Şimdi Ara

Nasıl Bir Yol İzlemeliyim Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle konuyu baltalamadan yorum yazarsanız sevinirim.Zira ne kimseye umut verdim ne de kimsenin umudunu kurdum.Sizde bu çerçevede yorum yazarsanız sevinirim.

Ygs matematik konularının yarısında temelimi bu iki ayda oluşturdum ama bazı konularda sıfır sayılırım.Behzat hocayla birlikte kademeli olarak ilerliyorum o konuda problemim yok.Lakin fizik ve geometrim pek fazla iyi değil.Ayrıca kimya ne kadar sürede halledilir ne zaman çalışmak doğru olur onlara bilmiyorum.Biyoloji için lisegodan izleyip not tutuyorum.Biyolojiyi seviyorum zaten.Fizik için karaağaç falan var ama ne onu izlerken nede teknofemi izlerken palmedeki soruları rahatlıkla yapabiliyorum.Hedefim 35 k sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Ayrıca geo için lys simetri var fakat çok kalın ve konuları bitirmek için çok zaman ayırmak lazım gibi.Yetişmeme korkusu var yani.Sizce ne zamana kadar bu konular bitmeli ve nasıl bir yol izlemeliyim?Lys konusunda sıfırım ve ne zamam başlanmalı?

Mantık çerçevesinde yorumlarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 19 Kasım 2015; 21:30:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özgüven olması için en azından son 1 ay kala şubat ortası konu eksiklerini bitir.O saatten sonra tekrar amaçlı bir kitap çözersin karışık derslerin olduğu.Deneme ve bölüm denemesi çözüp düzenli tekrar yaparsın.En sağlıklısı bu bence.
  • Hocam artık yol izlemeyin biraz da kaldırımlara bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Özgüven olması için en azından son 1 ay kala şubat ortası konu eksiklerini bitir.O saatten sonra tekrar amaçlı bir kitap çözersin karışık derslerin olduğu.Deneme ve bölüm denemesi çözüp düzenli tekrar yaparsın.En sağlıklısı bu bence.

Ygs'den sonra lys yetişirmi ki?
  • Ne yol seçersen seç ygs lys beraber götürmeye bak Şubat ortasına kadar. Ama matematik için özellikle ygs kısmı tam bitir. Ne de olsa lys de de 15 civarı soru içeriyor.

• Kimyada 3 hafta önceki denemede 1 doğrum 2 yanlışım vardı. Simetri(ygs) kimya ve Güvender K.A çalıştım bu 3 hafta boyunca. Konuların çoğu bitti ve cuma günü olduğum denemede 7D-2Y çıktı. Bu hafta veya bir sonraki hafta YGS kimya bitecek. Aralığın ortalarına kadar soru çözerek bütün konuları kavrayıp LYS' ye başlamayı düşünüyorum. Forumda yorumları okuduğum zamanlarda o kadar kısa sürede halledilebileceğini sanmıyordum ama oluyormuş. Ben sürekli yazarak çalışmaya alıştığım için uzun sürdü biraz sen belkide 2 hafta boyunca kimyaya ağırlık verirsen halledersin.
  • Anomalii A kullanıcısına yanıt
    Sadece Kimya mı çalıştınız hocam?Yani ne kadar vakit ayırdınız ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Sadece Kimya mı çalıştınız hocam?Yani ne kadar vakit ayırdınız ki?

Günde 4-5 saat çalıştım genel olarak. Nadiren 6 saate çıkmışlığım oldu. Ama ben yazarak ve çok ağır çalıştığım için o kadar sürdü. Yoksa 2 hafta içerisinde konuların çoğunu bitirebilirsin 4 saatlik çalışma ile. Sadece simetriden çalışırsan daha kısa sürede biter diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalii -- 19 Kasım 2015; 22:01:54 >
  • Bende öyle düşünüyorum ama lys matematiğin uzun oluşundan dolayı kaygılarım var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.