narutoyu internetten izliyordum da biraz atlamışım.bu sıra doğrumu ? ilk önce naruto cunin seçme sınavına giriyor.cunin seçme sınavının finalindeki turnuvada kum köyden gelen çöllerin gaarası ile saske maç yaparken 2 köydekiler narutonun köyüne saldırıyorlar.saldırılarda hogake oricsama ile savaşa giriyor ve ölüyor.oricsama ellerini kaybederek kaçıyor.iyileşmek için 3 efsane saninden tıp alanında uzmanlaşmış kadının yanına gidiyorlar.diğer kurbağa keşiş sanin de bu kadını arıyor.ve iki sanin diğer 3. sanin olan oricsama ile kapışıyor.bunların dışında birde naruto saske saruha-chan a derece zorluktaki kişi koruma görevine çıkıyorlar.bunları izledim ben fakat başka bir olay geçiyormu? geçiyorsa kaçıncı bölümde başlıyor o olay.
http://video.mynet.com/videolari-izle/?s=naruto burdan izledim ben narutoyu.360 piksel olarak bulunmakta.100 bölüm yayınlamış.eksik 1 2 bölüm var arasında gözüme çarpan.ama olaylar zinciri doğruysa ve burdan sonra naruto shippuuden e başlamak isterim?
yada narutonun bölüm bölüm özetini yapan bir site varmı oraya bakayım?
özet:
eksik izlemişim bölümleride eğer olaylar zinciri doğruysa o bölümleri atlayıp devam etme niyetindeyim.