Şimdi Ara

NASA Başkanı: UFO’lar uzaylılara ait olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) Başkanı Bill Nelson, Amerikan ordusu tarafından gözlemlenen tanımlanamayan uçan cisimler (UFO) ile alakalı şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. 



    NASA Başkanı: UFO’lar uzaylılara ait olabilir



    Nelson kendisinin de hukuk diploması aldığı Virginia Üniversitesi’nde yaptığı açıklamalarda UFO’ların uzaylı teknolojilerine ait olabileceğini ifade etti: “UFO gören pilotlarla konuştum. Bir şeyler gördüklerinden eminler, radarları da bu cisimlere kilitlenmişti. Bunların ne olduğunu bilmiyoruz ancak bu tür teknolojilerin Dünya’ya ait olmadığını umuyoruz.” 



    Ayrıca Bkz.NASA, Artemis görevlerine Şubat 2022’de başlamayı hedefliyor



    Nelson bunlara ek olarak, “Bu da bir şey. Sürekli olarak Dünya dışı varlıkları arıyoruz. Orada kim var? Biz kimiz? Buraya nasıl geldik? Nasıl bu kadar gelişebildik? Nasıl uygarlaştık? Milyarlarca galaksi ve gezegene sahip bu evren de aynı koşullar var mı? Evren o kadar büyük ki anlayamıyorum” ifadelerini kullanırken paralel evrenlerden de bahsetmeyi ihmal etmedi: “Artık başka evren teorileri bile mevcut. Eğer durum buysa, Ben kimim ki Dünya’nın evren veya evrenlerdeki yaşam formunun tek yeri olduğunu söyleyebilirim?” 



    NASA Başkanı: UFO’lar uzaylılara ait olabilir



    "Bence yalnız değiliz"



    Nelson açıkça, herhangi bir ‘özel’ bilgiye sahip olmadığını belirtiyor ve konuyu biraz da olsa işi dalgaya vuruyordu. Ancak yine de NASA Başkanının böyle açıklamalar yapması, birçok insanın kafasında sorular oluşmasını sağlıyor.  Buna ek olarak Nelson daha önce de CNN’e verdiği bir röportajda uzaylı yaşam formlarının var olduğuna inandığını belirten açıklamalarda bulunmuştu: “Yalnız mıyız? Bence değiliz.” 



    Birçok uzman; Mars’taki yaşam belirtilerini araştıran görevlerin,  James Webb Teleskobu gibi ötegezegenleri doğrudan görüntülemesini yapmayı amaçlayan görevlerin “uzaylı” konusunda yeni bilgileri ortaya çıkarabileceğini belirtse de şu ana kadar herhangi bir ‘uzaylı’ ile karşılaşılmadığının altını çiziyor. 




    Kaynak:https://futurism.com/head-nasa-ufo-alien-technology







  • “Yalnız mıyız? Bence değiliz.”

    evet bence de koskoca evrende küçücük bir dünyada sadece biz yaşayacak değiliz.

  • canı meşhur olmak ve kendisinden bahsedilmek isteyen uzaylı diyor uzaylının allah şeytan cin melekten farkı yok.. ha uzaylı olabilir mi olabilir ama dünyayı ziyaret ettiklerine ait kanıt yoksa içi boştur

  • NASA acınacak durumda. Israrla söylüyorum; UFO tabir edilen kimliği bilinmeyen uçan nesneler kapalı sistem itkisi ile uçmaktadır ve abartılacak kadar çok büyük teknoloji olmadan da bu itki sistemi oluşturulabilir. Dünyamızı ziyaret eden uzaylılar en gelişmiş teknoloji olan nano motor teknolojisi kullanmaktadırlar. Ben medyum veya hayalperest bir şarlatan değilim. Bu bilgiler yedi yıllık deneysel çalışmalarımın sonucudur. Şu an için uzaylı teknolojisini hemen oluşturamasak da bu teknolojinin alt versiyonlarını kolayca oluşturabiliriz. Hayali konulara değil de gerçeğe inananlardansanız vereceğim örneğin bu sistemin temelini oluşturmakta olduğuna inanabilirsiniz. Yere serilmiş halıyı dışından yardım almadan sadece kendi vücut ivmeniz ile hareket ettirebilirsiniz. Bu örnekteki hareketi sağlayan kişi bir nevi motor yerine geçmektedir. Bir motor sistemi ile bu hareketin sürekliliği sağlanınca ortaya kapalı sistem itkisi çıkmaktadır.





  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt
    evet halıyı hareket ettirebilirsin bu tıpkı eline aldığın bir taşı fırlatmak gibi bir şey

  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt
    O zaman o motoru şimdiye bulmuşlardı niye halen roketlerle uğraşıyorlar :Dasdaf

  • O motorun "M" sinden dahi haberleri yok. Newton kanunlarına göre ve de ayrıca dış püskürtme olmadan itki elde edilebileceğine inanılmıyor. Ayrıca UFO denilen uçan cisimlerin olağanüstü bir teknoloji ile uçtuğuna inanılıyor. Bu yanlış inançlar bu itki teknolojisinin oluşturulmasındaki en büyük engellerdir. Evrende itki hareket etmenin temel kanunudur. İtki olmadan hiç bir cisim hareket edemez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antigravity74100 -- 25 Ekim 2021; 14:20:31 >
  • NASA Başkanı: UFO’lar uzaylılara ait olabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uzayda başka yaşantılar olabilir ancak bir yıldız evrende göz açıp kapayıncaya kadar kısa sürede var olmayı başarıyor ve bu kısa zaman diliminde yıldızlar arası seyahat edebilecek gelişmiş bir zekanın evrimleşmesi çok zor. canlılık o kadar kısa sürüyor ki, iki gelişmiş yaşam formunun aynı zaman dilimine denk gelmesi çok zor. arada çok fark var ama şuna benzetebiliriz. dinozorlar ile insanlar aynı zaman diliminde bulunmadığı gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 25 Ekim 2021; 15:11:30 >
  • şu uzaylı yalanı bir bitmedi gitti. bı ABD ye gidiyorlar zaten. hep filimlerde olduğu gibi dünyayı hep ABD kurtarıyor. herhalde uzaylilarda bu filimleri beğenerek çok izliyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt

    sallama

  • bu forumda daha önce böyle sallayan adam görmemiştim.. ziya bile bu kadar sallamadı

  • adam bütçe derdinde böyle açıklamalar yapması normal ??

  • Öyle zaten ama Uzaylılarla ilgili şok edici yıkıcı gerçekler olduğu için tam açıklamaktan kaçınıyorlar

  • antigravity74100 A kullanıcısına yanıt
    NASA Başkanı: UFO’lar uzaylılara ait olabilirÖzmüzikyoutube
    Ankaralı Namık - Salla (Offical Video
    https://www.youtube.com/watch?v=xKMfcfU_ph0
  • uzaylı olması islam açısından zerre sorun çıkarmaz, hatta onlaeıda müslğman yaparız :) yani diyorum ki uzaylılar gelip din yok tanrı yok dese ne fark eder? dünyada dini inançı olmayanda var puta tapanda ineğe tapanda var. uzaylıların diyecekleri bana pek koymaz fakat başka bir canlının uzaydan gelmesi elbetteki psikolojik hezeyanlara insanları sokabilir..

  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt

    uzaylılar nazi uzaylıysa napacaksın? belki de ırkçı uzaylılar gelecek askeri harekat yapacaklar sonra da fırına gidecen

  • FrexVoid F kullanıcısına yanıt

    uzaylı görse korkudan dışarı çıkamaz o. belkide yaratık uzaylılar gelecek o DOOM oyunundaki gibi tam namaz kılarken kafasına dayayacaklar plasma gun'ı cuv cuv verecekler lazeri beyni patlayacak

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.