Şimdi Ara

Nasıl ders çalışmalıyım ? Hap v.s var mı ? Çancılar konuya :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 senedir çalışmadım . 1. sınıfta zaten geçme notu 1.00 idi suan 1.13 ortalamam var bütünleme sınavları var 1.80 yapmam lazım.
    6 dersten bütünlemeye gireceğim . Belki bilen bilir c180 imi sattım babam eğer bu 6 dersi verirsem üzerine para ekleyip sıfır km bmw 3.20d alabileceğini söyledi ve söz verdi. Önümde 8 gün var şu zamana kadar hiç üniversitede ders çalışmadım liseden sonra hep gezdim diyebilirim . Nasıl bir çalışma yöntemi uygulayabilirim , yorgun halsiz oluyorum genelde bu nedendir bilmem ama önümde 8 gün var bu 8 gün içinde yapmam gereken herhangi bir iş yok zihin açıcı hap falan var mı ? Nasıl çalışmalıyım bu 6 dersi vermem lazım bir daha böyle fırsat ayağıma gelmez

• Gecme notu nasil 1.00 oluyor hangi okul orasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

Gecme notu nasil 1.00 oluyor hangi okul orasi

eskişehir
  • Okuma bosver.
  • sen okuma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

sen okuma

neden hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.00 ortalaması olan insan üniversite okumamalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hap var cigara var ex var roj var toz var
  • Ben kullanmıştım bi zamnalar kutusu 25 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

Ben kullanmıştım bi zamnalar kutusu 25 tl

nasıl kullanılıyor hocam etkisini gördün mü ?
  • sabah kahvaltıdan sonra 1 tane içiyorsun hap zaten oluyorgibi de çok bişey bekleme kafan daha sakin oluyor daha iyi düşünüyorusn odaklanıyorsun falan arkadaşlar falanda denedi kafan rahat oluyor onu söleyebilirim herkesde gözlemledigim değişik şeyler falan pek aklına gelmıyor okudugunu daha iyi anlıyorsun
  • Dun gece 3 saat arayla 3 redbull diktim 32 saattir ayaktayim sinavlarin onemli degilse asla deneme mide bulantisi yapiyor

• 1.00 ortalama icin hic okula gitmemis olmak lazim, sadece adini yazip cikiyordun sanirim?
    Her neyse, benim de tembelligim tuttugu sirada en iyi yol gaza getirici bir sey dusunmek oluyor. Ne guzel 3.20 sozu var babanin, su 8 gun disini sıkarsan 2 hafta sonra altinda yepyeni bir bmw olacagini hayal et ve o sekilde calis. Baska hap map bilmiyorum en iyisi bu.
    Veya iyi yoldan bir sey yapamiyorsan sinavlarinin dogru durust gecmemesi halinde yasayabilecegin kotu durumu hayal et.

• hocam baban araba alacak diye sınıf gecmeyi istiyosun. geleceğini düşünsen ortalaman en kötü 2.5 olurdu zaten

• 1.00 nedir 2 tane 4 kredili dersi geçsen bile tutuyor.Hocam boşver sen okuma.Zaten sırf araba için okula gidiyormuşsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

1.00 ortalama icin hic okula gitmemis olmak lazim, sadece adini yazip cikiyordun sanirim?
    Her neyse, benim de tembelligim tuttugu sirada en iyi yol gaza getirici bir sey dusunmek oluyor. Ne guzel 3.20 sozu var babanin, su 8 gun disini sıkarsan 2 hafta sonra altinda yepyeni bir bmw olacagini hayal et ve o sekilde calis. Baska hap map bilmiyorum en iyisi bu.
    Veya iyi yoldan bir sey yapamiyorsan sinavlarinin dogru durust gecmemesi halinde yasayabilecegin kotu durumu hayal et.

haklısın hocam geçen sene tek ders bıraktım ama geri kalan hepsinden dd ile geçtim dd de 1.00 oluyor zaten . bu dönem 6 adet ff geldi . nasıl calısacam bilmiyorum kitapları falan hep varda bakalım sayısal cogunlukla mühendislik dersleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

1.00 ortalaması olan insan üniversite okumamalı.

Hocam hem tarihçisiniz hemde profil resminiz subaru şuan bir tık daha kanım ısındı size
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.