Şimdi Ara

Nasıl bir telefon almalıyım yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben en fazla 750 tl ye kadar bir telefon arıyorum sizin önerileriniz neler? birde samsung çabuk bozulur mu? nokia lumialar iyi midir? benim aklımda samsung galaxy s3 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borabjk1903 -- 10 Kasım 2013; 18:23:23 >

• Nokia lumia 720 uzun pil ömrü kaliteli kasa ve kamera olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Başka fikri olan?
  • Kamera mı daha önemli kasa mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: atat54

Kamera mı daha önemli kasa mı?

Kasa derken? Ama kamera çok önemli değil :) bir şey sorcam bu telefon performans bakımından akıcılık bakımından iyi midir? :http://www.n11.com/sony-xperia-go-st27i-P13261168?cid=700501_sony-xperia-go-st27i-P13261168&ref=akakce&v=1.49.5
  • Valla dostum şu kadar söyleyeyim

Bu GMD efsanesini ben buradan duydum ilk başta çöp dedim markadan dolayı yaklaşık 45 gün araştırdım
    tam nexus 4 alacakken gıcık oldum bir an dedim Türkiye'ye mağaza bile açmayan firmadan niye alayım diye? (hala kafamda var nexus 4 o ayrı konu.)

sonra 3-5 kişide gördüm GMD'yi inceledim 507 TL'ye mal ettim kendime indirimler vs ile piyasada çıktım baktım 700-770 TL fiyat çekiyor mağazalar
    kullanıyorum 6 günü geçti ,

pc suit yok,
    sarj kablosu tırt (bu 2 sorunda çok kolay hallediliyor 1. ücretsiz 2.sorun 10 tl'ye)

sonuç, görenler inceleyen ellerinde nexus 4, htc one x, s4 vb. yoksa (yani elinde s3 vs. olan birisi benimki seninkinden daha iyi diyecek bir tane sebep bulamıyor.)

+ürün nereden alırsan al telpa garantili bu çok büyük bir hizmet.

• İlla android alırım dersen kesinlikle gm discovery

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • borabjk1903 kullanıcısına yanıt
    O fiyata çok kötü bir tercih olacaktır 300-400 olsaydı olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atat54

O fiyata çok kötü bir tercih olacaktır 300-400 olsaydı olabilirdi

http://forum.donanimhaber.com/m_83769006/f_//tm.htm#83772179 bu konumada cevap yazarmısınız?
  • gm discovery olabilir
  • discovery,lumia,2.el s3 olabilir
  • xperıa M hatta bulabılırsen o paraya xperıa L kesınlıkle,M ve L de s4 mınıdekı gpu kullanılıyor bu acıdan oyun performansı haylı ıyı,dıscovery onermıyorum hem cevermde sıkayetcı olanalrı bızzat gordum hemde surda orneklerını okudum..

http://forum.donanimhaber.com/m_83686887/tm.htm
  • kısa ve net ..xperıa L o paraya alınacak en guzel telefondur.fıyatından beklenmeyecek kadar ıyı kamera ve ses performansı var,ve adreno 305 gıbı daha ust fıyatlardakı ekran kartını kullAnır xperıa L

• quote:

Orijinalden alıntı: borabjk1903

Arkadaşlar ben en fazla 750 tl ye kadar bir telefon arıyorum sizin önerileriniz neler? birde samsung çabuk bozulur mu? nokia lumialar iyi midir? benim aklımda samsung galaxy s3 var.

xperıa L yenı teknolojı kullanan,ıyı foto ceken sarjı guzel dayanan şık bır telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

quote:

Arkadaşlar ben en fazla 750 tl ye kadar bir telefon arıyorum sizin önerileriniz neler? birde samsung çabuk bozulur mu? nokia lumialar iyi midir? benim aklımda samsung galaxy s3 var.

xperıa L yenı teknolojı kullanan,ıyı foto ceken sarjı guzel dayanan şık bır telefon

arkadaşlar peki s3 mini mi xperia l mi ?
  • quote:

quote:

quote:

Xperia L tabıkı hem işlemci hemde gpuda L ustundur

• quote:

quote:

quote:

bana sorarsanız xperia almaktansa samsung modellerinden vazgeçmemeniz gerekir. S III mini değilde, normal S III madem kafanızda vardı almak, bence bundan hiç şaşmayın kesinlikle pişman olmazsınız. Detaylı karşılaştırırsanız ürünleri zaten anlarsınız neden böyle dediğimi, şu kıyaslamaya bir göz atmanızda fayda var ;http://hadikiyasla.com/komper/1/1,14,15/samsung-i9300-galaxy-s-iii-s3--vs-sony-xperia-l--vs-samsung-i8190-galaxy-s3-mini-/

• Nexus 4 2. El. ..

• samsung galaxy s3 veya sony xperia sp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.