Şimdi Ara

nasıl oluyor bu yardım eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu resimdeki sistem nasıl yapılıyor arkadaşlar bumenu eklemek için ve bunu sayfa içeriği düzenlerkende kullanıyor ne olduğunu bilen var mı
    bu resimdeki sayfa aspde yapılmış
    yardım edebilir misiniz acaba şimdiden herkese teşekkürler

nasıl oluyor bu yardım eder misiniz ?

• hazır dll 'i var onun google'da arat.. testeditor fln diye bulursun sanırım... o dll'i ekleyince component olarak kullanıyorsun...
  • Bu resimdekinin hangisi olduğunu bilmiyorum ama TinyMCE ile bu yapılabiliyor.

yapması da inanılmaz kolay.
    TinyMCE 'i sitenizin içine kopyalıyorsunuz. Sonra birkaç satır javascript kodunu sitenizde bu şekilde gözükmesi gereken alanlarda <head> ... </head> bölümüne ekliyorsunuz. Sayfayı açtığınızda Kelime işlemci yazılımları gibi metinlerde düzenleme yapabileceğiniz bir web arayüzü.

Eklenmesi gereken JavaScript kodu şu.

<!-- tinyMCE --> 
    <script language="javascript" type="text/javascript" src="tiny_mce/tiny_mce.js"></script>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    tinyMCE.init({
    mode : "textareas",
    theme : "simple"
    });
    </script>
    <!-- /tinyMCE -->

İkinci satırda bulunan src="tiny_mce/tiny_mce.js" bölümüne dikkat edilmesi gerekiyor, sitenizde bu dosyanın bulunduğu dizini nereye koyduysanız ona göre ayarlamanız gerekiyor.

Bir de theme : "simple" bölümünü theme : "advanced" yaparak daha çok düğme ekleyebilirsiniz.

• söleğim şeye benzer bişey buldum ama onu nasıl aspye uygulayacağım bilmiyorum elinde aspde uygulamasını yapmış olan var mı?
  • Yukarıda verilen kodu asp sayfasının içine eklemeyi denedinmi ?
  • Peki arkadaşlar metin editörünün içerisindeki yazıları nasıl veri tabanına aktarıyoruz bu konudada bilgi verirmisiniz çünki bildiğim kadarı ile orada normal metin alanı yok javascript ile oluşturulmuş metin alanı var.
  • Editör dosyalarını include mantığıyla eklerseniz daha kolay olur.

mehmeterisen sorunuzu tam anlayamadım ?:S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.