Şimdi Ara

-::Naruto TR RP::-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewt arkadaşlar bu rp oyununu dün gece yaptım yeni çıktı daha 3 üyemiz var eğer girerseniz büyük bir kitleye ulaşıcaz.Rp mizin konusu naruto adlı anime programıdır.Yanlız Sizden ricam üye olup olmayacağınıza karar vermeden önce forumun Her yerini ve Yazılmış konuları profilleri bi incelerseniz sevinirim.Ona göre karar verin.Rp mizde sadece iki köyün kagesinin rütbe resmini bulabildim o yüzden sadece (şimdilik) 2 köyümüz var Bunlar : Konoha ( Yaprak ), Kirikagure(Sis) köyü ve sırasıyla kageleri Hokage ve Mizukage..Bu 2 kagenin rütbe resmini bulabildim.Diğer kagelerinde rütbe resmini bulduğum anda yeni köyler eklenecek.Üyelik için kararınızı vermeden önce Karakter yaratma gibi yerlere bi bakın lütfen.Link Aşağıda;
    Naruto TR RP / BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ..!!!

• Ve son 2 hatırlatma ve istek:
    Sitedeki nickim Uchiha Renji-
    Ve yeni üye olurken Genin olmanız rica olunur..
  • Yardıma ihtiyacınız olursa nickim Uchiha Renji her türlü yardımı yapabilirim
  • UpUpUpUpUpUpUpUp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyou -- 20 Aralık 2009; 20:21:18 >
  • demek bu oyununda source kodu dusmus piyasaya
  • 15 Kişi oLduk bekliyoruz...
  • Kage oyla seçilmiyor ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot K9 Nasus fiyat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Napsaydım en qüçLü ninja yı mı bulsaydım , istersen bi de mizuki koyim parşomeni geri almak için ! Merak etme shippuudenin sonuna kadar tüm bölümleri izledim yeni bölümü bekliom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.