Şimdi Ara

Nasıl fırlama olunur anlatıyım mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çevremde sevilen biriyim burada açtığım konular tarzı şeyleri konuşmam ama asılgan bir karaktere sahibim.Siz dotacı arkadaşlara nasıl fırlama olunacağını anlatıyım mı.Aşırı sulu biriyim

• Anlat bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortumcu anlar bakim

• Asılgan derken
  • Öyle bir zamandayız ki artık ne kadar pislik şeyler varsa hepsi marifet oluyor helal olsun ne diyelim

• anlat bakim
  • anlatma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Öyle bir zamandayız ki artık ne kadar pislik şeyler varsa hepsi marifet oluyor helal olsun ne diyelim

ne güzel yazdın öyle sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: maldan adam

Asılgan derken

• Küçüklükten beridir komedi videoları izlerim , Cem Yılmaz tarzında ve konuşma sırasında espri yapmamı sağlıyor gerçekten espri yani saçma sapan bir şey değil.

İlk önce ,kızlara yaklaşırım 2-3 kere pas alamazsam bırakırım orası ayrı.Bazen bana yaklaşanlarda oluyor.Pas veren kızla bir anda ilgilenmeye başlarım işte bazen ciddi bazen gırgırcı olurum ama facebooktan falan eklemem yüzyüze konuşurum.Bilmiyorum bazılarını etkiliyorum gelip "senle aynı dersanedeyim telefonunu versene " diyen kızlar oluyor.Hani konuşmamı beğeniyorlar orası ayrı bir mesele.

Dert dinlemem fazla , ağır bir durum olmadıkça.Kızların belirli davranışları örtmek için umursamıyorum bazen.Boş yere trip atarlar bende mesajı görüp cevap vermem kafama eserse 5-6 saat sonra karnının ağrısı geçti mi tarzı esprili şeyler yazarım.Bazen öyle sinir olduğum hareketler oluyor ki selam verse tanımıyorum.

Neyse bir sebepten telefonunu falan alıyorum.İlk zamanlarda onlar istemedikçe buluşalım demiyorum.Dershanede falan konuşuyoruz öyle.Ağıma takılanlar çıkışta birşey yapalım mı diyorlar öyle kendiliğinden gelişiyor.

Buluşmada da kızlar hakkında konuşuyorum hafif takılır gibi ama dalga geçmek değil.Cafede arkadaş ortamında yan yana oturuyorsak kızla , elimi falan atarım kendime doğru çekerim.Sevgilisi olan kıza küçük bi buse kondururum bazen.Ellerim durmaz zaten.Buluşurken vedalaşırken değilde olur olmadık şekilde sarılıyorum Tabii ters tepmeyecek kızlara yapıyorum bunu.

Bazı kızlarıda tek takılmak için iyi bulmuyorum , arkadaşını çağır diyorum öyle milletle kaynaşıyorum.

Biraz sulu olmak gerekiyor bence.Birde suskun olmamak ama çokta konuşmamak.Küfür falan etmem sigarada içmem.

Eski mesajlarımdan da kızları fazla umursamadığımı anlarsınız.Mesaj yazmadıkları zaman rol yaptıklarını anlayıp soğurum onlarda ilgiyi arttırırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunickonaltıharf -- 18 Ağustos 2013; 0:56:25 >

• Sen bir manyaksın ben efendinin önde gideniyim mutluyum kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.