19:9:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NASIL GİDİYOR GENÇLER

-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir zamanların efsane trollerinden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam tercih dönemi terör estirmeyi düşünüyor musunuz :)
quote:
Orijinalden alıntı: MylesKenn
Hocam tercih dönemi terör estirmeyi düşünüyor musunuz :)Terör estimeyi değil de genç dimağlara tecrübelerimi aktarmayı kesinlikle düşünüyorum. Ama bu sene sınava girmiyorum. Öyle bir dezavantaj olsa da sorular yayınlanır yayınlanamaz inanılmaz bir analiz yapıp, sıralamaları yine nokta atışı tahmin etmeyi planlıyorum
Her saat başı psikolojim değişiyor bu sene korkulanı denedim ve evden hazırlandım eksik olanlar yetişmeyenler tam bitmeyenler derken deneme çözme işi aksayacak gibi tytnin ucu kaçtı zaten uzun süredir bakamadım hakkımda hayırlısı olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi
Bir zamanların efsane trollerindenAa hocam teessüf ederim ne trollüğümü gördünüz
quote:
Orijinalden alıntı: LELEBHer saat başı psikolojim değişiyor bu sene korkulanı denedim ve evden hazırlandım eksik olanlar yetişmeyenler tam bitmeyenler derken deneme çözme işi aksayacak gibi tytnin ucu kaçtı zaten uzun süredir bakamadım hakkımda hayırlısı olsun.
Tyt'yi kesinlikle yabana atma bence. Bu sistemde bir soru bile çok belirleyici oluyor. Sınava kadar eksiklerini sakin bir biçimde kapatırsan stresinin de azaldığını fark edeceksin
psikolojim yanar döner oldu 2 saat önce tyt netim düşük geldi diye mezuna kalıyordum şimdi hedefi 1k ya çektim
-
Engin tecrübenizi yazıya döktüğünüz anı merakla bekliyorum hocam saygılar :)
-
Takım savunması yapıyoruz hocam. Sizler?
quote:
Orijinalden alıntı: -Shepard-
Takım savunması yapıyoruz hocam. Sizler?Ersun hoca savunma yapmaz, yaptırır
quote:
Orijinalden alıntı: GenjutsuPlaviestpsikolojim yanar döner oldu 2 saat önce tyt netim düşük geldi diye mezuna kalıyordum şimdi hedefi 1k ya çektim
Hocam sakin insanlar genelde en yüksek netini gerçek sınavda yapıyor. Bunu düşünerek sakinleşmeye çalışın derim
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80Yaklaşıyor yaklaşmakta olan
11 aydır masanın başında işimizin balındayız şimdi semaver de çay içmeye iniyorum yarın sabah deneme + analiz devam sosyal de de konu çalışıyoruz tyt den sonra bile ayt ye çalışırım geçen sene full yatmıştım bütün sene aradaki farkı göreceğiz
2010 partisi başkanıda gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix066 -- 28 Mayıs 2021; 21:54:2 > -
Hocam sorular yayınlandıktan sonra lütfen analiz edin. Bizim icin görüşleriniz cok önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: FENci7474
Hocam sorular yayınlandıktan sonra lütfen analiz edin. Bizim icin görüşleriniz cok önemli.Merak etmeyin hocam iki elim kanda olsa da o analiz gelecek. Sizler yaz tatilini rahat geçireceksiniz. Müthiş bir tahmin yapacağım her zamanki gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- üniversite okumak mantıklı mı
- geometri sorusu
- ilk 100 bursu
- aç değilim ama karnım gurulduyor
- 4 ayda yks kazanılır mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X