Şimdi Ara

Nashira Resort Hotel, Side - Sorgun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu yaz Nashira Resort Otel'de 5 gün konakladık. İzlenimlerimi yazmak istedim.

Öncelikle otel verilen parayı kesinlikle hak etmiyor, çok hayal kırıklığı yaşadım. Bu paraya daha iyi bir otel bulunabilir. Beni yanıltan bir şey, booking.com bu otelin 2013 yılında yenilenmiş olduğunun yazmasıdır. Maalesef yalan.

Sonuçta, her şey verilen para ile doğru orantılı, ne kadar para o kadar köfte. Ancak en azından minimum bir servis, hizmet, temizlik kalitesi olmalıdır. Odalar ve tesisteki imkanlar, yemek çeşitliliği para ile orantılı, ancak temizlik ve hizmet olamaz.

Teraslı oda almıştık, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Teras deyince ferah bir yer zannetmeyin, 1. katta basık bir oda ve teras dediğiniz de diğer odalarla ortak. Çoluk çocuk kapınızın önünden geçiyor ve çok pis. Hamak, sandalyeler koymuşlar ama her taraf kedi oldu. 2-3 günde bir zahmet edip yaprak ve çöpleri alıyorlar.

Benim odanın yanında sesli bir klima vardı. Meğerse restoranın klimasıymış ,aşırı sesliydi. 2 gün söyledim, bakacağız geleceğiz, en sonunda zorla odayı değiştirdim. Odalardaki buzdolabı soğutmuyor. 2 farklı odada kaldım, ikisi de aynı. Mobilyalar eski, dolap kapakları doğru düzgün kapanmıyor bile.

İnternet var diyorlar ancak yok. Eğer lobiye giderseniz, orada internete girebilirsiniz. Onun dışında iki odada da internete giremedim. İnternete girmek derken video ve film falan izlemek değil, bankaya gazeteye bile giremiyorsunuz.

Gelelim yenilenme ve temizlik olayına, tamamen yalan. Bu otelde Recep İvedik filmi çekilmiş. Filmdeki havuzların çoğu çalışmıyor, kurumuş ve kırık dökük halde. Havuz etrafındaki fayanslar kırık, derzler atmış. Bunları bile yapmamışlar. Fitness'a gittim, yarıya yakın alet kırık vaziyette. Bizim iş yerinin fitness'ı bile daha iyi durumda.

Gelelim yemeklere, ben otelden deluxe otel kalitesinde 50 çeşit yemek tatlı beklemiyorum, ancak minimum bir kalite olur. Her gün aynı yemekler, makarna, patates, hindi veya tavuk, genellikle alabalık, 3-4 sulu yemek. Kırmızı et pek görmedim. Gündüz kıymalı bir yemek yapmışlar, ertesi gün ondan kalanlarla çorba yapmışlar. İçecekler Pepsi, Max bile yok. Meyve suları çok kalitesizdi. Tek güzel tarafı çaylarıydı. Dediğim gibi, bunlar kabul edebileceğim şeyler, çünkü direk para ile ilgili, ancak hizmet ve temizlik sıfır. 500 kişilik salonları vardı ve otel kalabalıktı, yalnızca 4-5 beş çocuk servis yapmaya çalışıyordu. Bırakın, içecek servisini yapmaları, boşalan masaları temizlemeye bile yetemiyorlardı. İnsanlar tabak-bardakları kendileri toplayıp masalara oturuyorlardı. En kötüsü de çatal bıçak ve bardak temizliği. Şöyle örnek vereyim, tatlı kaşıklarının yarısı yapış yapıştı. Son günlere doğru, kendim sıcak su da bekletip peçete ile siliyordum.

Havuz-plajdaki snack bar daha da kötü. Kokular fenaydı, aşçılar sıfır hijyen. Eldiven kullanmaları yönünde yabancılar bile uyardığında da dudak büküyorlardı. Küçük kağıt kahve bardakları ile kola veriyorlardı. Kola zaten pepsi ve soğuk değil. O küçük bardağa buz da koyamıyorsun. İnsanlar şikayet ettiler de doğru düzgün bardak getirdiler. Anlayacağınız adamlar en ufak bir şeyden kar etmeye çalışıyorlar. Restoranttaki cam bardakları da eşantiyon pepsi bardakları. Dondurma için minimum 20 dk sırada beklemeniz gerekli.

En üzüldüğümde, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızı resmen kazıklıyorlar. Çünkü otelde genelde gurbetçi vatandaşlarımız vardı. Lütfen böyle kötü mal ve hizmetleri ödüllerdirmeyin. Geçen sene aynı ayarda diyebileceğim, Çeşme Altınyunus'ta kalmıştım. Ancak hizmet ve temizlik çok çok üstündeydi.

Oda temizliği ortalama düzeyde, banyo eski. Ancak özellikle ilk kaldığım odanın banyosu çok bakımsızdı. Küvet çok kötü akıtıyordu. Ancak 2.gün düzelttirebildim. Silikonlar falan kötü durumdaydı, küflü falan.

Deniz ilgili söyleyebileceğim, çok taşlık değil ancak kayalık var. İnternetten baktım, google'dan görebildiğim kadarıyla o bölge çoğunlukla kayalık bir yer.

Havuzları oldukça büyük ve fazlaydı. Bu iyi tarafı, aqua parkı da var. Havuz temizliği ortalama diyebilirim.

İyi tatiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin76 -- 20 Eylül 2015; 16:56:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.