Şimdi Ara

Nasıl Değişiklikler Bunlar yaa?!?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hasanın,ümit karanın işi yok bu takımda lincoln niye çıkar,bülent nerden geldin bu takıma ya!!!

• Bu takımı böyle oynatan hocanın böyle takımın geleceğini gelmişini geçmişini ilk yarısını ikinci yarısını özellikle Hasan'ın açtığı ortaları vermeye çalıştığı pasların allah bin belasını versin
  • Lincoln çıkacak tabi adam gezindi sahada da, Hasan ne yaa?Adam girdi az buçuk umudumuz vardı onu da çok gördü bize Hasan bey..Bülent takım arkadaşı diye oynatıyor Hasan Şaş'ı, hadi 1 maç 2 maç denedin olmuyor işte bu adamdan ne ısrar edersin hala ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

hasanın,ümit karanın işi yok bu takımda lincoln niye çıkar,bülent nerden geldin bu takıma ya!!!

Geçen haftada söylemiştim, bu haftada söylüyorum. Bülent'in bu takımda işi yok...
  • Hasan dötü toparlayamıyorki top koştursun

Göz göre göre verdik maçı...
  • İkinci yarı yaptığı değişiklikler sayesinde gül gibi takımı batırıyo adam ya.
  • Bülent'in GS'ye getirilmesi, bu takım için katliamdır. Sezon bitmeden gönderilir demiştim ilk geldiğinde. Herkes bana gülmüştü. Hasan Şaş'tan en kritik maçta medet uman bir T.D.'den hayır olmaz.

Not: GS'li değilim.

Gs'lilere geçmiş olsun. Bu arada Hasan'ın ıslıklanması ayıptı, adam daha yeni oynamaya başladı. Adamın suçu ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    bu nası bişey
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ´ LioN `

quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

hasanın,ümit karanın işi yok bu takımda lincoln niye çıkar,bülent nerden geldin bu takıma ya!!!

Geçen haftada söylemiştim, bu haftada söylüyorum. Bülent'in bu takımda işi yok...

bülentin geldiği gün zaten üzülmüştüm bende hangi takımı yönettinki galatasarayın başına geldin..yazık oldu gül gibi takıma..iyi giden kadroyu bozuyo her maçta..
  • Eee adam Hasan'ı eski takım arkadaşım diye oynatıyor ya. De Sanctis'e ne demeli adam maç boyunca bir kere uçmadı bile... Baros,a Kewell,a Ardaya yazık
  • Yazık ya...
  • Hasan ın en son hangi maç ta oynadıgını hatırlamıyorum adam hamlaşmış ya o adam sokulurmu oyuna
  • büyük kaptan bülentciğiniz eledi bu takımı
    0-0 ken oynattığı fubol defansif
    2-0ken full atak nsl iş ya yenion zaten 2-0 zaten defans kötü
    değişikliklerde cabası
    sizin öve öve bitiremediğiniz sanctis te süperdi gene yediği balık gollere 3tane daha ekledi
    kewell dur orda kulağına vahiy geldi sakın ilerleme
    alla alla
    böle salaklıkları düşündükçe sinir oluom
  • ya resmen oynayan takımı bozdu 2.yarı
  • bülent hoca bu işten anlamıyor , antrenörlüğe geri dönmeli
  • bülent teknik direktörse ben robert deniro yum yazmıştım trabzon maçından sonra ... skibbe yi gönderdiniz hadi eyvallah ama siz ondan daha genç ve hiçbir büyük takım tecrübesi olmayan adamı nasıl getiriyorsunuz ?? lig bitti ... uefa bitti ... Türkiye kupası bitti ... elde var sıfır .... teşekkürler bülent ....
  • Bazı arkadaşlar değişikliklerin maçı batırdığını söylemiş ama golleri daha 1 oyuncu bile değişmeden yedik. Kalan oyuncularda da takat kalmamıştı belki bişey yapabilirler diye soktu Bülent...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodSmacker

Bazı arkadaşlar değişikliklerin maçı batırdığını söylemiş ama golleri daha 1 oyuncu bile değişmeden yedik. Kalan oyuncularda da takat kalmamıştı belki bişey yapabilirler diye soktu Bülent...

maç bu hale gelmiş lincoln mü çıkar Allah aşkına ?? dakika 90 olmuş topla adam geçebilecek kewel defansda bekliyor .. böyle saçma sapan yalnış mı yapılır ?? bağırmakdan sesim çıkmıyor şuan ... kewel ı al kanada ardayı al diğer kanada yine defansdan adam alacaksan çıkar hakan baltayı al nondayı mı ümitimi hasanı mı kimi alacaksan .... ama top ileri gitmiyorki ?? sen orta sahadan sabriyi lincoln ü ne diye çıkarıyorsun .. bülent in yaptığı hocalık 20 yıl öncede kaldı ... al topu şişir ileri olursa olur olmazsa yapacak birşey yok .... kewel defans mı oynar ?? hamburg da can siperane savaştı takım herkes defansa geldi sırıtmaı o kadar .. 2. golde direkt hatası var 3. goıl yine aynı ....ama suçlu o değil .. o forvet arkası oynayan adam defansdan ne anlar .... neyse sağlık olsun yapacak birşey yok ... elendik .. ama bir dahaki seneninde gitmemesi için bir TEKNİK DİREKTÖR ( bülent teknik direktör değil bana göre ) almak lazım .. bir dahaki seneye kadar oyun sistemini falan anca oturtur ....

• oyuncu değişikliği falan hikaye bunlar.
    maç 2-0 olmuş aynen Trabzon maçı gibi yaslan geriye ye golleri.İşte Bülent in teknik direktörlük anlayışı.

Orta sahada kesici 2 adam Topal yok. Linderoth zaten 2 yıldır yok.Üstüne üstlük stoperin yok. Garibim Kewell ne yapsın 2. yenilen golde yediği çalımla stoperde anca buraya kadar dedirtti.Ne yapsın. O bölgede bir Servet Bir Emre Aşık Hatta bir Meira bile olmuş olsa her şey daha farklı olabilirdi.
    Lincoln ihanet içinde. bu rezil brezilyalı derhal kadro dışı kalmalı. Trabzon maçındaki cezasının intikamını alır gibiydi adeta.
  • Arda ve Baros hariç bütün takımı toplasan 5 kuruş etmez.Santics kaleci diye bulup getiren zihniyetin başında oldugu bir takımdan da bundan daha fazlası beklenilemezdi.Bordo maında şansla gelindi.Ama cekirge 1 sıcrar.2-0 nasıl koruyamıyo bi takım inanılacak gibi deil.O hasan ne oyle ya.Adam bırakın top oynamayı ayakta duramıyo.Yazıklar olsun o kadar üzüldüm bu takım için.Lincoln de takımı sattı.Bİ inat ugruna takımı yaktınız.Hadi şimdi Bulent Hoca ve Lincoln kına yakabilirsiniz malum yerlerinize.
  • bülent bu kafayla giderse sanırım skibbe kadar kalamayacak takımın başında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.