Şimdi Ara

Nasıl bir baş ağrısı beyin tümörünün habercisidir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bilgem

Kafayla şaka olmaz forumda çare aranmaz (sinuzit)aldır kurtul
    Geniz eti ameliyatı oldum yıllar önce kafam hassas bir üşüttüm mü 1 2 gün sonra ağrıyor bu sefer de ağrıdı ama içim bir türlü rahat etmiyor kafam ara ara çok çok hafif ağrıyor sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ağrıdan geberenlerdenim sonra ateşlendim burnum aktı çıktı ogün anladım sinuzit git aldır kurtul

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen sene mayıs ayından ocak ayına kadar başım sık sık ağrıdı tek taraflı. ağrı başlayalı 1 hafta olduktan sonra senin gibi beyin tümörü oldum sandım. en son dayanamadım ocak ayında emar çektirdim. temiz çıktı çok şükür. takma kafana hemen.
  • bilgem kullanıcısına yanıt
    Kardeş ağrın nasıldı benim kafamın arka kısmı gibi bir yerde zonklama vardı böyle kafamı yastığa koyunca daha çok ağrıyordu o bölge senin ağrın nasıldı ?

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Ağrın nasıldı şiddeti ve bölgesi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vosvareto9013

Ağrın nasıldı şiddeti ve bölgesi ?
    kafamın arka üst sağ kısmıydı. sık sık ağrıyordu şiddeti hafifti ama 7 ay sürdü yav. delirtti beni paranoyak etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Mayıs 2018; 23:11:48 >
  • https://forum.donanimhaber.com/7-gundur-basim-agriyor-beyin-tumoru-mu-oldum-yoksa-migren-mi--127107663

bu da geçen sene açtığım konu.

başta sağ şakağım ağrıyordu, sonra kafamın sağ arka üst kısmı ağrımaya başladı ikisi beraber. en son geriye sağ arka üst kısım kaldı ağrıyan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Mayıs 2018; 23:14:18 >
  • Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    Muhterem sağlık konusu bu evet benziyor imkanın varsa doktora git

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Edit: doktora gittim MR istedi sonuçları da bir hafta sonra çıkarmış çok tırsıyorum yardım beyler nedir bunun tam belirtisi ya kafayı yiycem

• quote:

Orijinalden alıntı: Vosvareto9013

Edit: doktora gittim MR istedi sonuçları da bir hafta sonra çıkarmış çok tırsıyorum yardım beyler nedir bunun tam belirtisi ya kafayı yiycem
    ne çıktı ne dediler mr çektirdim bişey çıkmadı 3 hastane gezdim hiç bişey bulamadılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.