Bildirim
NASIL ANLARIM ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bunu anlamak çok zor.Ben herzaman telefonda sıfırdan tarafım.Bütçe belirtirsen senin için yardım ederiz. _____________________________ -
Telefon hala garanti kapsamı içindeyse garantinin bağlı bulunduğu servisten bilgi alabilirsiniz. _____________________________ -
TEŞEKKÜRLER PEKİ PARALEL İTHALATA İYİMİDİR ALINMALIMIDIR? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AsserTiVe
TEŞEKKÜRLER PEKİ PARALEL İTHALATA İYİMİDİR ALINMALIMIDIR?
Hocam paralel ithalat derken tongaya gelmeyin. Aman dikkat, etrafta çok uyanık tipler var. Telefon alırken dikkat edilmesi gereken birkaç konuyu içeren yazıyı BURADA Paylaşıyorum. Yazı biraz uzun o yüzden kopyalamadım._____________________________ BizdenediX.com web sitesi resmi hesabı -
quote:
Orijinalden alıntı: AsserTiVe
TEŞEKKÜRLER PEKİ PARALEL İTHALATA İYİMİDİR ALINMALIMIDIR?
sadece servis biraz uğraştırır o kadar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
arkadaşlar ya s3 yada sony xperia sp alcam hangisinia alcam karar veremedim andoid 4.4 ikiside alcakmı alcaksa spye yönelmeyi düşünüyorum _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler