Şimdi Ara

Nasil eski surume donerim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Mountain Lion kullanicisiyim fakat kullandigim programlar Mac os x lion destekledigi icin.Eskisine donmem gerek.

Mac os x lion CD'si bulunmakta ve Hard Disk silip CD'yi takip kurmayi planladim.
    CD'yi taktim ALT tusuna basarak actim format ekranini Disk Utility'ye girip Kullandigim Hard Disk'e gelip Erase kismina geldim.Format kisminda [Mac OS Extented (Journaled)] ayarini kullanarak sildim hard disk'i ardindan silindikten sonra Mac os x lion CD'im ile format yapacak iken bir sorun cikti.

Mountain Lion yukleme penceresi cikti apple id sifremi istedi ve mountain lion tekrardan kurdu.
    Appstore'da mac os lion uygulamasini satin aldim.hatta tum urunlerini satin aldim fakat lion appstore'dan kaldirilmis su an sadece mountain lion bulunmakta.Eski surume nasil dondurecegim?

Tesekkurler.

• Lion işletim sistemine sahip iken 'kurtarma diski' oluşturduysan bu diski/dvd'yi takarak cihazını başlatırken alt tuşuna basılı tutup recovery tarafına girip lion işletim sistemini indirebilirsin ancak bu imkanın yoksa Apple teknik servislerinde lion kurtarma diski/dvd'si olması lazım.onlardan da temin edebilirsin
    Bilkom'a bağlı Apple teknik servislerin listesi:

http://www.bilkom.com.tr/tr/destek/apple-destek/bilkom-servis-ve-destek/yetkili-servisler/

• quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Lion işletim sistemine sahip iken 'kurtarma diski' oluşturduysan bu diski/dvd'yi takarak cihazını başlatırken alt tuşuna basılı tutup recovery tarafına girip lion işletim sistemini indirebilirsin ancak bu imkanın yoksa Apple teknik servislerinde lion kurtarma diski/dvd'si olması lazım.onlardan da temin edebilirsin
    Bilkom'a bağlı Apple teknik servislerin listesi:

http://www.bilkom.com.tr/tr/destek/apple-destek/bilkom-servis-ve-destek/yetkili-servisler/

Hocam mac os x lion CD'si elimde mevcut yalniz?

• orjinal mi? internetten indirip mi yazdın dvd ye?

• quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

orjinal mi? internetten indirip mi yazdın dvd ye?

Hocam alakasi yok Snow Leopard'da mevcut her defasinda ayni sorun.

Hangi CD'yi takarsam takayim.Alt tusuyla aciyorum.Ordan iki secenek cikiyor MacintoshHD ile RecoveryCD diye.Ordan RecoveryCD seciyorum 4 tane pencere karsima cikiyo
    1.Iste zaman makinesiyle eski sisteme geri donme [Baktim hic yedekleme yapmamisim]
    2.Reinstall Mac os x [Buna ne zaman tiklasam Mac Os X Mountain Lion 10.7.8 yukleme ekrani karsima geliyo engel olamiyorum
    3.Disk utility
    4.Help

Sorun bu CD ile alakasi yok ikiside orjinal ne denersem olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JDLN -- 8 Eylül 2012; 0:13:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni klavyem nasi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.