Şimdi Ara

Nasıl bulurum bu ayakkabıyı? (ADİDAS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar aşağıda resmini verdiğim ayakkabı bugün taksim metrosunda çekilmiştir. Ayakkabı çok hoşuma gitti fakat internette bulamadım. var mı bilen? nereden bulurum?

•  Nasıl bulurum bu ayakkabıyı? (ADİDAS)

Şu ayakkabı galiba. Adidas decade
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

cok ıyımıs ya bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

Evet arkadaşlar aşağıda resmini verdiğim ayakkabı bugün taksim metrosunda çekilmiştir. Ayakkabı çok hoşuma gitti fakat internette bulamadım. var mı bilen? nereden bulurum?

O ok işareti olmasa tahmin edemezdik cidden iyi olmuş ne o flash tv ana haberindeki olmayan yerden çıkan oklar gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: moonstar_1907

quote:

Orijinalden alıntı: turank

Evet arkadaşlar aşağıda resmini verdiğim ayakkabı bugün taksim metrosunda çekilmiştir. Ayakkabı çok hoşuma gitti fakat internette bulamadım. var mı bilen? nereden bulurum?

O ok işareti olmasa tahmin edemezdik cidden iyi olmuş ne o flash tv ana haberindeki olmayan yerden çıkan oklar gibi

flash tv demişken orda bi tane abi var ona başvur kesin bulur olamdı yaşlandırma yada gençleştirme takniğini uygularr malum dünya üzerinde 1 numaradır kendisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ayakkabı nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne adidas ne nike ayakkabılarına garanti vermiyor. sonra taklaya gelmeyin, işin içinde birisi olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

ne adidas ne nike ayakkabılarına garanti vermiyor. sonra taklaya gelmeyin, işin içinde birisi olarak söylüyorum.

ben 2 defa adidas, 1 defa kinetix, 2 defada nike ayakkabıalrımı garantiye yani servise gönderdim . hepsinde de değişim çeki verdiler . ama ayakkabıları ayakkabı dünyasından almıştım . ilk kinetix zift olmuştu tinerle sildim ipleri çıktı gönderdim sonra iademi kabul ettiler sonra adidas aldım onunda ipleri çıktı hiç yoktan onuda iade aldılar sonra nike aldım onu kullandım . daha sonra adidas aldım onunda arka tutacak kısmı yırtıldı iade aldılar sonra nike aldım şimdi kullanıyorum . iade alan ayakkabı dünyası değil istanbulda üretici firmanın bilmem nesi varmış orası kabul ederse öyle oluyormuş yada bizi o şekilde keklediler. ama bir sorun oldugunda hep iade edebildim

• quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

quote:

ne adidas ne nike ayakkabılarına garanti vermiyor. sonra taklaya gelmeyin, işin içinde birisi olarak söylüyorum.

ben 2 defa adidas, 1 defa kinetix, 2 defada nike ayakkabıalrımı garantiye yani servise gönderdim . hepsinde de değişim çeki verdiler . ama ayakkabıları ayakkabı dünyasından almıştım . ilk kinetix zift olmuştu tinerle sildim ipleri çıktı gönderdim sonra iademi kabul ettiler sonra adidas aldım onunda ipleri çıktı hiç yoktan onuda iade aldılar sonra nike aldım onu kullandım . daha sonra adidas aldım onunda arka tutacak kısmı yırtıldı iade aldılar sonra nike aldım şimdi kullanıyorum . iade alan ayakkabı dünyası değil istanbulda üretici firmanın bilmem nesi varmış orası kabul ederse öyle oluyormuş yada bizi o şekilde keklediler. ama bir sorun oldugunda hep iade edebildim

bak onun adı garanti değil. sana hep üretim hatası ayakkabılar denk gelmiş. bizim milletimiz ayakkabıda garanti işini yanlış anlıyor. eğer üretim hatası varsa değiştiriyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt

quote:

bak onun adı garanti değil. sana hep üretim hatası ayakkabılar denk gelmiş. bizim milletimiz ayakkabıda garanti işini yanlış anlıyor. eğer üretim hatası varsa değiştiriyorlar.

garanti ne oluyor hocam

• ulan bende diyorum adam telefonu neden o kadar aşağıda kullanıyor.Meğerse beni çekiyormuş.
  • Cennette bir gün çok sağol. 2. link dediğin gibi o ayakkabı. sağolasın.

moonstar_1907 :) o oku koymasaydım ekrandaki tüm ayakkabılara link alırdım emin ol. konu dışı burası :) bidahakine zaten direk yalçın abiye soracağım. konu dışı out
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cennette Bir Gün

alsana daha güzeli...

http://urun.gittigidiyor.com/ADIDAS-G43358-TWEET-ERKEK-SPOR-AYAKKABI-YENI_W0QQidZZ40113927

Bu ayakkabı muhteşemmiş.

• puma basket ve puma roma bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _vendetta_

quote:

cok ıyımıs ya bu

cok apaçimsi yav kırolar giymeye basladı artık bu türü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

quote:

Orijinalden alıntı: _vendetta_

quote:

cok ıyımıs ya bu

cok apaçimsi yav kırolar giymeye basladı artık bu türü

apaçisini bilmemde 2.çifti aldım ilki parçalandı çok rahat ayakkabı tavsiye ederim alacaklara.

• arkadaşlar ben bu ayakkabıyı nerden bulurum ?
    http://www.autobotshop.com/Adidas-Leisure-Shoes/383-Adidas-Boat-CC-Lace-EQT-Water-Grip-Sports-black/white.html
    yani türkiyede nerden bulabilirim
  • Sizce bu nasıl ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.