Exp:60 Drop:75 shop:düşük versiyon:1.00L-E Point sistemi:Res başı 400
EXP:500 DROP:70 SHOP:NORMAL,BLESS SATILSIN SOUL VE GÖREV İTEMLERİ SATILMASIN. POİNT: HER RESETTE GİTSİN 400 GELSİN. VERSİYON:1.04X SEASON3 BENCE ÇOK GÜZEL OLUR. MİSAL MU-İSTANBUL BENCE ÇOK KALİTELİYDİ. AÇACAKSANİZ BU ŞEKİL GAYET GÜZEL DERİM.
exp:100-150 drop:50-60 shop:dusuk vers:97d max res: 15 -17 her reste statlar silinip 350 veya 400 point gelirse
mukemmel bir server olur.(ki cogu serverde bunun oldugunu sahsen gordum boyle 2 serverde kastim 1 2 aydan sonra 70 80 online dan dusuk online sayisi gormedim..)
Bu Olabilir Güzelmişh
Karizma Abi Senin Her Lafın Karizma Yine Çizdin Heryeri
+ basıpta ne yapacaksın Sercan'ım dolas öyle +6 siyah siyah
Tarzım icin yaşar şeklim icin ölürüm... Enaz +10 olmali benim setim...etrafinda cicek böcek dönmeli böle pırıldamalı...
Hayalimdeki server 1.04h olucak bol playerli olucak nooblar olmıcak exp:15x drop:15 sıfır lag olucak oyun kasmıcak server zor olucak
dedigim gibi oyuncu bol olucak
quote:
Orjinalden alıntı: ?AkRep?
Tarzım icin yaşar şeklim icin ölürüm... Enaz +10 olmali benim setim...etrafinda cicek böcek dönmeli böle pırıldamalı...
ben editten +15 basem dedim bi kere +1 e atti melet sey yaff bidahakine +20 bascem
quote:
Orjinalden alıntı: Anumis
quote:
Orjinalden alıntı: ?AkRep?
ben editten +15 basem dedim bi kere +1 e atti melet sey yaff bidahakine +20 bascem
Komutla basılmaz... Editorden basilio ama...
Global gibi olabilir.
Exp=250 - 500 arasi
Drop = 60 - 70 arasi
Shoplar +7itemler satilsin sadece Bless satılsın
Spotlar Biraz Nokta Çok Dagınık
Versiyon 1.04h
Res Atınca pointler silinsin 350 veya 400 point versin...
Exp : 100 Drop : % 40 LvL Reset : 400 LvL Point : 5/7 Versiyon : Fark Etmez (1.00L Kendi Görüşüm) Shop : Düşük Reset Zen : Sabit 50 vs. SpotLar : Nokta, Dağınık, Her LvL'e Göre.
NoT : ßu Kadar YeterLi.
katılıyorum abicigim sana sen ne dersen dogrudur ama elle basılmaz ama editörden basilir belki +20 :D