Şimdi Ara

NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM 4 PC ANA KONU [ Oyuncu Listesi ] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
7.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Steam de dediğin gibi yaptım dosya tamam deddim oyuna girdim yine aynı sorun oldu acaba youtube linklerini verebilir misin?
  • Dün aldım ben de oyunu öğrenmeye çalışıyorum şuan.

http://steamcommunity.com/id/Creakerz/

ekleyebilirsiniz oynamak isterseniz.
  • Creaker kullanıcısına yanıt
    Ekledim listeye zaten fazla kişi yok. Steam üzerinden gruplara katılın.

• Vsler ve finisherler .Lütfen abone olun arkadaşlar .

• Size zahmet olacak, Beni de ekleyin.
    Eski logitech kol ayarlarını yaptık dan sonra oyundayım.
  • yunusyunus kullanıcısına yanıt
    Eklerim tabi nick yunusyunus mu?
  • Steam nickim ravenxcrow

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yunusyunus kullanıcısına yanıt
    Ekledim listeye.
  • Yeni başladım oyuna rank 5'e kadar çıkabildim ama hiç oyuncu yok düşük rank adamlarla oynadığım için BP vermiyor, hep aynı 2-3 adam geliyor onlarla da peş peşe oyun atıyoruz yoksa hiç oyuncu yok :(

Steam id veremiycem çünkü oyunu online crackli oynuyorum para yatırmadığım için arkadaş eklenmiyor, isteyen olursa online crack (ilk defa duyduysanız bazı oyunlarda online crack var steamworks fix deniyor) özelden linki atabilirim goolde arayınca da çıkıyor zaten, 2-3 dosyayı değiştirerek oluyor.
  • indirimlerle 15 liraya falan satılıyor crack ile boş yere uğraşmayın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C36D8071F -- 2 Eylül 2017; 14:36:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koşulsuz_Uyarıcı

indirimlerle 15 liraya falan satılıyor crack ile boş yere uğraşmayın bence

Nasıl 15 lira hocam oyunun kendisi 80 tl road to boruto dlc'si de 80 lira 160 tl ediyor ayrıca uğraşmalık da bir şey yok oyunu indirip 2-3 tane dosyası değiştiriyorsunuz sadece 10 saniye sürüyor indirdikten sonra
  • Şimdi baktım da geçen haziran indirimlerinde 18.5 liraya almışım. Bir Naruto sever olduğun belli 18.5 lirayı çok görme bence
    Boruto dlc ne zaman çıktı bilmiyorum. Borutoyu sevmediğim için takip etmiyorum ama eminim indirimlerde o da ucuzlar baya.
  • Para mesele değil narutonun seneye çıkacak moba tarzı bir oyunu olcak paralı olursa çıktığı ilk gün alcam hemen ama bu oyuna şuanki fiyatıyla 160 tl versem pişman olurdum hiç oyuncu yok 10 dk bekliyorum anca bir oyuncu buluyor onlada sürekli tekrar oynuyoruz biri çıkana kadar, her güm aynı 2-3 adamla oynuyorum rank 3'den yüksek adam gelmediği için puan da alamıyorum
  • Oyun yaklaşık 1 senedir bende var fakat klavyeyle işkence olduğu için bırakmıştım. Şimdi Xbox one kolu aldım bekleyin beni...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.