Şimdi Ara

Naruto Manga (spoiler serbest) (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.751
Cevap
45
Favori
714.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jeasme

Sharingan yüzünden olacaksa Kakashi zaten olurdu.Adam Mangekyou bile kullanıyor biraz da olsa

yanlış biliyorsun onun mangekyou sharinganın özelliği adamları kontrol etmek hemde kontrol ettiği kişi anlamıyor kakashide bu özellik yok 2 si de ayrı sharinganlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW_FORCE

quote:

Sharingan yüzünden olacaksa Kakashi zaten olurdu.Adam Mangekyou bile kullanıyor biraz da olsa

yanlış biliyorsun onun mangekyou sharinganın özelliği adamları kontrol etmek hemde kontrol ettiği kişi anlamıyor kakashide bu özellik yok 2 si de ayrı sharinganlar

peki kakashi deidarayla karşılaşırken bi kere hatırlayın ne demişti animede. mangekyoku şaringan?
  • Kakashi kullanabiliyor mangekyou sharingan.

Yeni bölümü beğenmedim, fazla replik ama öğrendiğimiz yeni birşey yok. Naruto-Madara tarafına çevirirse iyi olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW_FORCE

quote:

Ya bi git dalga mı geçiyosun mangekyou sharinganın ne olduğunu bilmiyosun gelmişin bana bişeyler söylüyosun.

Mangekyou Sharingan Itachi tarafından kullanılırken Genjutsu ile birleştirilip farkı bir boyutta karşısındaki insana işkence çektiriyordu.
    Kakashi nin Mangekyou su ise sadece farklı bir boyut açabiliyor.Hatırlatırım ki Deidara nın kolunu Mangekyou su ile açtığı boyuta hapsetmiş ve kolunu kopartmıştı.Kapiş?
  • Deidara'dan nefret ediyordum. Sasuke ile savaşırken hastası oldum. Art is a Blast ulan

Itachi'den nefret ediyordum. Madara öyle bir anlattıki. Herşey tersine döndü.

Aynı şey Danzou için geçerli olacak mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakenick762

Hocam okuduğunu anlayabiliyorsan bir daha bak, bana cevap verir gibi yazmışsın ama aynı zamanda 2 farklı kişinin yazısına 1 cevap verir gibisin. Zetsu güçlü diye birşey söylemedim. Onu öyle tahmin eden başka arkadaş. Ben de sadece Zetsu güçlü değil diyen arkadaşa 2 kareden anlayamazsın dedim, yarım yamalak okuyarak yorum yapmayla olmuyor ya tam oku ya da yorum yapma istersen.

Onun dışında manga tahmini de gayet normal, biz burada kendi mantığımızca olayları birbirlerine bağlayıp tahmin yapıyoruz, ister çıksın ister çıkmasın, mantıklı olsun olmasın eğleniyormuyuz,eğleniyoruz. beğenmiyorsan okumazsın.

Benimki cevaptan ziyade fikir beyani idi. Tahmin yurutme konusuna da ben sadece enteresan demis bulundum. hani "bence" . Eglenilir tabiki, ama bircok yerde tartismaya varmis olay.
  • Uff Sasukeler bi iki darbe alıp yenecekler raikageleri.Keşke tersi olsada sürpriz olsa.Mangakanın yaptığı tek sürprizler, yok madara kim,yok şu kim, yok şu şu sharingan kullanıyomuş.Kavgalarda da sürpriz görmek istiyorum ben.Önceden tahmin edilemez olsun.

Zaten şu Sasukeyi de herkezden güçlü yaptı.Şuanki durumlara göre Sasukeyi yense yense Madara ile Naruto yenebilir.(Ki naruto evrenin en güçlüsü olsa bile gayliği yüzünden tokat bile atamaz sasukeye) Belki Danzouda yenebilir.
  • Artık bir 20 bölüm bu dövüşleri izleriz herhalde.Buralarda sürpiz birileri ölsede renk gelse biraz.Sıkıcı olmaya başladı hakikaten naruto ve sasuke ile dövüşenlerin sonu belli zaten.Bir tek Jiraiya üstadın kavgasında yanıltmıştı beni.
  • arkadaşlar ikisininde kullandığı mangekyou sharingandır.

mangekyoular sağ gözde farklı sol gözde farklı özellikleri var.

sol göz mangekyou ; çok yüksek güçte ninjitsu saldırıları yapar. (kakashinin kullandığı sol göz ve yapabildiği tek atak yüksek seviye ninjutsu)

sağ göz mangekyou ; çok yüksek güçte genjutsu saldırılar yapar. ( hayal gördürme boyut değiştirme kuyruklu yaratık vs. kontrol etme gibi ve kakashide sağ göz yok)

bunlarıda bilmiyorsanız artık
  • Danzou kesinlikle Uchiha Madara değil benim gözümde. Önceden ben iddia ediyordum ama artık karar verdim. Çünkü son konuşmasında gördük kü birinci Hokage'yi örnek alıyor kendine. Madara konseptinin tam tersi. Buna ek olarak Madara ile alakası da yok bence. Aynı sebepten ötürü.

Itachi Naruto'ya ne vermiş olabilir? Itachi öleceğini ve olayların böyle gelişeceğini tahmin ediyordu ki Naruto ile konuşma gereği duydu. O yüzden kendi güçlerinin yani Sasuke'nin Mangekyou Sharingan'ı alacağını doğal biliyordu. Yine kendi güçlerinden birini bloke edebilecek bir şey olabilir.Genjutsu diyeceğim ama Killerbee dedi ya kendi Bijuusunu kontrol eden Genjutsudan etkilenmez. Çizer bunu durduk yere vermiş olamaz demek ki Naruto Kyuubi'yi kontrol edip Genjutsulardan kurtulacak. Ameratasu ile alakalı diyeceğim ama Sasuke kolayca sıyrıldı o attaktan ki Naruto Kange No Jutsu ile tek bir hedeften ziyade bir çok hedefsel noktaya dönüyor. Sasuke'yi öldürmeden durdurabilecek bir şey olmalı ama ne işte? Ayrıca Itachi Naruto'nun Sasuke'yi öldürebilecek güçte olduğunu biliyor. Bu nedenle Naruto'ya gidip emin oldu ölüdürüp öldürmeyeceğini.

Danzou gerçek bir savaşa hazırlanıyor ciddi ciddi. Bunun iki somut nedeni olaraksa; Biri sharingan ile pratik yapması diğeri ise gözü ve kolu için Kabuto'yu aratması.

Madara ise Naruto'ya Danzou hakkındaki gerçekleri anlatacak ki Naruto Danzou'ya düşman olsun. Ama arkadaşların dediği gibi iki root'da görev yapmış eleman var yanlarında; Kakashi ile Yamato.
  • farkettinizmi bilmiyorum yanılmadıysam itachi o gücü narutoya vardikten sonra hiç sasuke ile naruto karşılaşmadılar yani bu demektir ki GÖZ GÖZE gelmediler.eminim ilk karşılaşmalarında sasukenin sharinganı devreye girdiği an narutonun gücü de otomatik devreye girecek.başka bir durumla sonuçlanırsa benim için büyük sürpriz olur ama ne olacağını beklemekten de yoruldum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Edepsiz

Danzou kesinlikle Uchiha Madara değil benim gözümde. Önceden ben iddia ediyordum ama artık karar verdim. Çünkü son konuşmasında gördük kü birinci Hokage'yi örnek alıyor kendine. Madara konseptinin tam tersi. Buna ek olarak Madara ile alakası da yok bence. Aynı sebepten ötürü.

Itachi Naruto'ya ne vermiş olabilir? Itachi öleceğini ve olayların böyle gelişeceğini tahmin ediyordu ki Naruto ile konuşma gereği duydu. O yüzden kendi güçlerinin yani Sasuke'nin Mangekyou Sharingan'ı alacağını doğal biliyordu. Yine kendi güçlerinden birini bloke edebilecek bir şey olabilir.Genjutsu diyeceğim ama Killerbee dedi ya kendi Bijuusunu kontrol eden Genjutsudan etkilenmez. Çizer bunu durduk yere vermiş olamaz demek ki Naruto Kyuubi'yi kontrol edip Genjutsulardan kurtulacak. Ameratasu ile alakalı diyeceğim ama Sasuke kolayca sıyrıldı o attaktan ki Naruto Kange No Jutsu ile tek bir hedeften ziyade bir çok hedefsel noktaya dönüyor. Sasuke'yi öldürmeden durdurabilecek bir şey olmalı ama ne işte? Ayrıca Itachi Naruto'nun Sasuke'yi öldürebilecek güçte olduğunu biliyor. Bu nedenle Naruto'ya gidip emin oldu ölüdürüp öldürmeyeceğini.

Danzou gerçek bir savaşa hazırlanıyor ciddi ciddi. Bunun iki somut nedeni olaraksa; Biri sharingan ile pratik yapması diğeri ise gözü ve kolu için Kabuto'yu aratması.

Madara ise Naruto'ya Danzou hakkındaki gerçekleri anlatacak ki Naruto Danzou'ya düşman olsun. Ama arkadaşların dediği gibi iki root'da görev yapmış eleman var yanlarında; Kakashi ile Yamato.

Çok beğendim yorumunu haklı olabilirsin
  • raigen diye bi jutsu türü ilk defa gördüm sasukeye genjutsu yaptığı sahne yada şuana kadar raigen jutsu türünü gözümden kaçırdım
  • Geçenlerde mangayı tekrarlamak istedim.Aslında bugün erken saatlerde.
    Bir şeyi fark ettim ki daha önce gözümden kaçmış Sasuke Madaranın yüzünü görüyor ve acayip şaşırıyor sanki daha önce öyle birini görmemiş gibi yani Konohada görmediği biri veya Tobi'nin yüzü acayip yara bere içinde Sasuke onu görünce içi gidiyor.Yani ben ilk karara vardım.

Bu arada Manganın bitmesi yakın olabilir.
  • Bu arada Mangekyou da bir göz ninjutsu da güçlü oluyor diğer göz de genjutsu fakat hangisinin hangi taraftaki göz olduğu belli değil.Itachi Amaterasu'yu sağ gözüyle yaparken Tsukuyomi'yi de sol gözüyle yapıyor.
  • Naruto hakkında duyduğum bir söz ne kadar doğru bilmiyorum arkadaş yapımcısı açıklamış dedi; şu ana kadar yapılmış en uzun hikaye olacağı. Yani doğruysa manganın yakında bitme ihtimali pek yok, belki Naruto'nun felan çocuklarını vs bile görebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakenick762

Naruto hakkında duyduğum bir söz ne kadar doğru bilmiyorum arkadaş yapımcısı açıklamış dedi; şu ana kadar yapılmış en uzun hikaye olacağı. Yani doğruysa manganın yakında bitme ihtimali pek yok, belki Naruto'nun felan çocuklarını vs bile görebiliriz.

bu sene bitti bitti bitmedi okumucam daha ne sasukeymiş arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

arkadaşlar ikisininde kullandığı mangekyou sharingandır.

mangekyoular sağ gözde farklı sol gözde farklı özellikleri var.

sol göz mangekyou ; çok yüksek güçte ninjitsu saldırıları yapar. (kakashinin kullandığı sol göz ve yapabildiği tek atak yüksek seviye ninjutsu)

sağ göz mangekyou ; çok yüksek güçte genjutsu saldırılar yapar. ( hayal gördürme boyut değiştirme kuyruklu yaratık vs. kontrol etme gibi ve kakashide sağ göz yok)

bunlarıda bilmiyorsanız artık

referans bolumleri de verebilir misin?
  • 125 i izledim tobi şimdi madara olmuş cırtlak rol yapmaya devam edecek madara nın sesi iyi olmuş
  • Mükemmel bölümdü. Madara kesinlikle haklı. Anlattıkların hiç biri uydurma değil. Naruto'dan önceki herkesin kaderi böyleydi neredeyse. Naruto Sasuke'yi değiştirebilecek mi? Bence evet çünkü onun insanları değiştirebilme özelliği var.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.