Şimdi Ara

Nasıl Çok Para Kazanırsınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizin fikirlerinizi almak istiyorum, nasıl bir yaparsınız? Yurt dışına mı gidersiniz, ticarete mi atılırsınız. Ama ne?

Siz olsanız ne yaparsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focuss -- 5 Kasım 2005, 2:16:52 >

• Demek ki,

forumdaki herkes zengin.

Vay bee!
  • hırsız olurdum uğursuz olurdum p.venk olurdum politikacı olurdum,o.ospu olurdum,gazeteci olurdum,olurdum da olurdum.........
    şunu da unutmazdım ki çok para kazanmak için şerefsiz olmak 1. plandadır.
    ama ben çok zengin olmak istemiyorum
  • En çok para illegal yollarla kazanılır bence ama ne kadar mutlu olabilir ki insan o kazandığı paralarla?
  • Aslında doğru söylüyorsunuz! Ama bitmez bi hırs oluyor insanlarda.

"krushmut" en iyisi politika galiba, 2-3 yalan biraz şov tamam, sonra kapatırsın ihaleleri.
  • En iyi iş bildigin iştir.

Ya bildigin işi yap.

Yada bi iş bilmiyorsan git bi iş ögren.

Bilmedigin işi ne olursa olsun yapma !

Daha yaşım 19 ama 10 yasımdan berı bos butun zamanlarımda şirketteyım hep muhattab oldugum ınsanlar bende en az 10 yas buyuk oldu çok şey gördüm çok şey ögrendim yaşıma göre senın sordugun soruyada kendımce bole bı cevap verıyım .
  • 1 ) Gerçekten BİLDİĞİN işi yapacaksın. yani o hususta profesyonel deneyim, satış ilişkisi yaşamış olman ve piyasadaki akışı bilmen lazım.

Bir de her zaman yapılacak işte başlangıç sermayesinin büyüklüğü, small business te karının oranını belirler.

Yani ne kadar sağlam sermaye o kadar sağlam ve fireye kurban gitmemiş kazanç..

Kısaca para parayı çeker.

Mesela benim yapacağım ilk iş alım-satım üzerine olurdu. Piyasada iyi eritebileceğim bir ürünü en az 1000 lik bir partide alır ve o şekilde eritirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Para Kazanırız
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izmir bornovada küçük parkta internet cafe açarım...
    sermayeniz varsa açın...
    zarar ederseniz gelin beni dövün...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.