Şimdi Ara

Nasıl Bir Private Server İstersiniz [Öneriler-Cap-Sistemler] Buyrun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Nasıl Bir Private Server İstersiniz [Öneriler-Cap-Sistemler] Buyrun

Merhaba arkadaşlar, kısa bir süre önce bir serverımız vardı şuan hem farklı sunucuya taşımak amaçlı hemde daha kaliteli bir hizmet vermek amaçlı bir inovasyona giriştik, yeni bir ekip topluyoruz 7/24 destek verip kaliteli bir oyun ve ortam sağlayacağız, sizlerden bu konuda birkaç öneri almak istiyorum,

- Server Kaç Cap Olmalı | 60-70-80-90-110-120 |
    - Coin Sistemi Olmalı Mı(Uniquelerden Coin Düşer, Coinle Bazı Silk Eşyalarını Alabilirsiniz).
    - Başlangıç eşyaları neler olmalı?
    - Eventler ne sıklıkla yapılmalı?

ve aklınıza gelen birçok şeyi buradan belirtebilir/yazabilirsiniz.

Facebook Sayfamızı Beğenirseniz Seviniriz,
    www.facebook.com/dvsro

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty180354 -- 24 Haziran 2012; 5:21:46 >

• 80 ya da 90 cap olsun 8d açacaksanız d9 itemler bulunmasın uniqe eventler günlük yapılabilir
  • @ananzaa, ankete oy verirseniz sevinirim :)
    Yorumlar temizlenmiş yönetime çok teşekkür ederim, bir anket açacağız arkadaşlar oylama yaparsanız sevinirim.
  • yukarı alalım.
  • 120 cap
    coin sistemi
    job rank

bu üçü kesin olmalı bana kalırsa
  • 80cap job ağırlıklı
  • yukarı alalım, sunucumuz hazır diyebiliriz web ve oyun içi düzenlemeler kaldı sadece.
  • 80 ya da 120
  • 80 cok var herkes yerini aldı arkadaslarım bile actı max 4 gün baktılar gelen yok kapadılar sen 120 ac biraz silk ver tamamdır yada 100 cap
  • Atomixro yu bilen bilir en iyi pserverda kapandı maalesef 110 cap ne coin sistemi ne bi şey zevk için tek ihtiyaç olan şey trade sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arenası ve bayrak maçı yoğun olan bi server varmı 2 yıl önceki isrodaki gibi arenada kapışılabilen. özledim o günleri yav. Veya glory sro gibi alcemysi keyifli bi server de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddili -- 4 Kasım 2013; 13:48:20 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.