Şimdi Ara

Konu kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 14 Ekim 2024; 3:14:25 >

• 10 numara bende seninle aynı kasayı topladım sadece ram corsair kasa yerine xigmatik midgard 600 watt 175 tl olanı aldım..monitör aynı olacaktı ama ben seçenekler arasında 713 tl lg ln 5400 ve lg 613s 3d 913 tl arasından 3d tv yi seçtim..2000 tl ye harika bir pc oldu..ağırlık film olacak..ve bana mon hakkında ekran görüntüleri atar mısın renkler nasıl..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebaskol

quote:

Orijinalden alıntı: kervancılar

10 numara bende seninle aynı kasayı topladım sadece ram corsair kasa yerine xigmatik midgard 600 watt 175 tl olanı aldım..monitör aynı olacaktı ama ben seçenekler arasında 713 tl lg ln 5400 ve lg 613s 3d 913 tl arasından 3d tv yi seçtim..2000 tl ye harika bir pc oldu..ağırlık film olacak..ve bana mon hakkında ekran görüntüleri atar mısın renkler nasıl..?

Alayım inceleme yaparım :)

kardeşim senn ramlarde 1333 mhz mi gördü bendeki corsair anakart 1333 mhz gördü biostan yükselttiğimde makina donuyor ve mavi ekran veryr..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

10 numara bende seninle aynı kasayı topladım sadece ram corsair kasa yerine xigmatik midgard 600 watt 175 tl olanı aldım..monitör aynı olacaktı ama ben seçenekler arasında 713 tl lg ln 5400 ve lg 613s 3d 913 tl arasından 3d tv yi seçtim..2000 tl ye harika bir pc oldu..ağırlık film olacak..ve bana mon hakkında ekran görüntüleri atar mısın renkler nasıl..?

Alayım inceleme yaparım :)

kardeşim senn ramlarde 1333 mhz mi gördü bendeki corsair anakart 1333 mhz gördü biostan yükselttiğimde makina donuyor ve mavi ekran veryr..

Daha satın almadım dostum.

kardeş almadıysan tek tavsiyem asus anakrttan uzak dur..

• kervancılar kullanıcısına yanıt
    :) Asus tan uzak durursan diğer anakartlara zaten yaklaşmaman gerekiyor :)
  • quote:

Bu hafta sonu alacağım.Nasıl ??
    Konu kilit

Anakartı Msi 970a-G46 yap.

Ekran kartını Asus Gtx650ti Boost.

Belleği ise Corsair Vengeance.
  • 10 numara pc toplamışsın ama ram markasını kingston yapsan daha iyi olur ama gskill de güzel marka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    10 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o eskiden di Kingston olayı biteli çok oldu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

:) Asus tan uzak durursan diğer anakartlara zaten yaklaşmaman gerekiyor :)

mesela..ben msi o kadar kötüledikleri halde bir sorun görmedim asusu dun aldım burnumdan getirdi..hdd görmeme sonra onu hallettim cpu fan error hatası o kdar fan yuvasını değiştirdim hala american sys ekranın gelmesi biostan ayarlayıp otomatik f1 basmadan geçsede o ekranın gelmesi can sıkıcı..ve hala çözemediğim ram mavi ekran hatası..1333 mhz göryrdu vbiostan 1600 yaptım rami ve mavi ekran hatası alıyorum..ram corsair 1600 mhz cl9..nerde kaldı asus kalitesi formda paso övmüşler bizde kandık..msi g46 değiştirip bu anakartı almasam daha iyi olumuş ya da vatanda olsaydı msi gd55 alacaktım super bir kart..
    anlamadıgım dün aldıgın aletle eden okadar uğraşıyorsun da geri götürmüyorsun ? elektronik işi birazda şans ama Asusun servis i hepsinden iyi malzemeside kalitelli ama pahalı orasıda ayrı
  • quote:

anlamadıgım dün aldıgın aletle eden okadar uğraşıyorsun da geri götürmüyorsun ? elektronik işi birazda şans ama Asusun servis i hepsinden iyi malzemeside kalitelli ama pahalı orasıda ayrı

kardeş bugun vatana götürdüm bak bu hatalr yapıyor dedim..adam satan kişi sallamadı zaten acemice topladı deneyimzis belli ki teknik servise götür dedi..teknik servise götürdüm teknik personel izinliymiş tam bir cahili koymuşlar adam 2 saat fan soketini takacak yer aradı ya dedim buraya takacaksın ver dedim şunu dur dur takma orası fazla pinli diyor..:D adam fan yazsıda okumuyor..dedim sende mi acemisin ben hiç anlama diyor ee ne amk uğraşıyrsun anakartın amk koyacksn..teknik eleman yok mu dedim biri izinli biride yıllık izinde diyor..ben fgorm doldurayım 3-4 gune halledlir diyor..bende yeni aldığım makinayı kalkıp 3-4 gun bırakmak istemedim..ama bugunde devam ederse ram mavi ekran hatası hem ram hem anakartı iade edecğim artık..bu kadar sorunlu bir kart görmedim..msi aldım eve tak kullanmaya başladım ondanda ısınma ve makinada kapanma vardı işlemci için macunla halletmiştim..bu 2 gunde beni bıktırdı kasayı alıp vatana götürmekte zor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

quote:

Konu kilit

Neden anakartı msi yapmam lazım ?

GTX650 ti boost hd 7850den iyi mi ??

yukarda anlatılmış..

HEmen birebir değişim isteseydin ondada sorunun devam ederse geri verirdin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

quote:

Konu kilit

Neden anakartı msi yapmam lazım ?

GTX650 ti boost hd 7850den iyi mi ??

Hemen hemen aynı performansı verirler.

Ama 1920x1080 için 2gb gerekli.

• quote:

HEmen birebir değişim isteseydin ondada sorunun devam ederse geri verirdin

kardeş vatandaki eleman beni deli çıldırttı..adam bilgi sahibi değil akıl veriyor bu ramler 1333 mhz çalışr diyor oc yaparsanz 1600 olur mavi ekran normal diyor..bende dedm kardeşim neden o zaman anakartın uzerinde 2133 mhz hızlardan bahsedip 1600 mhz ram 1333 mhz çalıştırılsın..adama anlatamdım ram 1600 mhz ama 1333 mhz biostan 1600 mhz yaptığım için mavi ekran hatası normalmiş..zaten bende bu anakartı kullanıyorum ve 1600 mhz desteklemiyor diyor ben 1333 mhz kullanın diyor isterseniz size 1333 mhz ramle değiştirelim diyor..valla bir gun bu marketlere kayıt cihazıyla gideceğim..ilahi komedya..bakalım ram slotunda yerini değiştirdim ram şu anda mavi ekran hatası yok ama tabi makinaya daha yuklenmeye çeknyrm oyun yüklemedim..far cry 3 indikten sonra bir test edecğim boşken 45 derece olan işlemci yükte ne kadar olacak ve mavi ekran ağır uygulamalarda gelecek mi..?

• Güzel kasa ama bi tane soğutucu yap o sisteme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.